Keresés

Részletes keresés

badhool_16 Creative Commons License 2004.02.13 0 0 6
Hello!
Na vegre legalabb valaki irt:)
Mondjuk nem eppen pozitiv ertelemben,dehat remelem azert jol valasztottam.
Nekem raadasul latatlanban kellett lakast nezni,ugyanis egyenlore az USA-ban tartozkodom(Meg legalabb 1-1,5 evig)ugyhogy szulok,baratok mertek fel a terepet.Asszem az a panel amirol irtal,azt egy masik ceg csinalgatja legalabbis ezt az infot kaptam.Felesegem mindenkeppen Obudan akart vasarolni lakast,arban ez volt a legkedvezobb,szerintem nincs is olyan messze,raadasul szelso hazban dombra nezo lesz:)
Előzmény: Törölt nick (4)
Jolie Creative Commons License 2004.02.10 0 0 5
Hali!
Mi is sokáig filóztunk, hogy ott vegyünk -e lakást, de végül mi is másik mellett döntöttünk.
Ami mellette szólt, hogy Óbudán van, hegy alatt, szép kis házikók lesznek a tervek szerint... viszont több dolog szólt ellene:
-messze van a belvárostól és nem túl jó a tömegközlekedés
-egy nagyon forgalmas út mellett fekszik a telek
-ugyanannyi pénzért az Árpád házban egy 60m2-es lakást vettünk,míg ott csak 50m2 jött volna ki
-nem tetszett a környék (nem éppen lakónegyed, csak cégek és üzemek vannak arrafelé + temető, koszorúárus, szóval lehangolónak találtam + este nagyon kihalt volt, féltem volna hazamenni)
Törölt nick Creative Commons License 2004.02.09 0 0 4
Szia,

anno pár hete én is nagyon szemeztem ezzel a lakóparkkal, de végülis egy másikat választottam. Helyszíni tapasztalataim a következők voltak:

- az egész egy volt laktanya területén épül, kétségtelenül mutatós házakkal. Nekem nagyon gyanús volt, hogy a város felé eső legszélső panelbarakk betonig le volt csupaszítva - remélem nem ebből tuningolják fel az új lakásokat :)

- alaposan átnézve a tervrajzot (és az árajánlatban is) kiderült, hogy _csak_ a szélső házak igazán jók (abból is a hátrafelé néző lakások), a többiek egymásra néznek, persze van aki ezt szereti.

- a közvetlen környék hát hmmm...nem túl ingergazdag, és a 10-es úton jó nagy a forgalom.

Ennek ellenére valószínűleg így is jó szívvel vettem volna benne lakást, de azért több jobb lehetőséget is találtam azóta.

Még valami: többektől is hallottam már, hogy valamelyik lakópark óbudán egy volt szeméttelepre épült rá, a Testvérhegy lábánál. Aki tényleg vesz, erre feltétlenül kérdezzen rá, illetve az sem mindegy, hogy az egykori laktanyában mit engedtek a földbe :)

Előzmény: badhool_16 (3)
badhool_16 Creative Commons License 2004.02.05 0 0 3
Valaki?
badhool_16 Creative Commons License 2004.02.03 0 0 2
Szia!
En is vettem a parommal a 2005.majusi kiadasbol:)
Ti mar bekoltoztetek?Ha igen lenne egy par kerdesem.
Udv
Előzmény: adro3 (0)
Miyamoto Creative Commons License 2004.01.11 0 0 1
Szia adro3,

Koszi a valaszt. Minket a 2005 majusi atadasu lakasok erdekeltek, de most ugy nez ki, hogy tolodik az egesz lakasvasarlas, ugyhogy egyelore targytalan a dolog

Udv,
M

Előzmény: adro3 (0)
adro3 Creative Commons License 2004.01.05 0 0 0
Párommal itt vettünk lakást a 2. ütemben, és szinte csak pozitív tapasztalaink vannak a céggel.
Vásároltál vagy csak vásárolnál? Mi érdekel velük kapcsolatban?
Miyamoto Creative Commons License 2003.12.07 0 0 topiknyitó
Van valakinek tapasztalata vagy valami infoja roluk ?

www.opus.hu

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!