Ötleteket, javaslatokat várok, hogy hol kereshetnék? Herótom van a 'regisztrációs dij ellenében nem mondok semmit' illetve az 'emelt dijas telefonon nem mondok konkrétat' 'munkaközvetítőkből.
Moderátori megjegyzés:
A csalókra, gyanús állásajánlatokra figyelmeztető hozzászólásokat kizárólag konkrét elérhetőség NÉLKÜL írjátok be, különben törlésre kerülnek. Ne reklámozzatok akaratlanul!
Az scn-be kirakták az utolsó videót az idén, a DBR magyarázatát a működésről, így teljessé vált az egész. Jövőre jönnek a bővítmények. Aki szeretné már nyugodtan kezdheti a bányászatot.
Mooladaysnél én is 8 dollár körül állok, eddig haladtam vele, jó esetben SurveyTime vagy Dynata felméréseket hagy kitölteni, a többi felejtős - gondolom, nem esünk a célországok közé, azért. Türelem kell az oldalakhoz, az tény, de legalább fizet, mindenkitől ezt hallom, és ezért is merészeltem ajánlani. A GreenPanthera hasonló, nekem gond nélkül fizettek.
Ugyanaz a cég, amelyik az általam korábban említett MOOLADAYS-t, PAID-TO-READ EMAILT és a QUICKPAYSURVEY-t üzemelteti. Ezeken is adják a 3 dollár bónuszt kezdésnek, és 15 dollártól fizetnek:
Ez nem lehet?-Egyébként ez egy Firefox-specifikus hibaüzenet. Amikor úgy érzékeli a böngésző, hogy az SSL kapcsolat nem biztonságos, ezt a hibaüzenetet kapod. Megoldás: a beállításokban kapcsold ki a VPN-t vagy Proxy-t, illetve kapcsold ki ideiglenesen azt a védelmi szoftvert ami a gépedre van telepítve, mert az is bekavarhat a Firefox-nak. Persze van mégegy lehetőség, lecseréled a Firefox-ot egy másik böngészőre.
Ha be szeretnék lépni az oldalra,és ezt írja ki,mit csináljak?
A biztonságos kapcsolat sikertelen
Hiba történt a következőhöz csatlakozáskor: brainactivepanels.com. PR_END_OF_FILE_ERROR
Hibakód: PR_END_OF_FILE_ERROR
A megtekinteni kívánt oldal nem jeleníthető meg, mert a kapott adatok hitelessége nem ellenőrizhető. Lépjen kapcsolatba a webhely üzemeltetőjével, és értesítse a problémáról.
Szeretnél Qvíz kitöltéssel pénzt keresni?kvíz kérdésekkel lehet pontokat gyűjteni,200$ után lehet kifizetni, bitcoin accountba, bankkártyára, paypallra vagy még Western Unionba is. A kvízek folyamatosan változnak, úgyhogy még érdekes is :)
Sziasztok! Találtam egy oldalt, ami eltér a sablon kérdőíves fomrától, kvíz kérdésekkel lehet pontokat gyűjteni. 200$ után lehet kifizetni, bitcoin accountba, bankkártyára, paypallra vagy még Western Unionba is. A kvízek folyamatosan változnak, úgyhogy még érdekes is :) https://au7-quiz.xyz/33916939846878685/