Szevasztok.Tegnap indítás után ingadozott az alapjárat. De nem kicsit. 2007 1,4 hdi izomgalamb .Semmi hibát nem jelzett. Gondolom akkor mechanikus baj lehet. Üzemanyag szűrőre gondolok. Ha ott van valami akkor nem jelez hibát. Esetleg ötlet? Tapasztalat? Köszi
mindegy ha esetleg érdekel valakit C2 alkatrész az keressen meg
szeretnék egy sérültem maradékától megszabadulni nem tudom h lehet e telefonyszámot itt megadni, nem vagyok nagy fórumozó....de majd moderátorok kiszedik ha problémás :)
Dettó ugyanaz a villogó hópelyhes gondom van Citroen c2 vtr-el, amit itt sokan írtak. A csodaszerelő számának én is nagyon örülnék, mivel a márkaszervizben horror árajánlatot kaptam és korábban se nagyon tudtak megcsinálni rajta semmit. Előre is köszönöm!
Hello! A Hópihés problèmàra annyit mondanek, hogy sokaig kuzdottem vele... es nekem lett egy teljes kuplung szett csere mivel a computer kiolvasasakor a kuplung tulmelegedeset irta, szoval a teljes szett kicserelese utan kop kop kop :)
azota nem tortent meg az az idegesito csipogas es leallas. Remelem igy is marad !
Sziasztok! Hasonló hópelyhes probléma, az autót egy hónapja vettem használtan. Megkaphatnám én is a szerelő számát? scienceguy@freemail.hu Köszönöm :-)
Fél évig vittem ide-oda a hópihés problémával. Már ki akarták cseréltetni a váltót a tuti szakszervizesek (1.200.000.- csak a váltó!) amikor megtaláltam életem szerelőjét! Azonnal mondta, hogy a megálláskor a váltó természetesen mindig egyesbe rakja magát és úgy várakozi pl. a piros lámpánál. Ezt ugye viszonylag sokszor teszi a többi fokozathoz képest. Ennek következménye lesz, hogy az egyes fokozat léptetővillája kikopik. Állítólag valamilyen szegecseléssel van összerakva és ez a szegecs elenged, tehát a mechanikus problémát a szoftver már nem tudja lekezelni, - háromszor megpróbálja, negyedszerre pedig ezért dobja a hibát. 83.000.- Ft-omba került és láss csodát: olyan mintha új lenne. Visszatért a szerelem is ezzel egyidőben, mert ezért már a váláson gondolkodtam:) Csak az háborít fel így utólag is hogy egy ilyen kiskocsihoz mennyire nem akar érteni senki, a szakszervízben olyan tanácsokat adtak, hogy fogadjam el ezt a helyzetet meg tegyem ki mindig üresbe mielőtt tudom hogy meg fogok állni. Pont ez az amit a használati kéziköny fokozottan tilt a leírásban! Szerintem a sztárszakszervíz akkor látott először ilyen automata váltót!
Sziasztok.Feleségemnek vettünk egy 2004-s 1.1sx C2-t.A ködlámpák nem világítanak.A biztosítékok meg vannak de melyik a ködlámpáé?Mert nem találtam hozzá kis kártyát vagy egyéb mást amin szerepelne a kiosztás.
Sziasztok!Van egy 2005-ös C2-ese páromnak.Olyan gond van vele egy ideje,hogy világít a légzsák lámpa,de van hogy nem...Nem értem,mi lehet a gond,tudnátok segíteni,előre is köszönöm?!
Udv! 2004 vtr egyiknaprol a masikra nem akar indulni, gepre kotve immo hibat ir Economy mod aktiv toltes jelzo villog ! Esetleg valaki jart mar igy ?Merre keressem a hibat, mit csereljek mit nezzek at ? kiidegel a kis meregzsak semmi gond nem volt vele reggelre meg ezzel a hiba jelenseggel vart!
Sziasztok, úgy döntöttem eladom a Citroen C2 1.4HDi-mat, ezüst színű, 2 év műszakival, új téli gumikkal. Ára: 500.000Ft., ha valakit érdekel, jelentkezzen!
Sziasztok, kéne 1 kis segítség. Van egy C2 1.4HDi 2003-as évjáratú. Hiba: - melegen néha nem akar beindulni ha visszahűl magától, elalszanak a vízhőfokmérő lámpák akkor rögtön beindul. A légtömegmérőnek mi szerepe van? Mert azt mondják a szerelők, hogy anélkül nem is működik, de ha leveszem róla teljesen, akkor is ugyanúgy megy mintha rajta lenne.
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Most volt általános szervízen a kocsim és én már tavaly jeleztem a szerelőnek,hogy olajosnak tűnik a hűtővíz. Erre akkor azt mondta,hogy nem akkora mértékű, hogy gond lenne. Most viszont már azt mondta, hogy lehet hengerfejes a kocsi és tömítést kell cserélni és akkor már vezérlést is. Erre mondta, hogy ez kb 150 ropi. Csöpögés nincs a kocsi alatt,csak annyi van hogy olajos a hűtőfolyadék és kicsit jobban fogy a víz. Szerintetek hengerfejes lehet? És tényleg ennyibe kerül az egész? Valaki jó szerelőt tudtok ajánlani?Előre is köszi a válaszokat!