szvsz tekintsuk ezt a dolgot egy kiserleti nyulnak. en mindig is tudtam hogy a jobboldal emberseges. a jobboldal alkalmasabb a nemzeti erdekek kepviseletere es embersegesebb is.
es ezert megprobaltak ezt. tudjak hogy a szocik/baloldal nagy cuminak neez eleebe jun 13-an. lehet hogy egy kepviselo sem lesz. hiszen a nemzethalal meg minden, nem maradhat buntetlen.
de embersegesek.
es megprobaltak ezt es meeg sok ilyen tema lesz. latjak hogy ez hat. felviditja, eleterosse teszi a baloldalt. es ok embersegesek. azt hiszem ezt igy a leghelyesebb felfogni.
egy ilyen tema es egy baloldali visszafordul a padlasrol eldobja a kotelet es tevekeny aktiv eletbe kezd...
tudom en hogy nem a monika. tudom en hogy a hiller istvan. de hat ilyet joerzesu ember nem mond a vilagba...
de ha kimodtad haat kimondta...
istvannak hivjak azt a monikat...
a rozsikat meg jozsikanak...
(AMUGY koszonom amit irtal. neha nekem is jot tesz ha nem hulyefiukent, komoran meredek magam ele, es husvetfakrol elmelkedek... a kekkopenyesek atlagos eletkora?)
Nem Siemens (persze a Bahamákról mindegy). Hollerith. Minden nickről lyukkártya van, az adatokkal. Kék köpenyes hölgyek dolgoznak velük, készülnek a kimutatások, az összegkártyák. Aztán ezeket feliratozzuk, kollátorral összeválogatjuk, majd betsszük itt az alagsorban a megfelelő fiókba.
Ilyenek segítségével szoktuk kiszámolni a napidíjat is. Néha eltaláljuk, ilyenkor nem jelentetjük meg. Néha nem, ilyenkor felrakjuk az MNO-ra. Aztán jönnek és beszopják. Olyankor a térdünket csapkodjuk, úgy nevetünk.
Nem Mónika.
"Te, ezek ásnak, el akarják földelni a beírásodat.
„Ahogy elnézem, pénz van bőven.
Nem érdekes, az elvtársak úgyis az EU.-ba költöznek.
Semmit nem veszíthetnek.
Szegény goncogi -kicsi pénzért- itt marad.
Azért dobjuk fel!”
Most már lehet betemetni!"
Rendes vagy!
Legközelebb megyek veled tüntetni.
Nem is gondoltam erre!
a 'hulyegyereket' szeretnem magamnak. nem lehetne? tenyleg ha ez igaz amit irsz akkor 'hulyegyereknek' erzem magam. es akkor miert ne lehetne ez a nickem?
hat en a reszemrol 3 vagy 5 husvetfat raknek ki? feltetlenul paratlan szamu husvetfaval operalnek mert viragot sem lehet paros szamut.
az egyik husvetfara felirat lenne hogy a jobbik magyarorszag boldog husveti unnepeket kivan a rosszabbik magyarorszagnak. a masikra nemes egyszeruseggel csak annyit irnek (valoszinuleg negybetuvel vagy max kiskapitalissal) hogy basszatok meg. (szgz). a harmadik husvetfa alatt lenne a boldog karacsonyi unnepeket (remineszcencia a jobbik karacsonyi keresztjeire) kivan a voros butapest. es mindezt a voros teeren. 2,000,000.00 zarandek jelenleteben szentelnem meg a husvetfaakat. ez egyben azt jelentene hogy a boltom a dunara es a vaara nezne. a voros terrol. semmi cico, semmi vii. kerulet!
„Ahogy elnézem, pénz van bőven.
Nem érdekes, az elvtársak úgyis az EU.-ba költöznek.
Semmit nem veszíthetnek.
Szegény goncogi -kicsi pénzért- itt marad.
Azért dobjuk fel!”
Esküszöm tiszta gyogyó!
Ki mondta, hogy egynek 118.700 jön ki? A 118.700 Ft tíz, lassan mondom, tíz ember egy napi napidíja. A 118.700-at a Jobbik hazudta Hiller napidíjának. Elég nehéz itt az olvtársak felfogása. Már kezdek semmin sem csodálkozni. Hiába töpörödés van. Ez elsősorban a jobbosok szürkeállományára érvényes. Ti mindent kontroll nélkül bekajáltok?
Nem is várom el tőlük, csak vágyamat írtam le. A Katolikus Egyháznak mindenesetre jövőre én javasolni fogom ilyen irányú kapcsolatfelvételt a MaZsiHiSz-szel.
Nekem jó itt az alagsorban. Nem is mennék el. Remélem napidíjat nem kapsz, persze tudom, hogy adóparadicsom mivolta miatt mész oda. Zsákban hordod ki a mozgalom pénzét és ezzel velem is jót teszel. A főnök is vitte régebben, emlékszel? Zsákban vitte és észre se vették a reptéren, tuti BA-s volt a pilóta.
lehetne. de a jobbik biztosan politikai szervezet. tagjai kozott kokemeny ateistak is vannak/lehetnek.
nem tudom a menora allitasra ki jogosult de a zsido hitkozseg biztos vagyok benne hogy a kereszteny egyhazzal egyutt szivesen allitana jelkepeket. mint ahogy meg is jelennek egyutt.
itt ezek a dolgok nem erre mennek. szerintem a vallasos jelkepeket meg kellene hagyni a vallasos szervezetekre. a lubovits feele dolog nem tudom mennyire vallasos szervezet. cca annyira mint a cia?
Szerintem kiteszik újra a kereszteket. Bár a húsvét nem torzult mára annyira el eredeti mondanivalójától mint a karácsony.
Egyébként a keresztállítással lapcsolatban: szerintem gyönyörű gesztus lett volna ha felkeresték volna az elektromos menórát állító zsidó szervezeteket és együtt állítottak volna fel egy menórát és egy adventi koszorút. Ez rámutathatott volna az ünnepek vallási mondanivalójára és a kölcsönös elfogadásra.
Na de kedves Képviselő Uram!
Mire fel keresel logikát ott, ahol legfeljebb valamiféle (hogyan is szokta volt a jobboldal mondani? prehumán?) ösztönök működnek mindössze.
A logikus gondolkodás feltételez egyfajta intelligenciát, tárgyi tudást, tapasztalatot.
Node kérem, e társaságnál wo findet man sowas?