Keresés

Részletes keresés

Dzsugas Viki Creative Commons License 2003.10.01 0 0 124
Ez olyan megható! Gyorsan adjatok egy köteg papírtörlőt, a közismert fantázianevűből,hadd szipogjam ki magam!
Nem értem, miért kell egy vadidegennek egy másik vad idegen családi-lelki életét bemutatni, reklámozni, interpretálni, súlykolni, stb.?!
Hiteles akkor lenne, ha maga Vityka vagy Anikó asszony mondaná, cselekedné, amit. Akkor is tukmálásnak éreznék sokan, de legalább őszintébbnek.

Előzmény: Törölt nick (123)
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.01 0 0 123
Sunyovszky Szilviát mindig kedveltem. olyan nő, akinek kisugárzása van. mikor a fekete gyémántok-ban Evilát játszotta, sokáig róla ábrándoztam. :-)

most már nem olyan fiatal, de még most is disztingvált, kellemes nő. azt külön becsülöm benne, hogy a jó oldalon áll. ez az, Szilvia! nem csalódtam benned! :-)

Előzmény: Bicska Macheath (117)
evangeline Creative Commons License 2003.10.01 0 0 122
Szerettem Sunyovszky Szilviát(azért a múlt idő, mert régóta nem lehet filmen, stb. látni), kíváncsi vagyok, milyen lesz ebben a "szerepben"...Bár a dolgot hülyeségnek tartom (ilyen szinten ezt már kultusznak gondolom, az meg sose vezet jóra), PROWL alanti meghatározásával értek egyet!
PROWL Creative Commons License 2003.10.01 0 0 121
Tamáska, bocs a hosszú reakcióidőért, már értem.
Hát csak vezessék be azt a Tartuffe-t mint kötelezőt. És a hasonlókat. Jók voltak azok. Jók lennének most is.
Előzmény: HitetlenTamaska (110)
livefast Creative Commons License 2003.10.01 0 0 120
Semmire nem volt válasz.
Megkértek nagyembereket, hogy értékeljék a kormány tagjait.
Hot Tom meg elcsöppent.
Előzmény: geszthi (118)
geszthi Creative Commons License 2003.10.01 0 0 119
Csak ugy a protestans polgari munkaerkolcs alapjan kerdem.

Ki fogja bemutatni hogy Orban Viktor BEJAR DOLGOZNI a munkahelyere amiert felveszi kozpenzbol a fizeteset?!

geszthi Creative Commons License 2003.10.01 0 0 118
Medgyessynek nyalt be igy Forro Tamas.
Mindossze az a bibi, en az adott topikban is megkerdeztem, hogy senki sem valaszolt ra, hogy mire is volt valasz a cikke.

Ugyanis az egesz cikk log a levegoben, nincs bevezetes, konkluzio, egy szimpla felsorolas, semmi tobb.

Mert ha epp Eleket parodizalta (neki is volt egy listaja) akkor ugye mas a jelentese.
Ha meg sajat magatol tette, akkor ugyanolyan talpnyalo mint a jobboldal szinte osszes publicistaja Orbannal...

lasd epp a topik temaja, meg az altalam felsorolt Orban Matyas szemelyi kultusz.

Előzmény: Powersystem (114)
Bicska Macheath Creative Commons License 2003.10.01 0 0 117
Színésznő fogja eladni Orbán Viktort

Sunyovszky Szilvia lesz Orbán Viktor személyes szóvivője - értesült lapunk. Az egykori színésznőt a Fidesz elnöke ma mutatja be hivatalosan a Művész Kávéházban a párt új kommunikációs csapatával együtt. Sunyovszky fő feladata várhatóan az lesz, hogy a pártelnököt magánemberként ismertesse meg a nyilvánossággal.

A szövetséggé alakult Fideszben további változás várható a kommunikációs és sajtó posztokon. Elválasztják egymástól a szövetséghez és a párthoz tartozó kommunikációs feladatokat. A szövetséggel kapcsolatos feladatokkal - ide elsősorban a tagozatok sajtókapcsolatai tartoznak majd - Csépe Krisztinát bízzák meg, míg a frakció sajtófőnöke továbbra is Hammerstein Judit marad. A párt politikai kommunikációjáért azonban a jövőben is Révész Máriusz, országgyűlési képviselő felel majd. Csépe, aki az Orbán-kormány időszaka alatt az Oktatási Minisztérium sajtóosztályát vezette, lapunknak korábban sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta értesülésünket.

Sunyovszky Szilvia már ezt megelőzően is vállalt közéleti szerepeket. Az Antall-kormány alatt(pontosabban 1991-95 között) a pozsonyi Magyar Kulturális Intézet igazgatója volt. A Horn-kormány idején a Határon Túli Magyarok Hivatalához került, főtanácsosként. 1998-ban a Kereszténydemokrata Néppárt színeiben indult az országgyűlési választásokon, de nem szerzett mandátumot. Férje Fekete György belsőépítész, korábbi országgyűlési képviselő, aki 1990 és 1994 között a Művelődési és Közoktatási Minisztériumban a kulturális területet felügyelő helyettes államtitkár volt.

Az eredetileg szlovákiai magyar Sunyovszky a '70-es években tűnt fel szépségével magyar játékfilmekben. Újabban a kultúra más területein is jeleskedik; férjével közösen jegyzik "A Szent Korona ezer arca" című könyvet, amely három éve jelent meg a Kairosz Kiadónál.

S. Z.

http://www.nepszava.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=619087

lerr Creative Commons License 2003.10.01 0 0 116
Most őszintén!
Te azt hiszed, hogy az objektív oldalát fogod kapni?????

Akkor Te elhiszed az inteligens mosópor dumát is mi? Az is legalább ennyire objektív.....

Előzmény: szkd (91)
livefast Creative Commons License 2003.10.01 0 0 115
Közszolga Hot Tom mondta ezt Megyóról a Népszagának.
Előzmény: Powersystem (114)
Powersystem Creative Commons License 2003.10.01 0 0 114
"A XXI. század Deák Ferencét sem?"

Kire gondoltál?

Előzmény: bírósági párttikár (104)
geszthi Creative Commons License 2003.09.30 0 0 113
Igen ez a legvaloszinubb valasz erre az otletre.

Kivancsi vagyok akkor a fene nagy vallasos Orban mikent magyarazza ki az alabb berakott nemzeti tinilanyok sziveit dogleszto pozolasat (es ezt nem 90-ben arultak hanem feleve!).
Olyan keresztenyi, olyan konzervativ...

Persze ha Britney el tudta hitetni a vilaggal, hogy milyen nagy tiszta vallasos szuz leanyzo is o az allando feszes borcuccaiban valo vonaglasaival, meg a egyik legelso "hit me baby" fele slager szovegeivel (gondolom nem abranditok ki egyetlen masik "apacat" sem, hogy nem a csaladi verekedesrol szol a dal :-)))).

Ennel durvabb mar csak Dajcs C. Aguilera lett volna mint vallasos erkolcsipeldakep :-)))

Előzmény: PROWL (108)
nofene Creative Commons License 2003.09.30 0 0 112
Nofene!
"Most majd kapjuk az objektív oldalát 1-1 infonak."
Ja. Fizetett szóvivőtől. Pl. Képzeld el, ha valamelyik gyerek felborítja a karácsonyfát, mire az apja száján kiszalad, hogy a fene egye meg! Erre az asszony ijedten felkapja a fejét és elejti a bejglistálcát. Na, szerinted ez hogy nézne ki a művésznő tolmácsolásában? :-)
Előzmény: szkd (91)
PROWL Creative Commons License 2003.09.30 0 0 111
Tamáska, nem tudom, mire gondolsz. Mondd?
Előzmény: HitetlenTamaska (110)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2003.09.30 0 0 110
Istenem
Ma már nem kötelező tananyag Moliere Tartuffe-je?
PROWL Creative Commons License 2003.09.30 0 0 109
Hja, ezek az okos (valóban okos) emberek bizony tudják, hogy a mai nemzedékek számára már nem visszatartó tényező a véres és sötét egyház-állami középkor, még akkor sem, ha sokat olvassák v. hallják, mert szemeik előtt boldog vallásos családokat vonultatnak fel a vezető rétegekből. Ez egy óriási, véres show tisztára mázolt felszíne, mind emellett megengedem, hogy van benne őszinte elem is, már ami a család nagyobb részét (főleg a gyermekeket) illeti.
Előzmény: PROWL (108)
PROWL Creative Commons License 2003.09.30 0 0 108
Ez a magánéleti-családéleti Orbán-kommunikátor-stáb-ügy annak az erőteljes vallási rejtett erőszaknak magyarországi erőteljes lépése, melyben az egyház(ak) beleépítik ellenállhatatlan akaratukat az Európai Unió feltétlen irányításába. Ehhez a legelnyerhetőbb gyeplő: egy-egy jeles politikus családi szentéletének "hiteles" közvetítő közeg beépítésével történő hírverése, híresztelése a valóban jóhiszemű, a jó családi értékekre sokat adó vallásos népréteg számára.
Ezt Orbán Viktor nagyon tudatosan csinálja. És még megérjük, hogy az ország fele ezt szépen megeszi. "puha diktatúra". Minta- és példakép-család felmutatása a legfelső politikai-társadalmi rétegekből. Bizony.
geszthi Creative Commons License 2003.09.30 0 0 107
9. Orban a szent

"Rendhagyó módon szentmisén imádkoznak majd a hívek Orbán Viktorért és családjáért a Szent István-bazilikában.
...
Szabó Géza úgy emlékszik, a bazilikában még nem fordult elő, hogy egy élő és egészséges politikus családjának ajánlották volna a szentmisét.

Az eljárás meglehetősen szokatlan, de nem sérti az egyház belső törvényeit."

Előzmény: szkd (81)
geszthi Creative Commons License 2003.09.30 0 0 106
4, Orban "Igeje"

"A Fidelitas nem ért egyet a kormány javaslatával, hogy nyilvánítsák nemzeti ünneppé június 19-ét. A Fidesz ifjúsági szervezete szerint az utolsó szovjet katona távozásának évfordulója helyett Nagy Imre kivégzésének napja, június 16. legyen a magyar függetlenség napja.

... A szervezet szerint Orbán Viktor Nagy Imre 1989-es június 16-i temetésén elmondott beszéde is fontosabb volt, mint az utolsó szovjet katona távozása, mert Orbán akkor kezdeményezte a szovjet csapatok kivonását az országból"

5, Utemes eljenzes

"A 2003 könyvhétre jelentette meg Orbán Viktor volt miniszterelnök A történelem főutcáján című, fotókkal gazdagon illusztrált albumát....

A délután a Kristóf térre érkező volt miniszterelnököt ütemes Viktor-Viktor kiáltásokkal köszöntötte a dedikálásra váró több százfős tömeg. Voltak, akik már órákkal korábban sorba álltak megvásárolt albummal. Orbán Viktor érkezésekor a Kristóf téren kezdődő sor a Szervita téren is túlnyúlt."

6, A Nemzet Mniszterelnoke szolitas allandoan

Es ezt nem egy nyalizos ujsagiro kovette el mint az altalad emlitett peldat.

7, Orban a Nemzet nagyja

"Most menjetek! Vonulásotok végén az Erzsébet téren, volt Engels téren vár benneteket fiatal reménységünk, olyan szellemi és erkölcsi érték hordozója, kiből száz évben egy ha születik, a magyar nemzet miniszterelnöke, Orbán Viktor.

Makovecz es Polgari korei

Előzmény: bírósági párttikár (104)
geszthi Creative Commons License 2003.09.30 0 0 105
1, KISMAMA cimoldala 2000-ben Orban csaladjarol ("Aggódni mindig van miért, ha gyermeke születik az embernek.")

2, A nemzet nagyjait bemutato riport musor nyalizas Orbanneval.

3, Orban szexi poszter

es vegezetul Orban a barsonyos pillantasu kigombolt inges tinisztar (PK Majalisan 2003):

Es ez nem egy veletlenul lekapott lesi foto! Itt nem lehet kimagyrazani, ehhez Orban igenis pozolt!
Vajh mire gondolt a nagy keresztney konzervativ allamferfi az ilyen kivullano mellkasu beallas kozben?

Előzmény: Tub (18)
bírósági párttikár Creative Commons License 2003.09.30 0 0 104
A XXI. század Deák Ferencét sem?
Előzmény: geszthi (102)
geszthi Creative Commons License 2003.09.30 0 0 103
Vagy epp valasztasi kampanycsend kozepette, szvazas elotti napon az oszagos kozszolgalati TV fo hirmusoraba....ugyebar.
Előzmény: Röné (87)
geszthi Creative Commons License 2003.09.30 0 0 102
A szemelyi kultusz. Nem azert csinaltunk rendszervaltas mindannyian, hogy most Rakosi, Kadar utan mas legyen az orszag atyja akit isteniteni kell.

Ez eppen a valodi polgaroktol a allna a legtavolabb, mert felnott, onalloan gondolkodni kepes emberek nem pedig egy agyatlan tomeg aminek meg kell mondani hogy mit gondolt a vezer, hogy tudjak nekik mi is a velemnyuk.

Előzmény: szkd (81)
mikisoft Creative Commons License 2003.09.30 0 0 101
Mondjuk én a Megyó üdüléseiről a Fidesz szószólóitol értesültem (leginkább, és) leghamarabb.:-DDD
Ezért nyugodt szívvel állíthatom, hogy az általad emlegetett bulvárlapok csak másodkézből közöltek zaftosnak éppen nem mondható részleteket.
Előzmény: noir2 (99)
Törölt nick Creative Commons License 2003.09.30 0 0 100
És szerinted olyasn MP-ről szóló hir van, amiről ne nyilna topik?
Vagy KL-ről, vagy LI-ről, vagy RA-ról...?
Ugyanis ez a fórum lényege. Mindenről nyitnak topikot, ez nem jelent fóbiát.

Már hogy lehetne objektiv az, ami a megrendelőről szól...? Érdekes, hogy miért pont a karácsonyról lesz majd hír? Talán mert az olyan megható tud lenni? Abban biztos lehetsz, hogy SSZ nem fogja világgá kürtölni, ha esetleg ad egy pofont valamelyik gyermekének. (Ha egyáltalán ad, csak a példa kedvéért írtam)

Előzmény: szkd (98)
noir2 Creative Commons License 2003.09.30 0 0 99
Best-magazin
Storry -magazin
Nők lapja(ebben nem vagyok biztos, de ott meg régebben OVi biztos volt - a túróügy:-))
...
valszeg a Blikk-n kivül a Mai Nap is beszámolhatott a nyaralásokról
:O)
Előzmény: mikisoft (96)
szkd Creative Commons License 2003.09.30 0 0 98

Arra gondoltam volt, hogy komoly orbánfóbiában szenvednek azok akikből viszketegséget vagy írhatnékot vált ki 1-1 Orbánról szóló cikk vagy hír. Itt a polfórumon nincs olyan orbánról szóló hír amiről ne nyílt volna topik. Erről beszéltem volt.

A pénz meg gondolom abból megy ahonnan a párt gyűjti: tagdíjakból, törvény általi állami támogatásból, stb.

Annál pedig objektívebb lesz (szvsz) mint amit nap mint nap hallunk a médiákoktól.

Előzmény: Törölt nick (93)
Törölt nick Creative Commons License 2003.09.30 0 0 97
Má meg, hogy jön ide MP?

Van némi különbség az ujságcikkek közt és egy fizetett kommunikátor közt...

Előzmény: Röné (95)
mikisoft Creative Commons License 2003.09.30 0 0 96
A lentebb megnevezett Blikken kívűl csak a példák kedvéért?
Előzmény: Röné (95)
Röné Creative Commons License 2003.09.30 0 0 95
Mert Megyóról spontán kis hírecskék jelennek meg... :-)
Előzmény: Törölt nick (88)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!