Szted az ok, h mondjuk megy a kamera, várom az alkalmas pillanatot majd hirtelen lezárja a billt? :D Mert nekem már a hócipőm tele van vele :) Meg ha sms-t írok, picit elgondolkodom és már rögtön lecsap :D
Aha! Akkor értem már. Gyanús volt, h van egy AutoLock nevű dolog a telón, de csak pár fájlt találok a Fexplorerrel, program NINCS sehol, se a taskbarban se a menükben!! Hogy lehet azt beállítani és hol??
de jó neked, én épp nem találom a progit, amivel megcsináltam rendesen, hogy lezárja :)) Egyébként alapban nem tudja, legalábbis a régebbi software biztos nem, nem tudok róla, hogy lenne új... Honnan vetted? Mert ha használtan, akkor lehet rá van téve egy ilyen kiegészítő, mint pl. a Psiloc Profile vagy hasonló, abban kellene megnézni, hogy milyen időhöz van kötve
Megvettem a vasat nagyon jó, csak egy gondom van vele! Állandóan bekapcsol a billzár, kb 20 másodperc után ha nem nyúlok hozzá. A haszn utasításban nem írnak róla h lehet módosítani az időt, mikor kapcsoljon be. Segítség...
Adatátviteli teszt célokra használt, kevés beszélgetéssel. A telefon gyári új állapotban van, a kijelzőn gyári fóliával, és teljes a gyári készlet (headset, adatkábel, CD és 2 év garancia). Jellemzői: 3G, videotelefon, 1. 3 Mpixel kamera, vaku, MP3, Intenet böngésző, Office, 265 ezer szín. Extrák: programok és Bp-n rugalmas találkozás lehetősége. A telefon új ára 95-132 ezer Ft. közt van a piacon. )pesze, biztos lehet olcsóbban is szerezni, de az má nem a piac, hanem a feketepiac)
Nem ismerem a srácot, egy kollégámon keresztül veszem meg, ő már vett egy ugyanolyat tőle 2e-ért olcsóbban, az elég karcos. De amit én akarok az nem karcos állítólag, majd meglesem. Meg a gombokat is. Köszi a segggítséget!
hát, kívülről nem sokat látsz a telón :) az állaptát, de ha nagyon szép, attól még lehet új burkolat, és alatta meg agyonhasznált. ismerőstől veszed? (mármint vadidegentől hirdetés alapján, vagy ismered amúgy is?)
sztem nézd meg a gombokat, hogy mindegyik normálisan működik, a kijelzője ne legyen karcos (illetve igényeidnek megfelelően).
belülről meg úgyis egy törléssel kell kezdeni, ha még az előző tulaj nem tette meg...
vírusoktól azért annyira nem kell félni. közel sem annyira, mint mondjuk egy PC esetében. ahhoz hogy beszívj egyet jelentős felhasználói segítség kell (neked kell engedélyezni hogy települjön, és még olyankor is figyelmeztet a teló az esetleges nem megbízható tartalomra), valamint eleve úgy juthat el hozzád, hogy pl bekapcsolt BT-vel rohangálsz az utcán, és autómatikusan fogadsz minden neked küldött fájlt,stb stb... :)
nincs nálam épp a papír, de ha jól emlékszem, akkor nem írták rá, hogy mi volt a csere, csak annyi, hogy alkatrész csere. Furcsállottam, de mivel gariba javították, több dolgom nem volt vele, örültem, hogy megy, úyghogy ennyibe maradtam :)
Hello.Kosz a gyors hozzaszolast, ezekszerint van meg esely a feltamadasra:)nem tudnad leirni, hogy pontosan mit is ir a javitasi papiron,mit csereltek ki? ja nallam is elszalltak az adatok, ha ujra feleled akkor legeloszoris nezek valamilyen Bt-s cuccot a Pc-hez, hogy az adatok ne szalljanak el masodjara is. akkor holnap ujra meglatogatom a szervizt, de a haveroknak nem szolok, pedig mar reg nem volt balhe:)
azt hiszem kb. pont ugyanezzel a problémával vittem be a telefonom Bp-en a Mammut üzletházba a NOKIA szervízbe, ott megpróbálták kicserélni a software-t, ez nem jött be, beküldték a márkaszervízbe, ahonnan 1 hét után visszajött a telefon megjavítva. A szervíz lapon valami alkatrész csere van feltüntetve, ez azért érdekes egy software hibánál... Na mindegy, lényeg, hogy megy. Persze buktam minden adatot, ami nem a kártyán volt, mentésem meg nem volt (azóta mentegetek :)
sziasztok:)en is sikeresen beszereztem egy 6600-ast meg a tavasszal. nem is volt gaz vele egy jo ideig, de amikor megprobaltam beallitani, majd uzletbe beallittatni az mms funkciot, azt mondtak hogy sajna softot kell cserelni mert csak akkor fog menni.egyenlore nem akartam a soft cseret, gondoltam majd idovel vegulis csak 1-2 havernek tudnek kuldeni cuccokat.de sajnos a vegzet utolert es kb 2 het utan amikor nema uzemmodbol valtani akartam mas uzemmodba, kiirta hogy nincs eleg memoria a muvelethez,amugy semmi mas program nem futott a hatterbe. semmire se reagalt, vegul maradt a jo oreg aksi out megoldas.na innen jon a java,aksi be,bekapcs es szokasosan varnam hogy az intro Nokia logo az elejen eltunjon.varok varok semmi, gondoltam hagyom loadolni addig amig hazaerek.de sajna 15 perc utan se tortent semmi kiveve hogy mast mar a kek nokia logo eltunt de a kepernyo feheren vilagitott es semmire se reagalt.ujra aksi out.masnap ujra probaltam de hiaba,sot kikapcsolt allapotba, meg a toltesre se reagalt.irany a szerviz ott csekkolt 4 napig, mondtak, hogy ment de vegul masnap kezembve nyomtak hogy menjek vele a masik szervizbe ott a haver 5 perc alatt megcsinalja.hat nem igy volt ott is "szereltek" kb 10 napig majd elkuldtek masik varosba, "jobb felszerelessel rendelkezo fo szervizbe", mondtak is 4 nap mulva, hogy megy. en naivan elkezdtem vegre orulni, de 2 nap mulva a szervizes csako kezembe nyomja hogy sajna csak rovid ideig ment a cucc es azutan kesz.ezek utan enyhen szolva morcos lettem hogy mar itt a telo kb 2 hete es semmi eredmeny.vegul amikor latta hogy itt gaz lesz, kezdett okoskodni hogy meg van 1 remeny mert szerintuk a problema valamilyen flash chippel van, es 3 napon belul visszahiv hogy megmondja tud e rendelni es hogy mennyi lesz.a harom napbol 8 lett, es semmi info,holnap szerintem ujra benezunk a haverokkal, de lehet hogy nem telefonalasra fogjuk hasznalni a telefont:)ja amugy a cucc bekapcs utan feher hatterrel ezt irja ki "phone start-up failed. contact the retailer". probaltam az ujrainditasi lehetosegeket amiket itt olvastam de semmi eredmeny. ha valaki tud hasznos tanacsot, kerem irja meg. kosz, es bocs a sok szovegert:)
próbálkozz akkor mondjuk az Oxigen Phone Manager-el, hátha. Talán be tudja fogadni és továbbítani a telefonkönyvet, de passz, nem próbáltam.
Nézd meg esetleg a 6600 sector oldalát, ami "új erővel" google meg is jelenít ;) Ingyen regisztrálás után csomó hasznosság elérhető, vagy a fórumában is biztos van valaki hozzáértő. Épp nem találtam, de az órás problémára tudom, hogy létezik szép nagy óra képernyőkímélő, az lesz az, ami Neked kell :)
Lordom, Ön egy igazi Úr! Köszönet a hasznos információkért! Sajnos Én már igy ötven felett csak az olvasószemövegemmel látom jól, azt meg ugye pl vezetés közben nem egészséges... de kár ezért az Outlook dologért kb 500 névjegyet kell felpakolnom kézzel....
óra? teljesen default módon ott figyel a bal felső sarokban, állíthatod, hogy analóg vagy digitális, a digitális szép méretű, jól látható :) Képernyőkímélőnek is vannak még órák, de alapban is ki tudja írni egy kis csíkra a dátummal együtt.
MS Outlook ügyben passz, outlook sux :)
Én épp az autostart progimat és azt a másikat nem találom, ami még behalás előtt fenn volt a telefonon, ami pl. kiírta telefonáláskor az eltelt időt percben. Ez az utóbbi talán a Psiloc System akármi volt, de passz, még keresem :)
kellett nekem, elcseréltem a P800-am, egy pofás Nokia 6600-ra. itt szívok a Microsoft Outlookkal történő szinkronizáció (bluetooth) sehogy se jön össze (P800-zal simán ment - mondjuk kábelen) egy óra is kéne látható méretben a képernyőre.... naon megköszönném ha lenne valami tippetek. üdv: Avercamp