"max. munkaidőben is írogatnak ide közalkalmazottak" Akik megtehetik,hogy napi 8 órában irogassanak ide a munkaidejükben....
Nyilvánvaló, hogy nincs a munkaköri leírásukban..:))) Bár, amilyen ostoba néha a világ (és ezt nem csak a balra értem..:)
:)))))
Még az is kiderülhet...
Mindenesetre aranyos lenne...
Jó szlogen:
xy párt...
Mi őszintén hülyék vagyunk!
Szóval vannak... Abban a topicban derült ki számomra végérvényesen, amielyik arról a szerebcsétlen asszonyról szólt, aki az mszpm székház közelébe gyújtotta fel magát...
Akinek van ideje (mert pl ezért fizetik :) az olvassa végig..)
Üdv
Bende
ui: A tüntetésen ott leszek, de csak tisztességből...
A fizetett fórumozó szvsz urban legend, max. munkaidőben is írogatnak ide közalkalmazottak. Hogy walakinek az itteni észosztás benne legyen a munkaköri leírásában, azt felettébb walószínűtlennek tartom...
Te szerencsétlen, akkor miért nem a Külügy vagy a HM előtt tüntettek? Nem az USA küldte ki a magar aktonákat. Ennyi agyatok sincs, szerencsétlen banda.
Ezt itt tényleg elég gyengén nyomod... És sajnos a pártod is. Pedig olyan szimpatikusan indultatok, egyik alapító tagotok jó barátom (azóta már lelépett, meggyőztem, hogy ne politizáljon.. :) )
De mostanában főleg csak nyafogtok, ha egyáltalán vagytok valahol...
Sajna nemrég még azt hittem, hogy van egy nemzeti és keresztény szellemiségű, aránylag hiteles politikai szervezet, akire szavazhatok majd, de sajna már korántsem vagyok olyan biztos benne... Asszem már megint marad a fityesz, a fene enné meg az ilyen helyzetet...
Az Aktrev CD egyébként jó ötlet, és bár elég amatőr, azt hiszem mégis elérte a célját, és a szándék sem kérdőjezhető...
A Zindexen pedig komolyabb felkészültség kéne a politika fórumhoz, hiszen ha ismernéd tudnád, hogy fizetett, és igen jól képzett forumozói vannak a baloldalnak (lehet, hogy a jobbnak is, az még dem derült ki számomra egyértelműen..)
A jószándék fontos, de önmagában sajna sokmindenhez kevés... Ehhez pl...
Lentebb taglalt racionalitásom alapján ajánlom e tüntetést a Jobbik oldalnak.
Május 19-én, szerdán 19 órától néma tüntetést tart a Jobbik Magyarországért Mozgalom az Amerikai Egyesült Államok nagykövetsége előtt (Bp. V. ker., Szabadság tér). Tiltakozni fogunk az USA politikája ellen, és követeljük a magyar katonák hazahívását nem csak Irakból, hanem Afganisztánból is!
Győzött a Jobbik! Legalábbis iraki szerepvállalásunk jobboldali pártjaink általi megítélése terén. Mert előbb az MDF, most pedig már a Fidesz is visszakozott, és e téren már majdnem azt mondják, amit a Jobbik kezdetektől... Csak félő, hogy a már jól ismert taktikával, hosszú, értelmetlen egyeztetésekkel fogják elodázni a hazahívást. Ezért tüntessünk együtt! Fáklyát, gyertyát hozzatok!
Igen, bár nem kisebbségi önkormányzatba voltam jelölt, hanem normál települési önkormányzatba függetlenként. Nem vagyok horvát, nem is mondtam soha, de szimpatizálok velük, s az ő képviseletüket is felvállaltam volna megválasztásom esetén.
Aha, nem a kisebbségire kwótára játszottál, á, dehogy... Más MIÉP-közeliek ügyesebbek woltak, pl. az V. kerületben sikerült bejutniuk bolgárként.
Ez tök hülyeség, honnan szedted?
Akkor összekewertelek wkivel, Mea Culpa. Szörnyű a néwmemóriám. :(
Igen, bár nem kisebbségi önkormányzatba voltam jelölt, hanem normál települési önkormányzatba függetlenként. Nem vagyok horvát, nem is mondtam soha, de szimpatizálok velük, s az ő képviseletüket is felvállaltam volna megválasztásom esetén.
> A topikot indító Novák Előd ezt a ciklust az V.
>kerületi közbeszerzési bizottság szakértőjeként kezdte.
Ez tök hülyeség, honnan szedted?
A revíziós, multimédiás CD viszont igaz, bár nem Juhostól kaptunk pénzt nonprofit (500 Ft/CD) kiadványunkra (zenei része letölthető a nemnemsoha.hu oldalról).
Látszatintézmény. Mert csak elfogadja a költségvetést, de nem módosíthat rajta. Vétójogot gyakorolhat egy más testület által készített tervezet ügyében, de nem tudom, egyáltalán volt-e valaha erre példa.
Egy bizonyos Novák Előd Attila a XI. kerületi MIÉP ifjúsági tagozat elnöke volt. A Juhos-féle önkormányzattól lejmolt a nyilas disznaja az ún. revizionista CD-kre. Ő nyitotta a topikot. Két Novák Előd nevű "politikus" lenne a XI. kerületben ? Meglepne.
Jelölés típusa Jelölés helye Jelölő szervezet
Kisebbség
Státusz
Dátum
Egyéni választókerületi vál. BUDAPEST XI.ker. 12. Független HORVÁT Elfogadva 2002.09.26
Kisebbségi komp.listás vál. BUDAPEST XI.ker. HORVÁT HORVÁT Elfogadva 2002.10.02
.....................
"A Jobbiknak nem célja jólfizető, de haszontalan pozíciókat elnyerni."
..........................
Novák Előd NEM horvát nemzetiségi. Kerületünkben nyilaskodik egy ideje, kizárták a MIÉP-ből. Vajon milyen pozíciót akart ő és milyen módon elnyerni ? :((((((((((
A Jobbiknak nem célja jólfizető, de haszontalan pozíciókat elnyerni.
Persze.Az Eu intézményrendszere számotokra jólfizető, de haszontalan, mert ott nem tudtok magyarkodni meg keresztet állítgatni. Itthon bezzeg jól fizető és hasznos dolog a magyarkodás. Ergo a jobbik célja az itthoni jólfizető zsíros poziciók megszerzése.Az, hogy ez ki/k/nek hasznos az nem kérdéses.
Azaz, szavazz rám, mert nem vagyok parlamenti párt, ergo nem verlek át, de akkor bekerülök a parlamentbe és parlamenti párt lesz belőlem és jól át foglak verni. Hmmm...