1,7 volt! A Zorro 20-30 ezerrel több volt. Nagyjából minde nadás eddig 1,7 volt. Bár 10 ezresével növekszik. Szerintem a tegnapi Godzilla nem volt ellenfél, anno mikor vasárnap adták akkor sem ment jó.
Hát, én is akkor kapcsoltam oda, amikor macsóbocskor a mikrofonjával akart kipiszkálni valami csótányt a csaj alsóneműjéből.
Ennél csak az volt jobb, amikor egymásra eresztették a két csajt a ringben, és érdekes módon a két méter húsz centisnek sikerült rögtön jól orrbarúgni az egy méter negyven centiset (háhogy miért nem fordítva?), aztán még büszke is volt magára, hogy milyen ügyes volt.
Általában sikerül szarrá röhögnöm magam egy-egy Nagyő meg Barbarasó határtalan primitívségén, de ez már nem az a kategória :-/
hát igen, erre jó példa a barátok közt, most nem a szarra írom, bár lehet hogy arra is írhatnám mindenki döntse el maga. Teljesen ugyanez a bk- legyelországban nem érdekelt senkit. Elég durván megbukott. Itt meg más nem érdekel senkit amikor bk van a tv-ben! fura világ! Nem?
btw, egyelőre a műsor nyilván teljes siker, hiszen nemhogy elfordultak a nézők tőle, hanem nőtt is a nézőtábor az első adás óta (és most nem számít, hogy ez nagyban az rtl sara)
Van egy színházi mondás: "a közönséget nem lehet eléggé alábecsülni". Ha százszor ilyen alávaló lenne ez a műsor, akkor is nőne a népszerűsége.
Tegnap az ide-oda kapcsolgatás révén, néhány percet végigszenvedtem a Bochkor béka alsó fertályát sem kerülgető, elmebeteg, (nem, nem elmebeteg ! elmementes !) műsorából…
Úgy látom, a TV2-től senki nem olvassa Tóta W. Árpád igazán találó, vitriolos temperamentummal írott agymenéseit, sajnos… igaz, mért is olvasnák… agy nélkül az teljesen felesleges…
Ha odatévedtek volna az első adás után az Indexre, többször talán nem égették volna magukat. A baromállat jelző itt már incselkedő hízelkedésnek tűnik, mert a baromállat minden „alfajának” van agya… legyen az aprómarha vagy bármiféle… Itt, ebben a műsornak nevezett szörnyedvényben… minden résztvevő magát alulteljesítve „ékesen bizonygatta” neki semmi agya… igaz, az is a mazoizmus határát súrolgatta, míg végre megtudhattam, hogy az alacsony nők „jellegzetes jellemzője” lehet, hogy rosszindulatúak… Viszontlátva magát az extraszupersztármodell is talán meglepődik magasröptű, átlagos agytekervényekkel nehezen követhető, már-már akadémiai szintű indokolásáért.
Tény, csak ennyit láttam az adásból, de ez is sok volt ! Az első adás 100-ezerszer bejátszott ajánlója is elég elrettentő volt, ami után szinte élmény volt olvasni az Indexen T.W.Á. már-már szórakoztató kritikáját…
Szegény… gondolom baromi nehezen teljesíthető „munkaköri kötelességteljesítés” végett szenvedte végig ezt a mínuszokban bővelkedő ökörködést… Boccs ! az összes ökörtől ! nekik van agyuk…
Azért a műsorvezető személyisége tényleg számít!Nem mindegy hogy vezetik be a produkciót! A mai csótányos jelenet viszont jóra sikeredett! Csak így tovább Darwin!!
hát szerintem a mai adás necces lesz, zorró azért elég erős ellenfél volt! Ha megverte a Zorro akkor megvan az ellenszer az rtl-nek. Ha nem verte meg, akkor nem lehet megverni semmivel! Érdekes, és nyitott kérdés ez!
na kiváncsi vagyok a mai napra! Rtl már tart a műsrtól mert 20.01-kor befejezte a survivort, és szerintem 1-2 perc és indítja is a zorrót, ezzel kb lesz 10 perc lépéselőnye a filmnek!
Igen, kb 50 ezer nézővel nőtt a nézettsége. Tény hogy ebben az rtl is benne van. Érdekes lesz a következő adás, mert a Zorrós film már erősebb ellenfél. Ha netán azt is ilyen nagy különbséggel veri meg akkor életképes lesz a műsor. De szerintem a Zorrót ha megveri ennyivel nem fogja.
btw, egyelőre a műsor nyilván teljes siker, hiszen nemhogy elfordultak a nézők tőle, hanem nőtt is a nézőtábor az első adás óta (és most nem számít, hogy ez nagyban az rtl sara)