Na azóta már rájöttem,hogy TAB-al át tudok váltani a kolegákra.De ez így kurva nagy töcskölés,elég egy katonával is menni. Nem lehet átváltani ugy,hogy 1 katonával megyek a többiek pedig automatikusan mozogjanak?
Most kezdtem el játszani vele,de mikor leérünk a földre a 3 db kolega csak áll mint egy fast.Ezeket nekem kellene irányítani,vagy automatice jönniük kellene velem?Egy darabig megyek egyedül,de a teherautónál amit felrobbantok kiírja,hogy forduljak vissza mert lemaradtak a társaim.Mi a teendő,hogy elinduljanak ők is?
Ingyenesen letölthető a H&D 1 delux változata! (pl sg.hu)
Kicsit beárnyékolja örömömet, hogy szaggat a játék, pedig gyengébb gépen játszottam végig anno gond nélül. :( Kinek van ötlete?
A kastélyban akadtam el. Az őrök asszem már behortdták a ládákat - egy még a platón, egy pedig a jármű mellett áll - de a lentiek alapján hiába kezdek gyilkolni, mission failed feliratot kapok. Miért? Splinter Celles megoldást kellene alkalmazni?
Sajnálom hogy itt nem tombol a topic. Nekem nagyon tetszett a játék. A hangulat részemről feledteti a hibákat. A csapattársak meg tényleg csak területvédelemre valók. :)) egyébként próbált valaki taktikai módban játszani ?
A hordóknál vannak a házak előtt és a házban is vannak, illetve aház mellett ahálóval elkerített részen, én azt a fickót nehezen vettem észre, csak a löszerraktár ablakából láttam meg.
Úgy látszik csak én írok már ide.
A sivatagi első pályán én is elakadtam, üzemanyagtartályokat felrobbantottam, dokumentum megvan(ha csak 1db Kell) és mindenkit kinyírtam, mégis azt írja, hogy számoljam fel az összes ellenállást. Van valahol egy bujkáló sumák?
Már mindent 5-ször átnéztem és nem találok senkit...
Nem bosszantani akarlak, de összesen hány dolgot kell lefényképezni? Mert lefényképezetem a szélcsatornát, meg lefényképeztem egy asztalon egy fa repgépmodellt, de erre azt írják, hogy nem elég, viszont az égvilágon mindent körbejárva sem találtam semmit, amire felkínálódott volna a fényképezési(vagy bármilyen) lehetőség. A komplexumot felderítettem, a bombákat is el tudom helyezni, de még valami hiánya van. Mit cseszek el?
Köszönöm, de a két fénykép után még mindig azt irja, hogy nem komplett a teljesítés. A kifelé út ugyan az mint a befelé? Mert ott meg azt írják,hogy a társaim elmentek, forduljak vissza.
Miután a bombákat elhelyeztem. Mi a teendő?
4.- 5. pályán vagyok nem tudom pontosan az első afrikai pálya namost mindenkit kinyirtam, felrobbantottam a benzintankokat meg a repülőket már csak a német tiszt dokomentumait kell megkeresni de nem tudom hol vannak help me hol vannak köszi
Figyi vajk!
pontosan merre kell menni az officer-hez mert csomószor próbálkoztam annyit sikerült elérni hogy egy ideig ne vegyék észre hogy tégla vagyok de akinek át kell adnom a papírokat sehol sem találom írd le légyszíves hogy pontosan merre kell menni. kösz
Horváth család: milyen kastélyban? Most nem ugrik be...
Ahol a beépített ügynököt kell megtalálni és kimenteni?
Ott a doksit ki kell vinni az induló szobából, kimenni az udvarra, a teharautó jobb oldala mellet egyenesen az árkádok alatti szobában egy tiszthez vinni, majd megvárni a kiindulószobában, amíg jön két hordár katona. Ha ezek megjöttek és elkezdték kivinni a ládákat, mehet a gyilok.
Sziasztok,
Segitségeteket szeretném kérni az egyik küldetésben. Nevezetesen ahol Jiry Trebissky-t kellene megmenteni aki a vasutállomás főépületében van. Egy darabig eljutok de egy idő után közli velem a game hogy a csávót lelőtték. Már kb 200 próbáltam és mindig ez az eredmény :-/ Gyanús hogy a pálya elején jön egy teherautó és a sofőrre ha rámutatok akkor kiírja hogy ő a driver.. Lehet hogy ő a kulcsa az egésznek? Be kellene öltözni és becsúszni az épületbe?