Nem tudom de én örülök, ha Kóczián valóban elment. Szerintem biztos helye lenne a Nap-keltében, ott szeretik az ilyen "balliberális-interjúalanyoktól-lázba-jövök" típusokat, úgymint Aczél, Lakat T., Gyárfás, stb.
Vagy itt az orwelli világ, és ki vannak írva a történelemből? Már nem is fontosak? Azért ez gáz...de én megleszek, nem nekem csináltak műsort eddig sem. De azért vicces; ülnek a jobboldali polgárok, és várják, hogy megtudják, miért jó ami történt...miért kell elfelejteni azokat nyom nélkül, akik múlt héten még a tvben a szellemi vezérfonalat gombolyították?
Mond bárki értelmes választ jobbról, vagy marad ez a gyerekes "gyalogáldozat"-mese? Ami meg szért szomorú, mert azért kirúgni egy embert, hogy többen nézzenek egy ismétlést...hát...
Tulajdonképpen nincs egy se. Csak tulajdoni részarányuk van kb. 25 %, de ha a tagi kölcsönt is bevesszük és levonjuk az elmúlt 5 év forgalmát, akkor a részarány csak0,00000000000001,szinte csak egy luk.
Ezért bántani szegény párttikár elvtársat, meg szegény becsültetes fiát és annak családját...szégyen
Már csak ilyenek az emberek, felkelti a figyelmüket valami és elgondolkodnak rajta.
A guppik örökítési szokásaival kevesen foglalkoznak, mert senki sem hívja fel rá a figyelmet.
No, idáig Gábor Zsazsa és tényleg mindegy. Amikor viszont elgondolkodnak az elhangzottakon, onnantól azért kell, hogy legalább Orbán Viktor legyen és ne Gábor Zsazsa.
Isten bizi nem értem, hogy miért teszed teljesen nyilvánvalóvá, hogy ehhez a dologhoz annyit értesz mint hajdú a harangöntéshez, annak ellenére, hogy itt az Indexen elméletileg a beírásaiddal magad is tematizálsz.
Lám, azon viccelődtök, hogy trükkök kellettek (már ha így van) ahhoz, hogy eljuthatott a köztévébe, a kereskedelmi tévékbe egy kormányt bíráló interjú. Szép is ez a demokrácia.
Én az ellenzék helyében BOJKOTTÁLNÁM a ballib médiát. Igaz, akkor nem sok helyen kapnának szót, mivel annyira dühöng itt a kiegyensúlyozottság.
Nem értem, hogy lehet az, hogy a köztévében (Napkelte) három szélsőbalos kérdezi Hillert és Pokornit is... Hogy van ez, dárágije drúzja?