Keresés

Részletes keresés

kacagógerle Creative Commons License 2005.03.28 0 0 44

Na azóta már rájöttem,hogy TAB-al át tudok váltani a kolegákra.De ez így kurva nagy töcskölés,elég egy katonával is menni.
Nem lehet átváltani ugy,hogy 1 katonával megyek a többiek pedig automatikusan mozogjanak?
Előzmény: kacagógerle (43)
kacagógerle Creative Commons License 2005.03.28 0 0 43
Sziasztok!

Most kezdtem el játszani vele,de mikor leérünk a földre a 3 db kolega csak áll mint egy fast.Ezeket nekem kellene irányítani,vagy automatice jönniük kellene velem?Egy darabig megyek egyedül,de a teherautónál amit felrobbantok kiírja,hogy forduljak vissza mert lemaradtak a társaim.Mi a teendő,hogy elinduljanak ők is?
Vajk Creative Commons License 2004.12.07 0 0 42
A kiegészítőhöz asszem kell az eredeti(vagy biztonsági másolatos) 2.rész.
Előzmény: misman (41)
misman Creative Commons License 2004.12.07 0 0 41
Helló!

Nem indul el a H&D install! Azt írja ki, hogy nem talált korábban telepített összetevőket? Vagy valami hasonlót! Mit tegyek?
Vajk Creative Commons License 2004.09.28 0 0 40

Kijött a kiegészítés, Sabre Squadron néven...

2 CD

Tomy44 Creative Commons License 2004.06.18 0 0 39
Ahoj!

Ingyenesen letölthető a H&D 1 delux változata! (pl sg.hu)
Kicsit beárnyékolja örömömet, hogy szaggat a játék, pedig gyengébb gépen játszottam végig anno gond nélül. :( Kinek van ötlete?

Vajk Creative Commons License 2004.04.16 0 0 38
El kell vinni a dokumentumokat a német tiszthez, lejjebb leírtam hol találod meg.
Előzmény: 7iboru (37)
7iboru Creative Commons License 2004.04.16 0 0 37
Hi!

A kastélyban akadtam el. Az őrök asszem már behortdták a ládákat - egy még a platón, egy pedig a jármű mellett áll - de a lentiek alapján hiába kezdek gyilkolni, mission failed feliratot kapok. Miért? Splinter Celles megoldást kellene alkalmazni?

Tomy44 Creative Commons License 2004.03.06 0 0 36
sziasztok

Sajnálom hogy itt nem tombol a topic. Nekem nagyon tetszett a játék. A hangulat részemről feledteti a hibákat. A csapattársak meg tényleg csak területvédelemre valók. :)) egyébként próbált valaki taktikai módban játszani ?

Előzmény: Vajk (35)
Vajk Creative Commons License 2004.02.29 0 0 35
A hordóknál vannak a házak előtt és a házban is vannak, illetve aház mellett ahálóval elkerített részen, én azt a fickót nehezen vettem észre, csak a löszerraktár ablakából láttam meg.
Előzmény: mauglee (34)
mauglee Creative Commons License 2004.02.28 0 0 34
Úgy látszik csak én írok már ide.
A sivatagi első pályán én is elakadtam, üzemanyagtartályokat felrobbantottam, dokumentum megvan(ha csak 1db Kell) és mindenkit kinyírtam, mégis azt írja, hogy számoljam fel az összes ellenállást. Van valahol egy bujkáló sumák?
Már mindent 5-ször átnéztem és nem találok senkit...
mauglee Creative Commons License 2004.02.23 0 0 33
Vaze, 20 szor mentem el mellette, de a fehér felületen nem vettem észre a kijelölés fehér csíkját. Köszönöm!
Kiváncsi vagyok, mikor akadok el újra...
Előzmény: Vajk (32)
Vajk Creative Commons License 2004.02.23 0 0 32
Még van egy szoba, ahol nagy, amolyan utcai plakat szeru rajzasztalok vannak, na azokat kell meg lefotozni.
Előzmény: mauglee (31)
mauglee Creative Commons License 2004.02.22 0 0 31
Nem bosszantani akarlak, de összesen hány dolgot kell lefényképezni? Mert lefényképezetem a szélcsatornát, meg lefényképeztem egy asztalon egy fa repgépmodellt, de erre azt írják, hogy nem elég, viszont az égvilágon mindent körbejárva sem találtam semmit, amire felkínálódott volna a fényképezési(vagy bármilyen) lehetőség. A komplexumot felderítettem, a bombákat is el tudom helyezni, de még valami hiánya van. Mit cseszek el?
Előzmény: Vajk (29)
Péé Creative Commons License 2004.02.21 0 0 30
Köszönöm!
Előzmény: Vajk (28)
Vajk Creative Commons License 2004.02.20 0 0 29
Van még egy fából készült makett egy repülöről, az is kell
Előzmény: mauglee (27)
Vajk Creative Commons License 2004.02.20 0 0 28
A hangárban egy asztalon(vagy szekrényen?)
Előzmény: Péé (26)
mauglee Creative Commons License 2004.02.20 0 0 27
Köszönöm, de a két fénykép után még mindig azt irja, hogy nem komplett a teljesítés. A kifelé út ugyan az mint a befelé? Mert ott meg azt írják,hogy a társaim elmentek, forduljak vissza.
Miután a bombákat elhelyeztem. Mi a teendő?
Előzmény: Vajk (25)
Péé Creative Commons License 2004.02.20 0 0 26
4.- 5. pályán vagyok nem tudom pontosan az első afrikai pálya namost mindenkit kinyirtam, felrobbantottam a benzintankokat meg a repülőket már csak a német tiszt dokomentumait kell megkeresni de nem tudom hol vannak help me hol vannak köszi
Vajk Creative Commons License 2004.02.20 0 0 25
El kell helyezni a bombákat, de nem kell elfelejteni a kifelé vezető utat:))
Simán ki lehet menni minden sietség nélkül, ha egyből a jó úton mész
Előzmény: mauglee (24)
mauglee Creative Commons License 2004.02.19 0 0 24
Lefényképeztem a makettet meg a szélcsatornát, de ez nem elég neki. Mit kell még? Robbantás meg lenne, csak nem tudok kijutni az épületből utána.
Előzmény: Vajk (23)
Vajk Creative Commons License 2004.02.19 0 0 23
Amikor lemész a lépcsőn a pálya elején? Ott repülőgépterveket és még fel is kell robbantani a bunkert
Előzmény: mauglee (22)
mauglee Creative Commons License 2004.02.18 0 0 22
Ha idetévedne valaki, elárulhatná, hogy rögtön az első szakaszon a bunkerban mit kell lefényképezni, vagy összegyüjteni, mert nam jövök rá. kösz.
SipSip Creative Commons License 2004.01.12 0 0 21
Most már mindegy:) rájöttem
SipSip Creative Commons License 2004.01.12 0 0 20
Figyi vajk!
pontosan merre kell menni az officer-hez mert csomószor próbálkoztam annyit sikerült elérni hogy egy ideig ne vegyék észre hogy tégla vagyok de akinek át kell adnom a papírokat sehol sem találom írd le légyszíves hogy pontosan merre kell menni. kösz
Vajk Creative Commons License 2004.01.11 0 0 19
köszi, megvan már :))

Horváth család: milyen kastélyban? Most nem ugrik be...
Ahol a beépített ügynököt kell megtalálni és kimenteni?
Ott a doksit ki kell vinni az induló szobából, kimenni az udvarra, a teharautó jobb oldala mellet egyenesen az árkádok alatti szobában egy tiszthez vinni, majd megvárni a kiindulószobában, amíg jön két hordár katona. Ha ezek megjöttek és elkezdték kivinni a ládákat, mehet a gyilok.

Előzmény: kiskorúbézoltán (18)
kiskorúbézoltán Creative Commons License 2004.01.08 0 0 18
http://ad724.com/download.php?gel=/games/files/dev-hd22.rar
Előzmény: Vajk (16)
Vajk Creative Commons License 2004.01.08 0 0 17
hát nem pezseg az e topic... Pedig a játék egyike a legjobbaknak, amikkel találkoztam edig.

Ja, valaki a horváth családból írt, de viszadobja a válaszlevelemet a postafiókja.....

Szóval a válasz: a tengeralattjárókat meg kell keresni, (amikkel jöttél) és elmenni velük a kis öbölbe a stéghez.

Vajk Creative Commons License 2003.12.06 0 0 16
az 1.02 patch crackjével találkozott már valaki?
sanyA Creative Commons License 2003.11.19 0 0 15
Sziasztok,
Segitségeteket szeretném kérni az egyik küldetésben. Nevezetesen ahol Jiry Trebissky-t kellene megmenteni aki a vasutállomás főépületében van. Egy darabig eljutok de egy idő után közli velem a game hogy a csávót lelőtték. Már kb 200 próbáltam és mindig ez az eredmény :-/ Gyanús hogy a pálya elején jön egy teherautó és a sofőrre ha rámutatok akkor kiírja hogy ő a driver.. Lehet hogy ő a kulcsa az egésznek? Be kellene öltözni és becsúszni az épületbe?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!