Keresés

Részletes keresés

Mijo Creative Commons License 2004.03.07 0 0 140

Nem keverek én össze semmit, nagyon jól tudom mit beszélek, megjegyezve: volt már éppen elég alkalommal példa arra, hogy a történelmi korszakok megismétlik önmagukat.

Viszont nem mindent értek tőled, pl. ez mit kíván konkrétan jelenteni: "van itt hülyítés elég, minek még "ez" is"? Itt, a mi fórumunkban? Vagy ebben az országban? Hol? És ez az "ez" is! Ez mit jelentsen, Csicsi?

Mikor minősítette akár kedves Lajos bátyánk, akár más a te "elves" beírásaidat? Egyáltalán mióta mérvadóak fórumunkon elvi szempontok? Pláne egy olyan témakörben, amit ő nyitott. Te most provokálod őt :(??? És erre mi szükség van?

Hogy te mit gondolsz az EU-ról, a te dolgod, de az ugye világos, hogy nem egyformán fog érinteni mindannyiunkat. Képzeld, én ha az 5 %-os "magban" lennék, sem érezném jól magam. Üvegbúra alatt akként sem élnék, de semmiképpen sem érezném jól magam egy olyan környezetben, ahol nyomorgó emberek vesznek körül. Különösen az zavarna, hogy ismeretségi körömből számtalan, jobb sorsra érdemes megcsúszott egzisztenciával kéne találkoznom, számtalan egykor nevető és életvidám barátom elgyötört és gondoktól barázdált arcával kéne szembesülnöm. Természetesen nem fogok a bővös ötösbe tartozni, én magyarországi bunyevác gyerek vagyok :(...

Utolsó mondatodra: téged nem. De hatalmas tömeget fog jelenteni azok száma, akiket fog! Még azokat az osztrákokat is, akik szaréhugyé jártak eddig át hozzánk telezabálni a belüket, és sorolhatnám még mi minden másért. Egyikünk sorsa sem számítható ki előre.

Mijo

Előzmény: Thernitibi (138)
Thernitibi Creative Commons License 2004.03.07 0 0 139
Mijo

Szóval, "hogy értsük egymást".
Nem az a baj, hogy az elveid mellett következetesen kiállsz, hanem az, hogy a hülyeségeidet is következetes véded.

Kész szerencse, hogy nem ezért szeretünk:-D

Előzmény: Mijo (137)
Thernitibi Creative Commons License 2004.03.07 0 0 138
Ne kavard a dolgokat.

Én nem az ötvenes évek időszakáról beszéltem (írtam).
Ezenkívűl nagyon fontos megjegyeznem (mielőtt valakik mást próbálnának magyarázni), hogy az 50-es évekbeli, és 56-os hősöket tisztelem, és becsülöm.
De azt is fontos megjegyeznem, hogy utálom az elvtelen vagdalkozást, amely beszélgetésünk középponjában lévő személy beírásait jellemzi.
Mondhatnám, van itt hülyítés elég, minek még "ez" is?

Az EU tagságról csak annyit, mindenki gondolja végig, hogy ugyan mit veszíthetünk/nyerünk ha belépünk, és mit, ha kintmaradunk. (Miért vállalják a szerbek, bulgárok, stb, hogy idő előtt teljesítik a követelményeket?)
Megjegyzem, engem nem fog idegesíteni (például) az ausztriaihoz hasonló élelmiszer minőség, és árak.

Előzmény: Mijo (128)
Mijo Creative Commons License 2004.03.07 0 0 137

Csicsi, te most "más vélemények" alá mosod a velem szembeni módszeres provokációkat, a személyemre irányuló ellehetetlenítési szándékot is. Még szép, hogy ezeket úgy fogadom, ahogy, de te a helyemben egyes kirívóan aljas megnyilvánulások miatt (jól ismered ezeket), már az is lehet, hogy bérgyilkost fogadtál volna :). Tehát ha valamit "nem tűrök" és "qrva nehezen viselek el", akkor ezek azok. És ezek viszonylatában bizony megválogatom, kit tekintsek "vitapartnernek", és kit szarjak le. Aki úgy érzi, vitatkozom vele, ahhoz már fűz valamilyen pozitívum. Elküldeni valakit az ótvarba, az már nem vitatkozás, bár időnként szükségszerű, csak hogy tudódjon, merre hány lépés :).

Mondod "közlekedésemet" kívülről nézvén. Fene sem tudja ... Te látsz és ismersz úgy kívülről, mint bévülről, neked kell jobban tudnod ezt azokkal együtt, kikhez hasonló kapcsolat fűz. Én azt hiszem egyformán nem fogunk megváltozni erre a háralévő pár napra, hónapra (na idáig elég, ne álmodozzunk ..), ami még hátra van :). Ez van. Aki így szeret, szeressen, aki ekként utál, utáljon! Sokkal kiszámíthatóbbak az "utálók", mint a "szeretők", engem eddig szinte kizárólag olyanok basztak át, akik állítólag szerettek. Lehet, hogy leginkább azt szerették bennem, hogy átbaszható vagyok :)...

Csáó: Mijo

Előzmény: Thernitibi (136)
Thernitibi Creative Commons License 2004.03.07 0 0 136
Drága Miskám

Mit is írhatnék erre az "okosság-hülyeség"-ről akotott megállapításodra, mikor Te dettó...! Ezenfelül a lelkedet még olyan csekélységek is terhelik, hogy általad esetleg homlokegyenest mást vallók véleményét egyszerűen nem tűröd, vagy qrva nehezen viseled el.

(Különösen Tőled furcsa az olyan felvetés, mint: "hogy sugallatod szerint ezek a fórumok kizárólag redőzött homlokú és összevont szemöldökű komolykodásokra valók", mert hogy "kintről" nézve az esetek kilencven százalékában csontkeményen összehúzott homlokkal "közlekedsz".)

Előzmény: Mijo (134)
zvajda Creative Commons License 2004.03.07 0 0 135
Látod Lajosbátyám! Ez már egy összefogottab és érvek mellett vitatkozó megnyilvánulás ezzel lehet vitatkozni ez teccik nem olyan mint ami miatt háborogtam.A Capó Bandi barátodnak igaza van nem volt ez teljes rendszervéltás.Azt mondom nem baj majd lassan kialakul.Antall mondta valamikor amikor már nagyon háborgott az ellenzék,hogy "tetszettek volna forradalmat csinálni"Ja.Csak akkor nem biztos,hogy élve megéltük volna.
Előzmény: sydbaj (130)
Mijo Creative Commons License 2004.03.07 0 0 134

Ebből Csicsikém, semmi más nem világlik ki, miszerint kizárólag az az "okosság" és az a "hülyeség", amit te annak tartasz :(. Lám, a relativitás-elmélet megint megdőlni látszik.

Egyébiránt az is meglep, hogy sugallatod szerint ezek a fórumok kizárólag redőzött homlokú és összevont szemöldökű komolykodásokra valók. Pont minálunk, ahol - kiragadott példák - még műtétek közben sem ellenzik a "hülyéskedő" telefonálgatásokat, hogy a parlamenti szféráról ne is beszéljek :((...

Nézz csacsogótopicjaink magvasságaira is ...
Azért jól elvagyunk.

Mijo

Előzmény: Thernitibi (133)
Thernitibi Creative Commons License 2004.03.07 0 0 133
Naja Zolikám

Ha okosságot nem tudok írni, akkor hülyeséget minek írjak.
Másnál ez úgy néz ki, teljesen mindegy hogy okosság vagy hülyeség, gyerünk, ami a csövön kifér.

Előzmény: zvajda (131)
Mijo Creative Commons License 2004.03.07 0 0 132

"Természetesen" egyformán vagyunk senkik, egyformán vagyunk mások által rángatott majmok. Ezt akkor is nehezen tűrném, ha nálam lényegesen okosabbak tennék, de hogy hatványozottan hülyébbek, azt még nehezebben veszi be a belem :(.
Igen! Minek? Megteremtem magamnak azt az illúziót, hogy amennyiben (a csontkeményen felépített korlátok között) kibeszélem magamból, talán könnyebb. Talán ...
De! Sajnos mindent nem mondhatunk el. Belegondoltál már abba, mennyivel többről és más módon esik/eshet szó, diszkrét poharazgatás mellett ..? Na látod. Ez azt jelenti, hogy gyávák vagyunk! Vagy bölcsek? Vagy talán beképzeljük magunknak, hogy még mindig van veszíteni valónk!? Vagy önmagunk által nem akarjuk bajba sodorni szeretteinket? Bezony-bezony ..., lehet, hogy leggyakrabban ez az utóbbi szempont érvényesül. Lévén én már régen túl vagyok azon, hogy ne szarjak nagy ívben saját sorsomra :((...

Előzmény: zvajda (131)
zvajda Creative Commons License 2004.03.07 0 0 131
Lehet,hogy igazad van (szerintem nincs el vagy csúszva nagyon)de akkor mi a fenének toporzékolsz háborogsz dühöngsz.Te akkor pont olyan senki nem vagy mint mi,és semmi értelme semminek,hiszen el van ez már rendezve régen nélküled is.Vagy nem vagy most őszinte,és megint beleakartál rúgni a nagy műmagasztos ideológiákkal megvezethető pógárvilágba aztán majd vagy eltalál valakit vagy nem.Engem spec eltaláltál,de nembaj majd egyszer megérted,hogy ez nem fer.:o((
Előzmény: Mijo (129)
sydbaj Creative Commons License 2004.03.07 0 0 130
válasz erre | adatok | e-mail 2004-03-07 00:57:27 (0)

Kissé enyhültek az..... idulatok.Mem minden koronológiaig pontos amit írok, kissé jobban utána kellene nézni, de a lényege hogy megközelíti a valóságot.
Felmerült az SZMP VÁLASZTÁSI SIKERE 84-ben, ami nem volt meglepő, tagadhatatlan aradtak mindent.Ennek is megvan a lélektani magyarázata.
Amikor egy nemzetet hirtelen kizökkentenek a megszokott medréből annak mindig van retorziója.Ha most merem mondani az igazat akkor nem csak a SZDSZ, még az MDF szimpatizánsok is "keresztrefeszitenének".Hol ott csak a valódi tényeket mondanám....Abban az idöben FIDESZ nem volt sehol, mint fiatal titánok csak obégattak de érdemileg semmit nem tettek.
Itt van az a pont amikor nem tudok magyarázatot találni arra, hogy ha ez a két párt SZDSZ-MDF ELKÖTELEZETTJEI LETTEK VOLNA AZ IGAZI REDSZERVÁLTÁSNAK AKKOR MA NEM AZ VAN AMI VAN.Akkor ma egy demorratikussan fejlődö országban él a magyarság.Mentes minden mesterségessen tupirozott irányzatoktól.
CAPÓ BANDI barátom aki az itteni MAGYAR ÉLET föszerkestöje közelitette meg az okok miértjét reálissan......"Nem történt meg az aminek megkellett volna történni,külső segitséggel vezényelték le a váltást,hatalmon maradtak azok akik voltak is""".Igaz kissé humánussabb formában de változatlan mentalitással.Most azt fogom kapni hogy egy nacionalista jobboldali látja csak igy a dolgokat.Lehet,de ezek a szokott frázisok... semmivel sem érzem magam jobb nacionalistának mint a környeö "baráti"államok polgárai!! SZÜRŐS MÁTYÁS nem eppen jobboldali és föleg nem nacionalista, mint ahogy én sem, a véleménye megegyezik nem csak az enyénnel,de minden ideológiától mentes gondolkodóéval.Ezek azok az alapvető problémák amik 14-év után sem képes a politikai elitt megoldani, elszámolni a multal, eltemetni a csatabárdokat, és kezdeni egy jobbat, ami a magyar ember mentalitásának, tradiciojának megfelel, nem kölföldet majmolni, nem példázgatni,két egyforma demokrácia nincsen,ezt mindig az adott körülmények szabják meg egy nemzetnek.A demokrácia sem tökéletes, de ennél jobbat még nem találtak ki, talán a SPÁRTAI demokrácia, az is adért mert demokratikus rendet tudtak teremteni.
Mijo Creative Commons License 2004.03.07 0 0 129

A helyzet annyira sosem volt bonyolult :)...
Zotyó, mondhatsz te amit akarsz. Egy érdekkör megvett tagjai alkotják "bázisotok" 80 %-át! A maradék 20-ban vannak az olyan balekok, mint te, meg a Cziczo, meg még pár hitbuzgó, de különböző műmagasztos ideológiákkal megvezethető pógár :(. Én azt hiszem a nagy osztásból, ti vajmi kevés részesedéshez juthattok bármikor is. Ti vagytok a közkatonák: választáskor plakátokat ragasztani, "tömeggyűléseken" lelkesen tapsolni, meg beülni haaaaatalmas tekintélyt keltő "bizottsági megfigyelőnek" :)...

Mijo

Előzmény: zvajda (125)
Mijo Creative Commons License 2004.03.07 0 0 128

Ezt az "elvisziket" inkább hagyjuk, különösen olyan esetében, akit már anno ténylegesen is elvittek :(! Ő nagyon sok vöröscsillagos expárttitkárunkkal szemben nem "ellenálló" és nem "partizán", mint ahogy számtalan olyan található, kik már 3-4 éves korukban ragadtak puskát különböző izmusok mellett :(((.....
"Elvinni", te is jól tudod, sokféle módon lehet ma is, meg is teszik számtalan esetben a legkülönfélébb formákban :(. Itt, akinek valamilyen ok miatt nem tetszik a pofája, pillanatok alatt a süllyesztőbe kerülhethet, és ez teszi RÖHÖGÉSI szintig nevetségesnek a mi EU-tagságunkat. Bennünket az EU-ban látni, kizárólag globalizációs érdekek indokolhatják. Na de hát ez nem titok, ugye.

Mijo

Előzmény: Thernitibi (126)
Mijo Creative Commons License 2004.03.07 0 0 127

Én nem így látom. Az ő dákója, az ő dákója, és a benne lévő vér szintúgy a sajátjáé. Ahogy a dákók és a vér, úgy a vélemények, állásfoglalások is különbözőek. Képtelen mindenki a te szájízednek és ideológiádnak megfelelni, de ettől még közel sem biztos, hogy vádolni kéne elég otrombán mindazzal, amit most te teszel. Lajosnak vannak véleményei, de ezeket nem személy szerint neked szánja, így vele szemben neked nem hinném, hogy lehetne okod ekként személyeskedni. Persze ha szándékosan meg akarod sérteni, akkor az "természetesen" más :(. Én őt fórumunk egy olyan színfoltjának tekintem, ki közülünk senkit sem bánt. Hogy a nagypolitikát bántja, az legyen az ő szíve joga, azt hiszem ezekre a görényekre kevés kivételtől elteintve bőven kijárna még sokkal különb BÁNTÁS IS! Azt sem hinném kritériumnak, hogy itt skatulyaszerűen "érdemben" lehessen vitatkozni. Te is tudod, hogy ITT EGYÁLTALÁN NEM LEHET ÉRDEMBEN vitatkozni, mivel ha valahol folyamatosan fennáll annak a veszélye, hogy mondandója miatt RÁCSAPNAK A SZÁJÁRA, ott eleve nem lehet szó érdemi vitáról. Ott csak vitatkozgatásról, felületes kvaterkázásról lehet szó - de hát ezt te nagyon jól tudod.
Sokakkal kapcsolatban durvábban is vélekedhetnél, de érdekes módon ezek esetében meglehetősen visszafogottnak bizonyulsz ...

Mijo

Előzmény: Thernitibi (126)
Thernitibi Creative Commons License 2004.03.06 0 0 126
Mijo

Hogy vér van a dákójában?
Miféle vér, Mijo? És legfőképpen milyen dákóban?
Ilyeneket egy felelősen gondolkodó ember nem ír. Ilyeneket minden felelősséget nélkülöző hülyegyerek ha akar, bármikor összehord.
Na most az ilyen beírásokkal (fikákkal) hogy lehet vitatkozni? Pláne érdemben. Mostanság az ilyen embereket nem elviszik, hanem megmosolyogják, rosszabb esetben kiröhögik. Ilyen múlttal kicsit kellemetlen.

Előzmény: Mijo (120)
zvajda Creative Commons License 2004.03.06 0 0 125
A helyzet nagyon bonyolult volt.A közvélemény drukkolt nekünk(követelte a koalíciót)Ha szembe megyünk velük végünk.Ha hallgatunk az ezerfejű sárkányra a tagságunk és a holdudvar fordul el tőlünk.Nem volt könnyű,sok ingerült sőt anyázó vélemény hangzott el.Sokan mondták-okostojások mivan bevagytok rezelve,hogy be kell bizonyítani amit papoltok stb.A kérdés mostmár akadémikus mi lett volna ha nem így döntünk?Fene sem tudja.Igazán csak 2002 ben segítettünk a maszopon,de ez egy másik történet.A másik kérdés a 30 % .Igen sokan elmentek tőlünk,de sokan jöttek .Ezért a kérdésedre a válasz,nem nem az a 70 % már a szadesz.De hogy jobb vagy sem?Nem lehet így kijelenteni azóta minden más lett mint tudjuk.Az élet megy hála égnek tovább.Ez biza mára már történelem.Itt és most más a helyzet,és ezt valahogy szintén kezelni kell.Utódpárt hm.Fene se tudja szerintem nem.Ha mondják is magukról az nem a politika miatt van hanem jogfojtonossági gazdaságimittudomén miatt.
Előzmény: farkasanti (124)
farkasanti Creative Commons License 2004.03.06 0 0 124
És akkor TE most, hogy látod ez a SZDSZ már nem ugyanabból a 75%-ból áll? Tedd aszívedre a kezed és mond meg nekem, hogy a 30% akkor nem lépett ki a tagságból és maradtak a "bólogatójánosok"? Lásd Tölgyesy Péter és a többiek. A "felkérésre",csak annyit ha igazi ellenzékiek lettek volna nem állnak össze az "utód párttal", mert ugye azok??

Üdv: FarkasA.

Előzmény: zvajda (121)
Mijo Creative Commons License 2004.03.06 0 0 123

Há akkó meséjen, nem olyan szégyenlős gyerek ő :))....

Előzmény: zvajda (121)
Mijo Creative Commons License 2004.03.06 0 0 122

Nana, Édesegycimbikém, olyan könnyen ezeket a szélsőszadeszos dumákat nem úszod meg, csak térjek kicsit észhez :).... Fogsz te még itatni bennünket, igazi liberálisokat (beleértve jóságos Lajosunkat is)! De csakis természetes italokat fogadunk el, holmi cvakkféle műpiákat igyák az efftássaid :).

Mijo

Előzmény: zvajda (119)
zvajda Creative Commons License 2004.03.06 0 0 121
Naszóval!Ami a Nyárfás és a taxisblokádot illeti.
Igen ez így történt.Ezen kívül még sokfelé és sok másik ember is segítette őket(lelkesen).Volt olyan szadeszos politikus aki szintén kint járt az útzárak körül,de más párthoz tartozó is.Miattunk gondolták sokan,hogy a szadesz benne van a buliban.(nem volt ezt hidd el)Már nem lenne ez titok,meg nem is volt.
Ami az utódpárt szövetséget illeti.1994 ben a szocik letarolták a választókerületek nagy részét nem emlékszem pontosan,de cca54%körül volt az eredmény.Akkor és ez fontos ők kértek fel bennünketa koalíciós kormányalakításra.Ezt nem dönthette el senki más csak az országos küldöttgyűlés.Nem igazán volt fogadóképes a szadesz tagsága,volt is vita rendesen.Közben történt egy közv.kutatás a kérdés az volt,hogy jó lenne e ,ha az szdsz bemenne egy ilyen koalícióba.A megkérdezettek 75% a igent mondott.A kérdés adott mit tegyünk?Sok érv és ellenérv hangzott el a nap végén a küldöttek 70% a igent mondott(én a 30%hoz tartoztam).Ez volt 1994.Semmi rokonszenv vagy benyalás vagy hatalomimádat.Ezek a száraz tények.Czicka barátom akkor durrant be és ment el hosszú időre.Erről Ő tudna mesélni.
2002 az egy másik történet
Előzmény: zvajda (119)
Mijo Creative Commons License 2004.03.06 0 0 120

Csicsi, most csak röviden. Én annyi nagypofájú kölföldit láttam már, kik ha hazajönnek, úgy adják elő nekünk a NAGY IGAZSÁGOT, mintha néprádiónkon Moszkván kívül mást se hallgathatnánk, de valahogy ezek, ha közeledik "valaki", mindig igyekeznek nagyon "diszkrétek" maradni. Számomra a Lajos bátyó az első olyan karakán fickó, akinek van vér a dákójában saját neve alatt a nagy nyilvánosság előtt is. Nem feledve, úgy löki kintről, hogy hazajár. Ha mindannyian egyformán gondolkodnánk, akkor nagyon egysíkú lenne az életünk. Még poharazni sem lenne együtt úgy igazán jó :)...

Mijo

Előzmény: Thernitibi (117)
zvajda Creative Commons License 2004.03.06 0 0 119
No ez azért már teccik! Igy lehet vitázni.(Nem köpködök bocs.)Átgondolom amit mondasz majd jövök.
Előzmény: farkasanti (118)
farkasanti Creative Commons License 2004.03.06 0 0 118
Kedves Zoli

Csak annyit szeretnék Neked ezzel kapcsolatban írni, hogy a tények makacs dolgok, mindenki másképp lát egy- két eseményt. Vitatkozni lehet, de köpködni másokra nem szép. Talán arra a kérdésre, hogy mi a köze az SZDSZ-nek a taxis blokádhoz konkrétan nem tudom, de annyit tudok, hogy Baján a Nyárfás kocsmából vitték a teát és a bíztatást a Bajai Taxisoknak. A14 évvel ezelőtti SZDSZ-ről sokan azt hitték, hogy nekiment "annak" a rendszernek, mára kiderült, hogy az utódpárt szövetségese. Ennyit a makacs tényekről.

Üdv:Farkas Anti

Előzmény: zvajda (110)
Thernitibi Creative Commons License 2004.03.06 0 0 117
Kedves Lajosbátyám

Már legalább egy hónapja, ha (a technikai "színvonal okán") végre bejutok valamely, általad látogatott topicba, kell, hogy elszámoljak 10-ig.

Kérlek, mostantól számítva egy hónapig Te számolj el tízig.

Előzmény: sydbaj (115)
Mijo Creative Commons License 2004.03.06 0 0 116

Ugyan már Zoli, engem kurvára nem érdekel ki hova sorol, számomra az a lényeg, hogy én tudjam hova tartozom. Nos, ha ideológiai szempontok alapján nézzük, akkor sehova (na ja, mondod te, hogy ilyen nincs). A hova, jelentsen most számomra csak annyit, hogy rendelkezzek emberi alapmorállal.

Felvetéseidet meg szeretném veled diskurálni, de most más felé jár az eszem, nem tudok a kérdésre koncentrálni, így majd később térek minderre vissza.
Annyit azért kapásból: te valóban kiköpött "liberális" lehetsz (hja, hol már e szó eredeti értelme), lévén ekként csűrni a szart, csak a ma ezzel felruházottak képesek. Te aggatsz "önmgatokra" vonatkoztatva, de mások szájából származtatva olyan minősítő jelzőt, ami nem ered az általad megnevezettektől!!! Rafinált módon először az "itt" alattiságot megmagyarázod, hogy az Index fórumaira értetted (kontrollálhatatlan), majd csak-csak felemlíted itteni olyan barátainkat, kik semmivel sem kevésbé liberálisak, mint te! Mert azokhoz az szdsz-lózungokhoz, melyeket időnként bedobsz, kicseszett erős liberális gyomor kell ám, hogy görcsös hasmenés nélkül befogadódjanak :). Méghogy 5x30 :(((.....

Na, majd jövök.

Mijo

Előzmény: zvajda (114)
sydbaj Creative Commons License 2004.03.06 0 0 115
Ismét elszabadultak az indulatok, számoljun 10-ig és kezdjük elöröl.Hát ha sikerül valaminen közösnevezőre jutni.
zvajda Creative Commons License 2004.03.06 0 0 114
"Ettől a fórumtól" azt jelenti,hogy az index fórumtól.Neveket? nehéz lenne több szár név van nem tudni kit takar.A bajai fórum "egyedüli" mint tudod itt van kettő vagy három?sidbaj FarkasAnti de még lehet több is a fene néz utánna.Érzem ,hogy te a magad besorolására is kíváncsi vagy, Nem Míjó Te nem oda tartozol.Mert hülye amnéziás azért nem vagyok csak Liberálgeci.Bár Te is beletudsz rúgni bárkibe csak úgy ahogy az úri kedved diktálja.Na mindegy ez van.
Előzmény: Mijo (112)
mamicska Creative Commons License 2004.03.06 0 0 113
Figyelmedbe ajánlom a mai/szombati/Magyar Hírlap egyik cikkét.Tölgyessy Péter írta.
Sok mindenben igaza van.
Mijo Creative Commons License 2004.03.06 0 0 112

"Sok itt megnyilvánuló librálisgeciző polgártársam még azt sem tudja,hogy nélkülünk ma nem ezt,hanem semmit nem mondhatna vagy írhatna.Nem emlékszem egyikükre sem a demokratikus ellenzék sorai között amikor 88 ban először mentünk neki annak a renszernek.Persze manapság már ez nem érdem.:(("

Zoli, mielőtt erre reagálnék, szeretném, ha nevesítenéd a "sok itt megnyilvánuló librálisgeciző" résztvevőinket. Egyéb alábbi gondolataid is véleményre serkentenek.

Mijo

sydbaj Creative Commons License 2004.03.06 0 0 111
Igazad van nincsen miröl beszélni ezen a téren.Ha az SZDSZ igzi demokratikus párt akkor mitkeres ott ahol van.Ha már MÉCSET,HOFIT emlitetted akkor igazán messzevagyunk attol, hogy közösnevezöre jussunk.AMI VISZONT A DEMOKRÁCIÁT ILLETI AZT GYAKOROLNI ILLENE NEM CSAK BESZÉLNI RÓLA.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!