Keresés

Részletes keresés

Yordi Creative Commons License 2011.05.08 0 0 8752

Steinmetz Ádival mi van ? Remélem minél előbb és teljesen meggyógyul !!

Jövőre remélem ismét velünk leszel !!

Hajrá Vasas !!!!

Csaba68 Creative Commons License 2011.05.06 0 0 8751

GUSZTUSTALAN... és akkor még nagyon finoman fogalmaztam!!!

Előzmény: Yordi (8748)
vasas11 Creative Commons License 2011.05.06 0 0 8750

Valóban fura egy kicsit, azért túlzásba sem kell esni. Valószinüleg azért gondolhattak ilyesmire, mert ez a vizilabdában teljesen megszokott. Persze nem azt mondom, hogy ezzel egyetértek, sőt szerintem sem tisztességes dolog így előnyhöz juttatni az ellenfelet, de azt sem szabad elfelejteni, hogy mi is a Szeged jóvoltából jutottunk tovább a nyolcaddöntőbe... A másik oldalról viszont azért is örülök, hogy nem adtuk le a meccset, mert ez a sikeresnek ítélhető mérkőzés most nagyon kellett a csapatnak, főként lelki okok miatt!

Előzmény: Yordi (8748)
VASAS77 Creative Commons License 2011.05.06 0 0 8749

Igen furcsa , nem sportemberhez, nem egy volt VASASoshoz méltó, tiszteletlen a sporttal, tiszteletlen a VASASsal, a szurkolókkal. Tudtam , hogy két elvont figura akik vízilabda zsenik, de ilyen szövegekre valőban nincs szükség. Ennek ellenenére szerintem nem kell őket kitaszítani,tettek annyit ( bár köszönhetnek is nagyon sokat) hogy örömmel fogadjuk őket majd esetleg egyszer vissza.

Yordi Creative Commons License 2011.05.06 0 0 8748

Mi a véleményetek Dumi nyilatkozatáról az NSO-n ? Szerintem nem kicsit undoritó. Igaz, Dani se volt piskota, de lagalább árnyaltabban fogalmazott.

Miért is kellett volna leadni a meccset ?

Két ( volt ) nagy kedvencemben nagyon nagyot csalódtam. 

Eddig vártam vissza őket a Vasasba, de most azt mondom, menjenek bárhova, de hozzánk ne.

Aki nem a medencében akar győzni, hanem alamizsnát vár, az nem sportember.

A meccs után sajnáltam a Varga testvéreket, de ezek után nagyon örülök, hogy így alakult.

Azért remélem jövőre, Steinmetz Ádival ( egy igazi sportemberrel ) megerősödve bejutunk a final fourba.

Rolling Creative Commons License 2011.04.24 0 0 8747

Úgy látszik Kiss Gergő elkezdte a bajnokságot. Éppen itt volt már az ideje, így is sokat várt vele.

Talán elég lesz a hátralevő 5 meccs ahhoz, hogy valamennyire rendben legyen ez a szezon (is). Csak az a kérdés, hogy mi hosszútávon a jobb. Behúzni kínkeservesen 5-6 jó meccsel az újabb bajnokságot, aztán hátradőlni, hogy minden rendben, vagy rádöbbenni, hogy egész évben megfelelően kell játszani, és megújulni.

Nehéz kérdés, mert nagyon nem szeretném, ha az Eger nyerne.

bakero Creative Commons License 2011.04.21 0 0 8746

Bizony, ez végre elfogadható produkció volt, bár elemi hibákat most is vétettek a fiúk, de voltak szép kombinációk is.

Az emberelőnyös játékunk viszont továbbra is rejtély... A tegnapi alapján azért van remény a döntőre.

HAJRÁ VASAS!!!

Előzmény: vasas11 (8745)
vasas11 Creative Commons License 2011.04.20 0 0 8745

most legalább látszott valami szikra, voltak szép akcióink, persze az előnyjátékunk továbbra is pocsék, és a végére bizony kondícionális problémáink is akadtak, mondjk ehhez nagyban hozzájárult a két bíró is, akik minden második támadásunban kontrát fújtak, az Eger meg többször kapott olyan előnyt, hogy már szinte náluk sem volt a labda...

Előzmény: Rolling (8744)
Rolling Creative Commons License 2011.04.20 0 0 8744

A vasárnapi szegedi meccs után megint sikerült 2 gólos vezetésről X-elni az utolsó negyedben.

Döbbenet, hogy ha végre sikerül komoly meccsen előnyre szert tenni, a csapat támadó játéka meghal, és szinte a kapu felé sem nézünk.Mikor tanuljuk már meg, hogy egyrészt 32 percig tart egy meccs, és nem 26 percig, és végig tenni kell a győzelemért.

Nem kibekkelni kell a meccseket, hanem megnyerni. De ehhez gólok kellenek. Viszont legalább 2 éve csak esetlegesen lövünk gólokat.

salzal Creative Commons License 2011.04.15 0 0 8743

http://www.digisport.hu/video/3771

Ha valakit még érdekel ez nagyszerű sportág, ez a kedves csapat, attól függetlenül, hogy ebben az évben nem megy a legjobban... 

üdv, Z.

VASAS77 Creative Commons License 2011.03.29 0 0 8742

A BL-ben kell készülni a bajnoki döntőre,több fiatalt bedobni a "mélyvízbe"!

Majd jövőre talán lesz csapat,hajrá VASAS!

Yordi Creative Commons License 2011.03.19 0 0 8741

Vasárnap az Eger ellen jó lenne végre jó játékkal kirukkolni és lehetőleg győzni.

Hajrá ASI !!! Hajrá VASAS !!!

Yordi Creative Commons License 2011.03.15 0 0 8740

Ezuton szeretnék Steinmetz Ádinak mielőbbi teljes gyógyulást kivánni.

Jövőre pedig legyen ismét bajnok a Vasassal és nyerjen olimpiai bajnokságot a válogatottal !!

Hajrá ASI !! Hajrá Vasas !!

Yordi Creative Commons License 2011.03.05 0 0 8739

Sajnos igen, pedig milyen jól kezdődött.

Hajrá ASI !! Hajrá VASAS !!!

Előzmény: Törölt nick (8738)
Yordi Creative Commons License 2011.03.05 0 0 8737

4 : 1  Jeff neked is bravo ! Csak így tovább eddig minden oké !

Hajrá ASI !! Hajrá VASAS !!!

Yordi Creative Commons License 2011.03.05 0 0 8736

Bravó Bumbi !!! Csak így tovább !!

Hajrá ASI !! Hajrá VASA !!!

Yordi Creative Commons License 2011.03.05 0 0 8735

Tudja valaki, hogy mi van Mihoval ? Tegnap sem játszott és ma sem. Sérült vagy ( remélem ) csak pihentetik szerdára ?

Hajrá ASI ! Hajrá VASAS !!!

Yordi Creative Commons License 2011.02.19 0 0 8734

Sajnos nincs csapatunk. Van jó néhány nagyon jó képességű játékosunk, de csapatjáték, elképzelés nincs.

vasas11 Creative Commons License 2011.02.18 0 0 8733

El tudtam szabadulni, úgyhogy láttam, sajnos.... korábban is voltak hullámvölgyek, de nnyire kilátástalannak sohasem éreztem még a helyezetet. A győzelmünk azon múlott, hogy a szentesiek elfáradtak a végére és hogy a Kovács Robi megrázta magát, ezzel a játékkal nemhogy a Final fourra, de még az OB1-es dobodóra sincs esélyünk, pedig a keret, a nevek alapján képes lenne mindkettőre...

Előzmény: Rolling (8732)
Rolling Creative Commons License 2011.02.18 0 0 8732

A szinte amatör Szentes ellen a hivatalos jegyzőkönyv szerint csak 6 játékos próbálkozott kapuralövéssel. A két ún. center összesen 1 (!) lövéssel próbálkozott.

Ez az adat mindent elmond a csapatról. Igaz, hogy 5 játékos ment, 5 játékos jött, és valóban csapatátalakulás van, de itt sokkal többről van szó.

Még meg lehet az újabb bajnoki arany, de szerintem az lenne a legrosszabb most. Ezzel megint el lehet fedni az alapvető problémákat.

Ez a csapat most nem csapat. Nincs semmi koncepció a játékban, mert az nem koncepció, hogy 5 méterről Miho, Kiss, vagy Kovács Robi rálövi a labdát vagy-vagy alapon.

Az eddigi mellébeszélésen túl kell lépni mind a vezetőknek, mind az edzői teamnek, mind a játékosoknak.

Yordi Creative Commons License 2011.02.18 0 0 8731

Azért az nagyon szomorú, de sajnos igaz, hogy csak a többi csapat gyenge formájában bizhatunk a bajnokságban.

Annál szomorúbb, hogy a bajnokság toronymagas esélyese ( Eger ) milyen katasztrofálisan szerepelt az Euroligában. Minket ugyanakkor ez a szintén harmatos Eger ronggyá vert a Komiban.

A Szeged elleni meccseket nem is emlitem.

Szeretnék azért egy nagy formajavulásban bízni, bár sajnos nem sok reményt látok.

Hajrá ASI !!!  Hajrá Vasas !!!

Előzmény: eszlelés (8730)
eszlelés Creative Commons License 2011.02.18 0 0 8730

A mostani Vasas alapjában véve jó és klasszis játékosokból áll, de nincs irányító, szervező játékos. Kb. 3 részre lehet bontani, kiöregedő sztárokra, igyekvő, de nem túl kreatív fiatal játékosokra és Mihora. A friss igazolások - ez utobbi és Kiss Gergő kivételével nem váltották be a reményt (pl. Steinmetz B., Vámos) a korábbról itt maradt derékhad meg ennyit tud. De azért szerencsével és a többi csapat szintén harmatos szereplésében bízva még akár bajnokok is lehetünk.

Hajrá Vasas!

Előzmény: Rolling (8727)
Yordi Creative Commons License 2011.02.17 0 0 8729

Az eredménynél már csak a mutatott játék volt elkeserítőbb. Amit ebben a szezonban nyújt a csapat az egyszerűen kiábránditó. Semmi elképzelés, előnyök rendszeres kihagyása és minden komoly ellenfél ellen vereség.

Óriási szerencsével sikerült továbbjutni az Euroligában, itt viszont már egy pontszerzés is hatalmas siker lenne. Remélem a csapat rámcáfol majd, de ehhez komoly javulásra lenne szükség. Ebben már hónapok óta reménykedek, sajnos hiába.

Azért hajrá Vasas !!!

VASAS77 Creative Commons License 2011.02.16 0 0 8728

Egyben lehet reménykedni, hogy a következő idényben jó csapatunk lesz.

Rolling Creative Commons License 2011.02.16 0 0 8727

Elvertek bennünket, mint szódás a lovát. Sanszunk nem volt, itt már semmit nem lehet mondani, csak reménykedni.

Yordi Creative Commons License 2011.02.13 0 0 8725

Miho és Robi mért nem játszott tegnap ?

Hajrá Vasas !!

sörhenger7 Creative Commons License 2011.01.20 0 0 8724

Beindult a henger! Reszkessen mindenki, ízekre lesz szedve minden ellen!

Előzmény: Törölt nick (8723)
Rolling Creative Commons License 2011.01.20 0 0 8722

A Vasas megragadta azt az esélyt, amit a kotori problémák adtak, és Nagy Viktor bravúrjainak köszönhetően nyert a csapat.

Ez elismerésre méltó. Ugyanakkor továbbra is számos probléma volt megfigyelhető. Pl. sokadik alkalommal sikerült egy agyonnyert meccset mejdnem elbukni. Szegeden X lett a vége, de a Kotor elleni hazai meccs is majdnem elment a sima vezetés után.

A 2. negyed közepétől 7-3 után a Vasas támadásban teljesen leállt, és ez nem férhet bele.

Örüljünk a nagy valószínűségű továbbjutásnak, ez sem látszott tutinak pár hete, de a 2. hely nem ígér sok jót a következő szakaszban.

Jó lenne már végre komoly meccsen, komoly csapat ellen végig jól és meggyőzően játszani.

sörhenger7 Creative Commons License 2011.01.19 0 0 8721

EZ MÁR DÖFI˘˘ARANYKEZŰ GYEREKEK˘˘SZÉP VOLT FIÚK!

Rolling Creative Commons License 2011.01.15 0 0 8720

A mai szegedi meccs sem javította az eddigi bizonyítványt, és még nagyon finoman fogalmaztam.

Borzasztó meccs volt.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!