Keresés

Részletes keresés

alfredoo Creative Commons License 2004.03.22 0 0 59
alex

szvsz tekintsuk ezt a dolgot egy kiserleti nyulnak. en mindig is tudtam hogy a jobboldal emberseges. a jobboldal alkalmasabb a nemzeti erdekek kepviseletere es embersegesebb is.

es ezert megprobaltak ezt. tudjak hogy a szocik/baloldal nagy cuminak neez eleebe jun 13-an. lehet hogy egy kepviselo sem lesz. hiszen a nemzethalal meg minden, nem maradhat buntetlen.

de embersegesek.

es megprobaltak ezt es meeg sok ilyen tema lesz. latjak hogy ez hat. felviditja, eleterosse teszi a baloldalt. es ok embersegesek. azt hiszem ezt igy a leghelyesebb felfogni.

egy ilyen tema es egy baloldali visszafordul a padlasrol eldobja a kotelet es tevekeny aktiv eletbe kezd...

Előzmény: Alex Abellino Schmied (53)
alfredoo Creative Commons License 2004.03.22 0 0 58
gabor

tudom en hogy nem a monika. tudom en hogy a hiller istvan. de hat ilyet joerzesu ember nem mond a vilagba...

de ha kimodtad haat kimondta...

istvannak hivjak azt a monikat...

a rozsikat meg jozsikanak...

(AMUGY koszonom amit irtal. neha nekem is jot tesz ha nem hulyefiukent, komoran meredek magam ele, es husvetfakrol elmelkedek... a kekkopenyesek atlagos eletkora?)

Előzmény: qncogi (57)
qncogi Creative Commons License 2004.03.22 0 0 57
Alf

Nem Siemens (persze a Bahamákról mindegy). Hollerith. Minden nickről lyukkártya van, az adatokkal. Kék köpenyes hölgyek dolgoznak velük, készülnek a kimutatások, az összegkártyák. Aztán ezeket feliratozzuk, kollátorral összeválogatjuk, majd betsszük itt az alagsorban a megfelelő fiókba.
Ilyenek segítségével szoktuk kiszámolni a napidíjat is. Néha eltaláljuk, ilyenkor nem jelentetjük meg. Néha nem, ilyenkor felrakjuk az MNO-ra. Aztán jönnek és beszopják. Olyankor a térdünket csapkodjuk, úgy nevetünk.
Nem Mónika.

Előzmény: alfredoo (54)
trafok Creative Commons License 2004.03.22 0 0 56
"Te, ezek ásnak, el akarják földelni a beírásodat.

„Ahogy elnézem, pénz van bőven.
Nem érdekes, az elvtársak úgyis az EU.-ba költöznek.
Semmit nem veszíthetnek.
Szegény goncogi -kicsi pénzért- itt marad.
Azért dobjuk fel!”

Most már lehet betemetni!"

Rendes vagy!
Legközelebb megyek veled tüntetni.
Nem is gondoltam erre!

Előzmény: kisgazda (42)
alfredoo Creative Commons License 2004.03.22 0 0 55
szgz

en is ugy ertettem ahogy te ertetted.

hogy jobban ertsed akkor 'lemeztelenitett' husvetfakat raktam volna ki. 3-at vagy 5-ot...

ez a husvetfa az emberiseg regi (ugymond fallikus) szimboluma. husvet szigeteken jartal? husvet szigeteken husvetfak...

Előzmény: Szabó G. Zoltán (52)
alfredoo Creative Commons License 2004.03.22 0 0 54
gabor

nagy vagy. perszse mert kiosztottak neked a nagy siemens gepet. es az osszes nicket meg irl meg url meg titkosszolagalti adatot osszehoztad.

ilyen hatterparkkal en is tudnek villogni. persze mert a monika a baratnod.

de ugyis mindent elmondok amit megtudok rolad...

te voltal a katahari... (csak ugy peldakeppen...)

de mindjart sorolom tovabb.

te voltal a percemberke is...

Előzmény: qncogi (44)
Alex Abellino Schmied Creative Commons License 2004.03.22 0 0 53
Kedves Koordináta Kollega,

Sajnos azt kell mondanom, tévedsz: az a bizonyos pénz kettő (2) nap napidíja.

De, hogy segítsünk a kissé nehézkes felfogású olvtársaknak, úgy gondolnám, leírom ide részletesen:

Az utazásra elszámolt napidíj összesen 118 700.- Ft

Az utazás időtartama két nap, azaz egy napra 118 700/2 = 59 350.- Ft napidíj költség esett.

Az utazáson 10 fő vett részt: 59 350/10 = 5935 Ft

Azaz az utazásra kifizetett napidíj= 5935 Ft/fő /nap.

Mondd, reménykedhetünk, hogy ezt fel tudtják már dolgozni?

forrás: http://www.nkom.hu/ossztart/osszesito_2004-01-02_1szt.xls

Előzmény: xyz4567 (41)
Szabó G. Zoltán Creative Commons License 2004.03.22 0 0 52
Úgy értettem, hogy a sakter kirakatába, no.
Előzmény: alfredoo (43)
alfredoo Creative Commons License 2004.03.22 0 0 51
gabor

a 'hulyegyereket' szeretnem magamnak. nem lehetne? tenyleg ha ez igaz amit irsz akkor 'hulyegyereknek' erzem magam. es akkor miert ne lehetne ez a nickem?

Előzmény: qncogi (44)
qncogi Creative Commons License 2004.03.22 0 0 50
Persze. Hisz megjelent az MNO--n is. Számolni pedig nagyon tudnak, a la OxV. Mit nekik a nagyságrend.:)
alfredoo Creative Commons License 2004.03.22 0 0 49
gabor

ba=big anus!!!

noch mal ein million forint!

Előzmény: qncogi (38)
alfredoo Creative Commons License 2004.03.22 0 0 48
gabor

ba=big anus!!!

alfredoo Creative Commons License 2004.03.22 0 0 47
gabor

ba=big anus!!!

alfredoo Creative Commons License 2004.03.21 0 0 46
molaf

OTLETED EGYSZERUSEGEBEN NAGYSZERU. es talan ez is a hulyeseg egy reszenek multat fogja jelenteni. a vallasi unnep nem lesz politikai jamboree!

molafot az index kossuth dijara terjesztenem fel.

es lehetoleg kolyok pezsgot se igyal a dij atadasa utan.

a ba nem alszik. a ba figyel!

Előzmény: Molaf (39)
Tamás Creative Commons License 2004.03.21 0 0 45
Maradjál már, ki a francot érdekelnek a részletek ekkora indító LOL után... :-DDDD
qncogi Creative Commons License 2004.03.21 0 0 44
látszatkommunista, rizzo76, Tüzike, nyuloska,
szaszatov, plazmag, perecske, lakoban, tarolo,
adatokos, kavargo, tesem, barkaska, minkis,
radial, karvajka, exit007, szantana, trafok,
borosika, kajakom, hamarka, tarika, kolbim,
kisgazda, florvita, igazito, minkis, kikirik,
pupovits,javitok

Hülyegyerek.
(Ez még nincs, de javaslom.:D)

Előzmény: kisgazda (42)
alfredoo Creative Commons License 2004.03.21 0 0 43
szgz

hat en a reszemrol 3 vagy 5 husvetfat raknek ki? feltetlenul paratlan szamu husvetfaval operalnek mert viragot sem lehet paros szamut.

az egyik husvetfara felirat lenne hogy a jobbik magyarorszag boldog husveti unnepeket kivan a rosszabbik magyarorszagnak. a masikra nemes egyszeruseggel csak annyit irnek (valoszinuleg negybetuvel vagy max kiskapitalissal) hogy basszatok meg. (szgz). a harmadik husvetfa alatt lenne a boldog karacsonyi unnepeket (remineszcencia a jobbik karacsonyi keresztjeire) kivan a voros butapest. es mindezt a voros teeren. 2,000,000.00 zarandek jelenleteben szentelnem meg a husvetfaakat. ez egyben azt jelentene hogy a boltom a dunara es a vaara nezne. a voros terrol. semmi cico, semmi vii. kerulet!

Előzmény: Szabó G. Zoltán (37)
kisgazda Creative Commons License 2004.03.21 0 0 42
Te, ezek ásnak, el akarják földelni a beírásodat.

„Ahogy elnézem, pénz van bőven.
Nem érdekes, az elvtársak úgyis az EU.-ba költöznek.
Semmit nem veszíthetnek.
Szegény goncogi -kicsi pénzért- itt marad.
Azért dobjuk fel!”

Most már lehet betemetni!

Előzmény: trafok (21)
xyz4567 Creative Commons License 2004.03.21 0 0 41
Esküszöm tiszta gyogyó!
Ki mondta, hogy egynek 118.700 jön ki? A 118.700 Ft tíz, lassan mondom, tíz ember egy napi napidíja. A 118.700-at a Jobbik hazudta Hiller napidíjának. Elég nehéz itt az olvtársak felfogása. Már kezdek semmin sem csodálkozni. Hiába töpörödés van. Ez elsősorban a jobbosok szürkeállományára érvényes. Ti mindent kontroll nélkül bekajáltok?
Előzmény: hajlam (20)
qncogi Creative Commons License 2004.03.21 0 0 40
Nem ez volt a cél.:( Sajnos.
Lehet, hogy kiteszik. Egyszer csak bejön.:)
Előzmény: Molaf (35)
Molaf Creative Commons License 2004.03.21 0 0 39
Nem is várom el tőlük, csak vágyamat írtam le. A Katolikus Egyháznak mindenesetre jövőre én javasolni fogom ilyen irányú kapcsolatfelvételt a MaZsiHiSz-szel.
Előzmény: alfredoo (36)
qncogi Creative Commons License 2004.03.21 0 0 38
Alf

Nekem jó itt az alagsorban. Nem is mennék el. Remélem napidíjat nem kapsz, persze tudom, hogy adóparadicsom mivolta miatt mész oda. Zsákban hordod ki a mozgalom pénzét és ezzel velem is jót teszel. A főnök is vitte régebben, emlékszel? Zsákban vitte és észre se vették a reptéren, tuti BA-s volt a pilóta.

Előzmény: alfredoo (31)
Szabó G. Zoltán Creative Commons License 2004.03.21 0 0 37
Mé', te mit raktál volna ki?! :-)
Előzmény: alfredoo (33)
alfredoo Creative Commons License 2004.03.21 0 0 36
molaf

lehetne. de a jobbik biztosan politikai szervezet. tagjai kozott kokemeny ateistak is vannak/lehetnek.

nem tudom a menora allitasra ki jogosult de a zsido hitkozseg biztos vagyok benne hogy a kereszteny egyhazzal egyutt szivesen allitana jelkepeket. mint ahogy meg is jelennek egyutt.

itt ezek a dolgok nem erre mennek. szerintem a vallasos jelkepeket meg kellene hagyni a vallasos szervezetekre. a lubovits feele dolog nem tudom mennyire vallasos szervezet. cca annyira mint a cia?

Előzmény: Molaf (35)
Molaf Creative Commons License 2004.03.21 0 0 35
:D

Szerintem kiteszik újra a kereszteket. Bár a húsvét nem torzult mára annyira el eredeti mondanivalójától mint a karácsony.

Egyébként a keresztállítással lapcsolatban: szerintem gyönyörű gesztus lett volna ha felkeresték volna az elektromos menórát állító zsidó szervezeteket és együtt állítottak volna fel egy menórát és egy adventi koszorút. Ez rámutathatott volna az ünnepek vallási mondanivalójára és a kölcsönös elfogadásra.

Előzmény: qncogi (29)
qncogi Creative Commons License 2004.03.21 0 0 34
Is. Bújócskázhatsz kicsi ember, ha értelmét látod. Pedig nincs.
No, ennyit erről és rólad.
Előzmény: trafok (30)
alfredoo Creative Commons License 2004.03.21 0 0 33
gabor

miert rakott a sakter(??) orat a kirakatba?

Előzmény: qncogi (29)
Alex Abellino Schmied Creative Commons License 2004.03.21 0 0 32
Na de kedves Képviselő Uram!
Mire fel keresel logikát ott, ahol legfeljebb valamiféle (hogyan is szokta volt a jobboldal mondani? prehumán?) ösztönök működnek mindössze.
A logikus gondolkodás feltételez egyfajta intelligenciát, tárgyi tudást, tapasztalatot.
Node kérem, e társaságnál wo findet man sowas?
Előzmény: Szabó G. Zoltán (24)
alfredoo Creative Commons License 2004.03.21 0 0 31
gabor

inkabb az agyad jarna a premiumert.

bastya elvtars, kepzeld el, megdicsert.

kitalaltam a 'voros butapest' jelzot.

1 millio forintot kaptam jutalomba es mehetek bahamakra 3 heetre. te meg ott fogsz rohadni a pinceben.

pedig agyad hasznalnad akkor a 'voros butapestnel' meeg jobbat is ki tudnal talalni...

csiszolatlan gyemant vagy!

Előzmény: qncogi (27)
trafok Creative Commons License 2004.03.21 0 0 30
Ez most nekem szol vagy a szantanának?
Jó lenne ha eldöntenéd.
Csak a mihez tartás végett!
Előzmény: qncogi (27)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!