A nickem használatába ne láss semmi olyasmit, ami nincs benne. Semmi köze hozzád, vagy akár a "múltunkhoz". Más nicken éppúgy kedvelnek, mint ezen, viszont itt ezen ismernek. Ilyen egyszerű. :D A kötekedőkről pedig annyit, hogy igenis utálom őket, ahogy rég is utáltam. Viszont néhányukat (szinte mindet) te magad vontad a fejedre. Ugye, nem kell magyaráznom, mivel? Hanyagold is az indexet. Itt kevesen hajtanak fejet előtted (is). :) Ettől függetlenül B.Ú.É.K.! Mert nekem volt gyerekszobám... ;)
Szia!
A nickem használatába ne láss semmi olyasmit, ami nincs benne. Semmi köze hozzád, vagy akár a "múltunkhoz". Más nicken éppúgy kedvelnek, mint ezen, viszont itt ezen ismernek. Ilyen egyszerű. :D A kötekedőkről pedig annyit, hogy igenis utálom őket, ahogy rég is utáltam. Viszont néhányukat (szinte mindet) te magad vontad a fejedre. Ugye, nem kell magyaráznom, mivel? Hanyagold is az indexet. Itt kevesen hajtanak fejet előtted (is). :) Ettől függetlenül B.Ú.É.K.! Mert nekem volt gyerekszobám... ;)
Szia!
Mivel ily mértékben hanyagolom az indexet, csak most tudok válaszolni kedves szavaidra, de Neked is Boldog Új Évet!;)))) 1. Egyetértek veled, nyugodtan elkezdheted olvasni a topikot, hol s miként ütötte fel fejét itt is gyülölködés...már a kezdetekben...s arra is emlékezhetsz, mennyire utáltam, hogy itt is ezekkel kell foglalkoznom. 2. Ha hígvelejü csetesekkel szemben olvasol egy normális lényt, ne gondolj rögtön öntömjénezésre...a világért se...;)))))))))) 3.A dédnagyanyád mondásával (ahogy az összes családi mondásotokkal;))) mélyen egyetértek...de láttál te rajtam valaha haragot?;))))) Ellenben, mivel magyarázod az összes olyan egyén beírását, akiknek semmi más céljuk nem volt, csak, hogy velem konfrontálodjanak?:) Áhhh...ismered te ezt...:))))) Éppen ezért, én nem is baxtattam senkit, csak helyre tettem a baxtatási szándékkal érkezetteket...ahogy azt oly sokszor, még a közös multunkban is. Amugy a leguccsót (tán lizerqsav vagy mifene..:) te sem fogadtad nagy örömmel anno:)))) olvass csak vissza és emlékezz:) Ha ezt tennéd és még gondolkoznál is, akkor nem irnál ilyen konfuz dolgokat, hogy jogi meg erkölcsi alapom, meg egyebek...:)))) Ami a nicked illeti...számomra a megtiszteltetés, hogy még most is ezt használod;)))))))))))))))) Ugy látszik van érzéked hozzá, mikor voltál a csucson....;)))))))))) Ja, konfuz azt jelenti, zavaros;)))) Remélem, érthetően fogalmaztam:))) Szia
Sziasztok! Meglepi! :-) Nos, elöljáróban néhány aprónak nem mondható tévedést szeretnék tisztába tenni. Először is: Ez a topic NEM a texten elkezdett gyűlölködés neten folytatható változataként jött létre. Másodszor: NEM C6népe öntömjénezésére! Harmadszor: NEM te vagy itt az atyaúristen, Népe! Vegyél vissza picit az arcodból, mert nagyon nem áll jól ez. Tudod, dédnagyanyámnak volt egy igen jó mondása, amit figyelmedbe ajánlanék: "Harag hatalom nélkül semmit sem ér!" Úgyhogy légy oly drága, és ne basztass itt senkit, még akkor sem, ha az ötletgazda te VOLTÁL! Ugyanis sem jogod, sem erkölcsi alapod nincs rá, te is jól tudod, miért. Nem fogom itt ecsetelni ezeket az okokat. NEM EZÉRT ADTAM A NICKEM A TOPICHOZ! Szállj magadba, és gondolkozz el az életeden! Ideje lenne! Bocs, ha össze-vissza írtam, de nem gépről vagyok. Azér remélem, érthetően fogalmaztam. :-) Sziasztok!
Nézd...egy jó ideje nem irok az indexre...direkt:) Viszont itt van ez a topic...csak ezé nézek be...tehát szeretném, ha kihalna:))))
Ezek, hogy ki a régi, meg ki a csetes nagyon tré dumák...én is tom:))))
Az tény, hogy, hogy sokakkal írtam, akikkel te nem...idő faktor...de nem kovácsolok ebből semmit:)
Volt egyfajta stílváltás a 8-on, ami má nem rólunk szólt:)
De ettől még 8-as a 8-as:) nem vitatom:)))
Én nem írok be oda soha, ahol nem örülnek nekem...csak ritkán:))) nahhhhhhhhhh:)))))))))
Jóvanna... Akkor nem vagyok csetes, na! Most boldog vagy???:o)))) Buta is vagyok! Most örülsz???:o))))) Hát, tudod... Épp a minap gondolkodtam el azon hogy Rád aztán bármit lehet mondani de... mégis... Normibb vagy mint némelyik falra irogató. Megtehetted volna hogy beírsz a topikomba és szétszarod... Mégsem tetted! Köszi érte!:o)))))
Igen, benéztem egyszer a topikodba:))) Láttam, hogy írtok és mi a véleményetek rólam...ÉN mégse írtam be oda:)))) Éted...:))))
Azok a régiek, akik a csetet vitték anno, nincsenek ott...ahogy én is vittem a csetet...
(De szólj, ha plö egy Rémület ír hozzátok:)))) akit nem birtam, de csetes volt...példul.)))
Te nem vagy csetes....helyed se volt az lenni...ahogy a többinek se...
De buta vagy, mert megszéditett a sok arc:))))
Igazad van... Nem értem... Nem is akarom érteni! Nem akarom megérteni azt hogy miért kell embereket a politikai hovatartozásuk miatt megítélni, szidalmazni, fenyegetni, családját bántani??? Miért jó ez??? Topikot lehet nyitni, sokat, sokféleképpen... De emberien beszélgetni valakivel... Azt csak embernek lehet... Azt mondod benéztél a topikomba. Akkor láttad hogy vagyunk szép számmal. Régiek-újak... Mindenkinek van politikai véleménye, de az a topik nem arról szól. Ez arról szólt volna, de nem úgy lett hirdetve. Talán ezért nem írnak ide a Te barátaid. Tudod, nevezhetsz butának, jobb is ha annak hívsz. Ha a butaság annyit jelent hogy nem bántok meg olyan embereket akikkel nem egy véleményen vagyok, akkor... Szeretek buta lenni!:o)))))
Neked még csak annyit...megnéztem a tpoicod:)))) Pörögni könnyü, ha csak három szókat vagyunk képesek írni:)))
A lepukkantról pedig...én szeretném, ha ez kihalt topik lenne...mert azok a 808-asok, akiket kedveltem, máshol irnak...nem nyájban:))) Hogy mért nem pont ide? Ez a "lepukkantság" hiven követi a 808 kihalását...hasonlo okokból:)))
De te ezt nem érted...
Talán két dolgot nem haszontalan megjegyeznem...inkább az újoncok végett...:)))
1. Én nagyon jól szórakozom rajtatok, Safraneken is (ezé nem megyek a tiltása után, ami járna neki az Ottó miatt, olvasd el a Szabályzatot:), meg rajtad is mostmár, aki azt állítja hogy "beszélgetni" jött ide, de egyetlen írása bezony "beszólás" nekem:))) A Safranek beszélgetéseit is ki lehetne adni bőrkötésben, meg a többiét is:))))
2. Talán azt hiszitek, hogy ez a 808-as text, de tévedtek:) Ez a hely nem lenne (ahol engem lehet baxogatni:)), ha eccer nincs olyan hangulatom, hogy megnyitjuk:) Tehát némileg ugy érzem magam, mintha büdösbogarak tévednének a kertembe:)))
Nagy ez a háló...sok helyen, sok topikot lehet nyitni...pörgőseket, értelmeseket, nektek valókat...:)))))))))))) Ezé nem értem Safraneket meg téged se:))))) Nekem ez a topik csak ujjgyakorlat, ha van hozzá kedvem:)))
És kit érdekel? Nem veszed észre, hogy más beszélgetni jött, te meg csak beszólogatni jársz ide? Rádjön az agybaj, és beszólsz mindenkinek, teszed az agyad, mintha más nem tudna topicot nyitni. Kisgyermek, nem kell adni a menőt, mások OP-ok különböző helyeken, gépeket, hálózatokat tartanak karban, mégsem verik a nyálukat! Tilts ki mindenkit, és szép csendben csapkodd magad a földhöz a "topicodban"! Zárd magadra, és nevezd át Zártosztálynak!