Keresés

Részletes keresés

mr_ricsi Creative Commons License 2003.11.04 0 0 3
A nulla gombon 4 nyomás.
Előzmény: minutus (2)
minutus Creative Commons License 2003.11.04 0 0 2
T9 nélküli ! jelet hogy csinálok? Komolyan kérdezem.
Peo Creative Commons License 2003.10.21 0 0 1
Ez még nem egy kiforrott technika. :)

Siemens is hivatalosan azt mondta - egyébként kiválló modorral -, hogy még nincs szoftver hozzá, és még senki nem tudja mikor lesz, és az eddig használt programok nem használhatók hozzá.

Adatkábelt meg amúgy lehetne kapni, de jelenleg hiánycikk. Néha hoznak, de akkor elfogy.

Külföldi fórumokon olvastam, hogy ennek a kütyünek más a gyártója (nem a siemens). Lehet, h ezért megy ilyen lassan ehhez a kütyühöz? Mer egyébként meg vagyok ám elégedve vele jól. :)

Előzmény: mr_ricsi (0)
mr_ricsi Creative Commons License 2003.10.03 0 0 0
0

Ez a készülék is -a többi Siemenshez hasonlóan- adatkábellel csatlakoztatható a PC soros portjára. (kábelt és kommunikációs szoftvert kesess ott, ahol a telefont vetted.)
Hogy a képeket is le lehet szedni ilyen módon, azt nem tudom, de ugyanott megkérdezheted.

A háttérvilágítás problémádat pedig uyganott a szervizben jelezd, lehet hogy már más is észrevette, és akkor egy egyszerű szoftverfrissítéssel percek alatt megoldják a dolgot.

Jelszóban pedig nem célszerű ékezetes betűket használni, mert ha nemzetközi karakterkészletre nem felkészített hálózaton halad át a jelszó, akkor az ékezetnélkülire alakitja át, és így nem tudsz bejelentkezni. Ez egyébként nem csak a wapra és a mobilokra vonatkozik, hanem mindenféle (netes, mail, hálózati, stb.) jelszóra egyaránt.

Előzmény: Peo (-)
Peo Creative Commons License 2003.10.03 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Tegnapelőtt óta vagyok tulajdonosa egy Siemens ST55-ös telefonnak. Van egy két idegesítő dolog benne, amit megvétel előtt nem gondoltam át. Ilyen pl., hogy nincs infra port, se bluetooth, szóval nemtom hogy fogom lementeni a fotókat.

Működésbeli probléma pl. wapozás közben kialszik a háttérvilágítás, és jelszónak wapon nem tudok "á" betűt írni.

Egyébként pofás kis készülék. "Körömgombok" vannak rajta, de hozzá lehet szokni. A kijelzője elég hatalmas ahhoz képest, h mekkora a telefon.

További hozzászólásaitokat várva üdvözöl,
Peo

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!