Kedves Spooler!
Köszönöm, hogy megtisztelted hozzászólásoddal a topikomat.
(megjegyzem: megdöbbenttett hogy ezt az amúgy jómagam által is eléggé vérszegény című topikcímre ennyien "ugrottak" egy ilyen késői órában..ejnye Indextársak hát semmi sex otthon!! én már túl vagyok ma este rajta, de hát Ti??::)))
na folyt.:
szóval...köszi hogy ide írtál.
Válaszaim:
1. nem én voltam az.
2.nem én voltam az.
3. nem én voltam az.
4. nem én voltam az.
5. nem én voltam az.
6.nem én voltam az.
7. nem én voltam az.
Viszont én az voltam, aki felháborodott petiKÉM mocskos múltjától illetve attól hogy ő a választóit így megtévesztve jutott a csúcsra (remélem le is zuhan hamar)
Viszont én voltam az aki felháborodtt, hogy a rendszerváltás óta az első kormány volt D209es bandája aki szétveretett egy politikai tüntetést (ezt még a megboldogult Antall sem merte meg tenni, pedig annak a belügyminisztere legalább annyira seggfejhülye volt, mint a jelenlegi hölgyike ugyanazon poszton.
Viszont én voltam az aki felháborodott az adóemeléseken.
Viszont én voltam az aki felháborodott a korrupt KandH 14milliárd forintos pénzmosodán.
Viszont én voltam aki felháborodott a a kormány pazarlásán.
...stb.
én amgam akarom irányítani az életemet, éppen ezért soha sde soha nem fogok egy ilyen maffózó, erkölcsi mikróba bandára szsavzni mint ez a morális zacc.
Hát erre ne igyál előre, hogy az szdsz nem jut be...
Bejut az, éppen a léc felett, annyi embert azért meg tudnak szédíteni ezek a megélhetési liberálisok.
"ahogy végigi nézem őket a parlamenti közvetítésekkor: csak ez jut eszembe" politizálgatunk, politizálgatunk?? a temetők meg üresek?:))"
ja csak aztan nehogy meglepodj,hogy 2006-ban egy 33 eves szegedi srac lesz a miniszterelnok aki most polgarmesterkent testepit eppen ott
Istenuccse ha a szegedi Botka lesz a szocik miniszterelnokjeloltje,akkor arulo leszek es rajuk szavazok,minden hezitalas nelkul.
a 70hez közeli friss üde D209es és ifjú csintalan játszótársa lacika, az udvaron pancsolnak a sárban:)))) szinte látom magam előt ahogy a dadus rájuk szól: petiKÉm LacikÁM, ejnye bejnye rosszcsont kis ördögfiókák! mindjárt szólok a Kulcsárkának hogy jöjjön v issza az osztrák oviból!! aztán kikaptok anyucitól:DD
Valamiért azt gondolom hogy
- te voltál aki ovi kormányzásáról a kizárólagos videófelvételeket csináltad
- te voltál a vezetője valamelyik jogi irodának aki teljesítés nélkül a két forduló között előre kifizetett szerződések haszonélvezője volt
- te voltál ovi erőnléti edzője és várod vissza a szolgálati passatot a havi zsebpénzt meg a diplomataútlevelet
- te szállítottad a fűmagot a fradipálya minisztériumi pénzen végrehajtott újrafüvesítéséhez
- te szállítottad a stadionbeléptetőrendszert, és most majd talána felszerelést is megrendelik
- te forgattad a pénz amit nem adtak oda a 4es metró építéséhez
- te adtad el a telket a nemzeti színház alá
mivel egyébként nem nagyon tudom elképzelni hogy mitől lenne jobb neked ha újra egy jobb(?)oldali zsiványbanda telepedne meg a kormányzat épületeiben.
Az eszedbe sem jut hogy ne a politikusoknak aposztrofált csúszómászók , öltönyös koldusok irányítsák, befolyásolják és vezessék az életedet, hanem te magad?
Akkor álljál is fél lábon, lehetőleg a jövő héten a Ferenciek terén valamelyik délután, mert akkor arra fogok járni, és megnézhetem magamnak hogy ki ez a demagóg mazochista barom.
|-&
A Fideszben lehet hogy az évek számát tekintve fiatalabbak vannak, de gondolkodásban aza vitt, naftalin szagú, múltba merengő vén trottyosok ülnek. Nevetségesek a 40-es éveiket taposó vén szarosok. :)))
a Fidesz szót értem, az SZDSZt is, de azt a harmadikat azt nem. az mi is?? Soha nem hallottam róluk. erről az a pepsi cola reklám jut az eszembe, hogy a 3 ezer év múlva játszódó jövőben egy archeológis diák csapat egy régi város feltárásán dolgozik és a lézer sugár egy coca cola alaku követ tisztít meg, majd lassan előtűnik egy coca colás üveg, miközben mindenki pepsi colát szürcsölget, és az egyik diák hangosan felkiállt: "Professzor úr hát ez micsoda??!! A professzor válasza: "Fogalmam sincs!"
Szinte látom magam előtt a következő választásokat, amikor az mszp emblémáját meglátja egy fiatal és ennyit kérdez: hát ez a kövület meg mi a csoda?:))
lejárt az ideje az mszpnek, már csak az idő múlása is eltörli a sok vén szarost:)
ahogy végigi nézem őket a parlamenti közvetítésekkor: csak ez jut eszembe" politizálgatunk, politizálgatunk?? a temetők meg üresek?:))
Volt egy szép szovjet film anno, - az volt a címe, hogy Optimista tragédia...
Amúgy még előbb meg kell szoknod majd, hogy a Gyula lesz a köztársasági elnök...
:O))))))
Ami még hátra van ebből a kormányból azt már fél lábon is kibírjuk, gyerekek! kezdjük vágni a képzeletbeli centiti, induljon a visszaszámlálás. már a nehezén túl vagyunk.
a következő választások után végre mehetnek a sunyiba:)