Csomószor én is elgondolkodtam ilyesmin, mi lenne ha pár ember akiknek sérti az igazságérzetét az ilyesmi, elindulna esténként és az impotens törvényhozás és alkalmazás helyett eléggé potens módon kezébe venné a fát és lecsapna. Csak hol a határ? :(
Azthiszem a magyar jogban az emberelet a megszuletes utan szamit, ha szabad ilyet irnom, szoval ez sulyos serulest okozo gondatlansag kozuleti baleset kategoria. persze nem vagyok jogasz, de nem valoszinu, hogy ilyen miatt kotelet kap valaki. Mi az, hogy gyorsulasi verseny? amugy ezt hogyan allapitjak meg? Egy jo ugyved ebbol siman csinal sebesseg tullepest, nem hinnem, hogy mint versenyt olyant be lehetne bizonyitani. (sajnos)
Nem hiszem, hogy letoltendot kapnak ha nincs eloeletuk, bar a cserbenhagyas nagyon nagyon durva, nekik mindenkepp letoltendot adnek emiatt.
A skoda utasainak szemszogebol persze nem tudjuk megitelni a dolgokat, nekik csak eleg erot kivanhatunk, hogy emberek birjanak ezutan maradni, en lehet nem birnek.
Minden együttérzésem a fiataloké. Nekem 20 hónapos a fiam, és mikor 7 honapos volt a mama hasában, mi is koccantunk, igaz csak egy kicsit. Egy baromarcú belénk jött hátulról. Nem lett semmi bajunk, de nagyon kivoltunk. Hasonlóan kivoltam, mikor meghallottam ezt a hírt.
Miért van az hogy az ilyen tetves, szemét, suttyó, ganéj, rohadék, féreg, seggfej, tapló, barom, nyamvadt, fonnyadtfarkú, bitagyú, gyendeelméjű kottonszökevények (csak azért irtam ilyen finom jelzőket, nehogy moderálják) mindig megússzák egy karcolás nélkül? És hol van ilyenkor a rendőrség? Egyszer egy este mentünk haza a nagyitól, és egy mellékutcában villogó fénnyel, szirénázva leszorított bennünket az út szélére egy rendőrautó, miután követtek bennünket egy jó ideig. Megszondáztattak, kinyittattak minden ajtót, még a páromnak is elkérték a személyijét, aztán elengedtek. Kicsit furcsa volt. Kiállnak a legeldugottabb mellékutcába, és cseszegetnek, hogy nem indexeltél, megnézik, hogy van-e izzókészleted, meg hogy rosszúl áll a frizurád. Ilyenkor meg sehol. GRATULÁLOK!!!
Így is van életfogytot nekik! Csak azt a bizonyos fogytot hoznám előre a következő pár percre azzal a bizonyos golyóbissal ott a tarkótájékon áthaladva hatósági fegyverből felgyorsítva.
De sajnos ennek nincs esélye.
De volna egy elég morbid jogi kérdésem hozzáértőktől. Ha -nagyon remélem- elkapják őket és szépen (na jó, lépcsőn csúnyán legurulva) bíróság elé pofozzák állítják, akkor a "halált okozó" szerepelne-e a vádban, vagy nem, lévén még meg nem született gyerek halálát okozták? (Részemről egyértelműen igen, csak a jogi állásfoglalás érdekelne.)
Mi a minimum/maximum amit ki lehet szabni rájuk?
Ha megtalálják őket, életfogytiglant nekik! Egy védtelen család ilyen rohadt, mocskos, tirpák, idióta állatok miatt veszíti el a hét hónapos kisgyerekét?! Szivem szerint kötelet adnék nekik, vagy injekció!
Kedves Vanek nagyon humánus vagy! Én az áldozatok családjának adnám ezeket a barmokat egy órácskára játszadozni és utána a maradékukat közszemlére tenném elrettentésül.