FRISS!!! 03.23 Sziasztok! A lab4art nyitvatartása és munkarendje a következőképpen alakul mától. Negatívhívás, szkennelés rendelése Hétfőn és Csütörtökön de 10 - 15 között lehetséges. Előtte hívjátok Keve Bandit: +36 20383 5643 Analóg fekete fehér és színes kézinagyítások rendeléséhez hívjátok Mátyus Andreát, +36 30 433 2937//fb messengeren vagy Felicides Ildikót +36 70 225 6876 //fb messenger Digitális nyomtatások, vagy szekennelésekhez hívjátok Papp Gézát:+36 20 526 4514 vagy Felicides Ildikót Fájlok küldése továbbra is wetransferen keresztül az info@lab4art.hu emailcímre lehetséges. Fenti telefonszámokon tartunk telefonos ügyeletet. A labor egyébként zárva van, de a továbbiakban is igyekszünk minden munkát megcsinálni, amit ránk bíztok.
"Március 16. ...FRISS!!! Holnaptól a lab4art személyes ügyfélszolgálata zárva tart. Munkákat egyenlőre letudtok adni az üzlet előtt kihelyezett dobozokba helyezve.Du 14 és 18 között. Külön az Andrásnak a hívás+szkenneléseket és külön a lab4art-nak a fekete fehér és színes kézinagyításokat, szkenneléseket. Emailben, vagy telefonon értesítünk a továbbiakról, úgyhogy adjatok pontos elérhetőséget. Digitális megrendeléseket wetransferen keresztül tudtok leadni. Vigyázzatok magatokra, ránk egymásra. A lab4art csapata és Keve Bandi!..."
Aradi utca, a Nyugati-Oktogon között. Néhány Tri-x 400 filmet hívattam elő. Minden rendben volt, van honlapjuk is, keress rá. Van még a Café Analog a Kazinczy utcában, ott is hívnak filmet, annak is utánanézhetsz...
Nem is hallottam róluk, köszönöm szépen. Majd utánna nézek akkor a Facebookon. Már volt szerencséd korábban náluk filmet hivatni? Minden rendben volt? Csak mert nekem most C-41-es feketefehér filmem van amit el kéne vinnem, de akkor gondolom ez alap hogy tudják, hogy az nem igazi feketefehér film.
Szia! Úgy tudom, a Lab4art előhívja, ha elviszed. Megvan adva a módja a Face oldalukon, hogy hogyan. Nézz utána, talán a kapuban bele kell tenni egy dobozba /?/. Néhány hete olvastam, pontosan nem emlékszem...
Szia tudom később, és elnézést hogy nem válaszoltam mert tényleg segítőkész voltál, amit köszönök, azóta már lett egy és nagyon szeretem, csak a mostani szituáció miatt nem tudom sehol előhivatni a filmet így sajnos nem igazan tudom hasznáni szeretett fényképezőgépemet.
Viccnek szantam, mivel eleg draga gep. Kisfilmesben van valasztek, de tovabbi kerdes, hogy az objektivje cserelheto legyen-e, manualis, vagy automatikus legyen az expoziciovezerlese? Teljesen kezi kamerat szeretnel-e, vagy egy automata kompaktot? Ha cserelheto az objektivje, annak milyen legyen a csatlakozasa, illetve nagyjabol mennyit szansz ra, mert nagyon komoly elteresek vannak.
nem lenne rossz, viszont az tudtommal középformátumú, én valami kisfilmesre gondoltam (tudom nem irtam oda) mivel egy középformátumú gép üzemeltetése drágább.
Legrosszabb esetben beraksz néhány anyacsavart az elemek alá. A neten megtalálod hány V kell neki. De ebayról is bejön hamar, ésszel kell keresni hogy ne a drágát dobja ki a rendszer. Én rendeltem inkább.
Zorki 2C -hez keresek orsót. Van esetleg valakinek eladó? Tudtok olyan embert ajánlani, aki vállalná a Zorki tisztítását, átnézését? Előre is köszönöm a segítséget!