Elolvastam az előéletedet jelentő hozzászólásokat. Olyanok mint a nickem.
Te még speakert is alulmúlod, az pedig - ezt asszem, többen megerősíthetik - nagy szó.
És ti vajon mely pártszékházba jártok a fizetésetekért?Mert hogy fizeti valaki ezt a sok sületlenséget,az tuti,csak az a kérdés,mennyire jobbról.Gyanakszom,ez már az a brigád,aki buszokkal szállítja népes(250 ezres)táborát és főleg a Hősök terén szeret gyülekezni.
Nem tudom, ti hogy vagytok vele. Engem ez a topic emlékeztet egy másikra. Arra, amelyben valaki elmesélte, hogy a bolsik papot vertek az éjféli misén. Másnak még nem jutott eszébe eme réges-régi(nek nem nevezhető) történet? :-)
nekem az egész családomat a dunába lőtték a baloldali lincselő hordák, amikor otthagytam a kalaptartón a demokratát
majd egy "elfogtunk egy levelet" c kötetet felejtettem ott és megjelent isten, feltámasztotta a családomat, azóta mindenki ismét örül
ma már csak balliberális sajtótermékeket merek kitenni az ablakba, sőt, a jobbkezes utcáknál nem adom meg az elsőbbséget, és csak balra fordulok, mert multkor, amikor jobbra fordultam (mer egy kék nyíl ezt mutatta), a godzilla rálépett a motorháztetőmre, és bazi nagy a kaszkó önrészem...
hagyjuk már abba mert röhögőgörcsben elpusztulok... olíviáné meg menjen be a pártközpontba a fizetéséért, hogy egy marha nagy közhejjel éljek...
Én teljesen egyetértek veled, nagyon hasonló tapasztalatokat szereztem.
Van egy fekete Bálnamercim, aminek a műszerfalán egyszer ott felejtettem a Népszavát. Amikor visszaértem, láttam, hogy a kocsit ÁTFÚJTÁK VÖRÖSRE ÉS LENIN KÉPET PINGÁLTAK A MOTORHÁZTETŐRE. A következő alkalommal a kalaptartón hagytam egy Magyar Hírlapot. BEVERTÉK A SZÉLVÉDŐT ÉS FLEXSZEL EGY ÖTÁGÚ CSILLAGOT VÁGTAK KI A TETŐBŐL. Amikor a Népszabadságot felejtettem bent, akkor FELGYÚJTOTTÁK ÉS FELROBBANTOTTÁK a kocsit. Tovább közlekedtem a ronccsal és bent hagytam egyszer egy Magyar Nemzetet. Amikor visszamentem, láttam, hogy TELJESEN HELYRE HOZTÁK A KOCSIT ÉS VISSZAFESTETTÉK FEKETÉRE. A szélvédőre fel volt írva rúzzsal egy telefonszám, ami egy szórólaposztogató, hosszú combú, szőke mszp-s aktivistáé volt. További részleteket nem árulhatok el.
Mármostan talán nem is kellett volna az utcán végeznem a felmérést,jobbos barátaink itt is kimutatják a foguknak az fehérjét.TK.csak erre voltam kiváncsi.Ha-ha-ha
Nem voltam letiltva, csak eszembe sem jutott ilyen irányú felméréseket végezni, de most megtettem és ezúton közreadom annak a felmérésnek az eredményét, melyet ez év dec. 09-én, 8h.-tól,10h-ig végeztem.Felmérésem módszere a következő volt: reggel begyűjtöttem több újságosnál 1 db. Magyar Nemzetet, vagy 1 db.Népszavát, vagy 1 db Népszabadságot és figyeltem a reakciókat. Összesen 12 alkalommal, 4-4 darabot vásárolva. És vártam mi történik. Megfigyeléseimet megosztanám:
Népszava vásárlása esetén:.LEKÖPVE:0 alkalommal, „ma sincs benne a bizonyíték” kijelentés 4 alkalommal.
Népszabadság vásárlása esetén: LEKÖPVE: 0 alkalommal, 1 alkalommal: „ma nincs benne fax”, 2 alkalommal: nem kaptam visszajárót, 1 alkalommal: „a tévéműsor nem a mai számban van”.
Magyar Nemzet vásárlásának kísérlete esetén: LEKÖPVE: 4 alaklommal, továbbá 4 alkalommal nem volt kitéve, ebből 3 alkalommal: „húzzá’ anyádba a Zorbánnal együtt, te nagymagyar barom”, 1 alkalommal: „vegyen Népszabadságot, mert más újság nincs”.
Ezek után úgy, de úgy megrendült a bizalmam a demokráciában! Aki demokrata, most kimegy az utcára!
Ps: ma negyed 11-kor keltem.
Remélem Orbánéknak lesz annyi eszük 2006-ban, vagy tán még előbb, hogy Keller urat megtartják poziciójában, mert azért valamin kell röhögni is:DDDDDDDDDDDDDD
Gyűlöködés....
Mint olyan....
Oldaltól független!!!
Csak a magatehetetlen és buta ember gyűlölködik.
Iszonyúan költséges... időigényes és minden energiát elszív a gyűlöködés... akár rejtett akár nyilt!!!
Mert hogyan is szól a mondás:
"Hogyan szabadulhatsz meg legkönnyebben az ellenségedtől?
Barátoddá teszed!"
ennyi!
:)))
Egyet ne felejtsünk elvtársak!!! Amikor 98-ban kormányra került a FIDESZ, a parlamentben H Kovács előrántotta igazi arcát és attól kezdve van gyűlület beszéd és árok ásás 1000-rel:(((((((((( Azelőtt nem volt!!!!:))))
Mi történt 2002-ben? Azonnal beindították Kellert, azonnal kirugdaltak minden vélt jobbost és elkezdődött a bosszú, akár az amcsi filmekben:(((((((
Igazad van. A fidesz az eredményeire építette kampányát és azt mondta: akinek ez nem tetszik az hülye.
Az MSZP meg arra, hogy ezek bűnözők, lopnak, csalnak, hazudnak börtönben a helyük. Hááát.... ízlés kérdése kinek mi tetszik.
Ne haragudj nekem jobban tetszik ha valaki a munkájának eredményeit próbálja fényezni, mintha valaki csak a másikat tudja gyalázni. De ez ízlés kérdése.
Te biztosan egy olyan fogorvoshoz mennél, aki a riválisait gyalázza (egyébként marha rendes), én meg egy olyanhoz, aki a megmentett fogakkal reklámozza magát (gőgös felfuvalkodott despota). Szerinted Te jársz jobban, szerintem én. Ez egy szabad ország.
Az atrocitásokat valószínűleg maga Bencsikné Seszták Ágnes követte el. (A házastársi kapcsolatra vonatkozó információ - némi egyéb intimpistáskodásssal megfejelve - oliviane egy másik rovatából származik. Ha valaki ezek után még mindig bizonytalan lenne, hogy mit higgyen el ebből a "felmérésből", az kukkantson bele néhány további topiknyitójába, hozzászólásába.)
az még kimarad, hogy milyen publicisztikák jelennek meg Nem vitatva, hogy egyik oldalon is akadnak, de ezek elszórtán, általában más-más lapokban, míg egyikben kényszeresen naponta, vagy... de ezt úgyis tudjátok
Minden tiszteletem, ha a kocsidat ilyen atrocitásoknek tetted ki. Én ezt sokkal egyszerűbben is tudom. Nézd meg, hogy kik mennek el mások tüntetésére ellentüntetni, hogy ne tudják a véleményüket kifejteni, kik viselkednek az ünnepeken úgy, ahogy, vagy kik mennek a bíróságokra, megpróbálva némi pressziót gyakorolni.
Azért ne viccelj. Az MDF meghozott egy csomó azóta is használható alapvető törvényt. Az önkormányzatoktól, a (rendes)privatizáción keresztül a gazdasági társaságokig. Gyakorlatilag egy új világot kellett kodifikálniuk egy hármas koalícióval, ami azóta is működik. Akkor én is röhögtem rajtuk, de azóta sem tudott senki szakmailag még a nyomába sem érni az első kormánynak. Azt ne mondd már hogy amikor Antallt kifigurázták egy nyelvtanilag hibás körmondat miatt, akkor az ejrópázó Hornt nem lehetett volna százszor inkább. A különbség: ég és föld.
Röhögni pedig: bizony a komcsikon lehetett 90-ig (ma is ők a leghülyébbek) 94-től meg jófejnek akarják őket eladni azok, akikkel együtt röhögtünk rajtuk. De miért?
Igen. A jobbos pártban kaparó komcsi is nevetséges. De akkor röhögjük ki az összeset. nehogymár egy megyó vagy gyurcsány agykapacitásban egy szinten legyen Tölgyessivel, Kőszeggel, Szájerrel, vagy Orbánnal. Azért mindennek van határa.
Azert elkepzelem, hogy megy a fidesznaci, meglat a kalaptarton egy Nepszavat, es eletszeruen felkap egy kis szart, es osszekeni az autot...
Aztan elovesz a szaros kezevel egy cedulat, rairja hogy "komcsi", utana letori az ablaktorlot, hogy ala tudja rakni.
Ezekutan betori a szelvedot, hogy a szaros kezet beletorolje az ujsagba, de mivel gyava, ezert csak belerug kettot, es ...
az onmerenylet jelleget erositi, hogy oliviane az, aki a szart keni ebben a topicban.