- Váratlan szépség (2016) - Porto 35mm (2016) - Romazuri (2017) - Szívvel - lélekkel (2016) - A fehér király (2016) - Stefan Zweig - búcsú Európától (2016) - Menedék (2017) - Halj már meg! (magyar, 2016) - A tökéletes gyilkos (magyar, 2017) - Egy ropi naplója: a nagy kiruccanás (2017)
Két plakátot keresek, mindkettő viszonylag új film. Előre kiírom ide :D
Az egyik a ,,Kingsman: Golden Circle,, a másik pedig a ,,Barry Seal a beszállító,,! Ha valakinek megvan az egyik vagy mindkettő akkor legyen szíves írjon nekem: bognargege@gmail.com
Kaliforniai álom (La La Land) plakátot keresek. Ha van valakinél és eladná, akkor kérlek írjatok az anna146@freemail.hu címre egy üzenetet. Előre is köszönöm a segítséget!
- Wonder Woman (2017) (2 féle) - Transformers: Az Utolsó Lovag (2017) (angol és magyar nyelvűek) - Utazók (2016) - Valerian és az ezer bolygó városa (2017) - Kipörgetve (2017) - Halj már meg! (2016) - Váratlan szépség (2016) - xXx: Újra akcióban (2017) - Pofoncsata (2017) - Alien: Covenant (2017) - Menedék (2017) - Stefan Zweig - búcsú Európától (2016) - Jupiter holdja (magyar) (2017) - Tűnj el! (2017) - Kincsem (magyar, 2017) - Romazuri (2017) - Arthur király: a kard legendája (2017) - Egy ropi naplója: a nagy kiruccanás (2017) - A múmia (2017) - Holdfény (2016) - Szívvel-lélekkel (2016) - A fehér király (2016) - Hogyan legyél latin szerető (2017) - Brazilok (2017) - A tökéletes gyilkos (2017) (magyar) - Vén rókák (2017) (1 angol + 1 magyar nyelvű) (angol nyelvű dupla oldalú) - Volt egyszer egy Venice (2017) - Nyuszi suli - Az aranytojás őrzői (2017)
- A visszatérő - X-men az eljövendő múlt napjai (óriás) - Terminátor megváltás (óriás) - Transformers a kihalás kora - Insidious 3 gonosz lélek - Tökéletes hang 2 - San Andreas - Majmok Bolygója forradalom - Walter Mitty titkos élete - Star Trek sötétségben - A zöld urai - Feledés - Kick Ass 2 - Z világháború - Burok - Pokoli futam - Függetlenség napja 2 - Noé - Jégvarázs - Phillips Kapitány - Hobbit Smaug Pusztasága - Szellemirtók - Vaksötét - A zátony - X-men apokalipszis - Dr. Strange - A barátságos óriás - Elliot a sárkány - Énekelj - Utazók - Vigyázz kész szörf 2 - Fegyvertelen katona - Szépség és a szörnyeteg - Széttörve - Az alapító - Wonder Woman (óriás) - Transformers 5 - Múmia - Verdák 3 - Nyomd bébi nyomd - Jupiter Holdja - Bébi úr
Érdeklődni a dmtr2418@gmail.com email címen lehet.
Szívesen megválok 1-2 plakátomtól a gyűjteményemből!
Tartalma:
Pelé
Határtalan szerelem (World apart)
Kúbo és a varázshurok
Jack Reacher - nincs visszaút (2db)
Bridget Jones babát vár
Mestergyilkos
Életem nagy szerelmei
Tarzan
Rossz anyák
Amikor kialszik a fény
Központi hírszerzés
Jason Bourne (2db)
Az ember akit Óvénak hívtak
Kút
Virsli party
Cop Morten
Café Society
Underworld - vérözön
Hogyan találtam rá a boldogságra az El Caminón
Legendás állatok és megfigyelésük
Pofon csata
Az egészség ellenszere
Szólít a szörny
A múmia
Utóhatás
Öldöklő szerelem
Volt egyszer egy Venice
Bye bye man
A plakátok árai egységesen 800 Forint de alku képes! Érdeklődni emailben lehet: mtl1994@gmail.com! Ha reménykedsz hogy hátha nekem meg van a plakát írj, és válaszolok hogy van-e ( a legjobbakat csak kérésre adom el drágábbért...amik a felsorolásba sincsenek). Csere is érdekel!