Ja, hogy az "e" a számmal egybeírva az nálad az euro...?! Úgy már kicsit jobban hangzik, de még így is sokallom a ténylegeshez (a kinti legolcsóbb kategóriához) képest.
Hm, jártál te ott valóban, vagy csak hallottad? Mi rendszeresen járunk.
Én azt mondanám, farmerek és kabátok 10ezer forinttól felfelé.
Pl. S.Oliver (a BIGG-ben), Mango az olcsóbb kategória, Hilfiger, Marc O'polo és aztán a felső kategória, Escada, Zegna stb. De nézd meg az üzletek listáját, rengeteg van. És ne a magyar outlet kínálatra számíts... :) Egy cipőért mondjuk nyilván nem éri meg kimenni, mert az üzemanyag+matrica több, mint a megtakarítás.
uhh akkor ez inkább a felsökategóriás üzletek outlete... azt hittem olyasmi mint itthon, hogy jobb márkáknak pl adidas, nike, merrell, puma, stb a tavalyi ruhái vannak olcsóbban.. de azért egy armani még leértékelve is drága az én pénztárcámnak :D mindenesetre köszi szépen az infót :)
Arra készülj,hogy hétvégén - azaz szombaton - nagyon sokan vannak Pandorfba.
Megéri-e?Ha itthon is felső kategóriás üzletben vásárolsz akkor igen,ha nem,akkor felesleges Pandorfba menned,mivel azért az árak akkor sem alacsonyak.
Sziasztok! Egyik hétvégén kimegyünk Bécsbe, és gondoltuk akkor már Parndorfban is megállnánk, mert mindenki azt monjda, hogy mennyire megéri ott vásárolni.. mit gondoltok? milyen boltok vannak? jobb ott a választék mint pl az itthoni boltokban? sportboltok milyenek? pl merrell, ilyesmik? köszönöm!
Én kinézek az tuti. nem is tudtam hogy itt külön üzletek vannak, azthittem egy nagy cucc az egész, tökjó. itt olvastam: http://bit.ly/premieroutlet Ráadásul volánnal 20p, jobb nem is lehetne :D
szia!érdemesnek nem tudom h érdemes-e kimenned, de ha szeretnéd a ruhákat sokkal olcsóbban megvenni, mint ahogy a nagy plázákban és márkaüzletekben meglehet venni, akkor mindenféleképpen..mondjuk az a nagy probléma, hogy eléggé kint van a városból,de megoldható szerintem az is.A tapasztalat?van negatív, van pozitív..
Azt szerintem kaphatsz outletben simán..a premierben van sok ilyen sportos bolt is, és ha szerencséd van akkor még lesz is a méretedben..milyen márkájút szeretnél mert azért nem mind1 h milyet szeretnél:D
Meglátjuk... Szerintem a Premierben vannak jó üzletek, mondjuk amiben én dolgoztam az bezárt, bár nem csodálkozom...:) Az GL-be még nem voltam, de állíótag nem olyan jó...sok helyről hallottam! Kíváncsi leszek az új outletre, de szeritem ezzel nemvagyok egyedül!:)
Lakberendezési (lakástextil) outletet nem ismer valaki véletlenül?
Interneten böngészve ausztriában találtam Bécs mellett INKU-nak outletjét, illetve az alábbi honlapon több house/living kategóriába sorolt outletet ausztriában:
Veled értek egyet. A Biatorbágyi és a Parndorfi outletet nem is lehet egy napon emlegetni. Lehet, hogy darabra meg márkára ugyanazok az üzletek vannak, de a kínálat (választék) ég és föld! Ráadásul szeirntem a parndorfi olcsóbb is.