Keresés

Részletes keresés

Gyulus Creative Commons License 2012.07.09 0 0 735

Október 10-ére várható Arnold új életrajzi könyvének a megjelenése. Már előjegyezhető a kiadónál és a bookline-on:

Agassi Fan Creative Commons License 2011.12.03 0 0 734

Igen, sebes volt, egyből feltűnt.

Előzmény: Gyulus (732)
Gyulus Creative Commons License 2011.11.27 0 0 733

Itt van róla pár kép:

Előzmény: Gyulus (732)
Gyulus Creative Commons License 2011.11.27 0 0 732

Mázlista! Volt seb a homlokán? Kicsit megsérült a The Last Stand forgatásán.

Előzmény: Agassi Fan (731)
Agassi Fan Creative Commons License 2011.11.26 0 0 731

Pár napja megint itt volt Londonban. 6an vártunk rá, sajnos nem állt meg aláírni. De legalább láttam megint. :-)

Aki el akarja csípni, annak ajánlom a nyári olimpiát.

Gyulus Creative Commons License 2011.11.11 0 0 730

Tegnap megérkezett hozzám a Hull a pelyhes Blu-ray változata. Frenetikus élmény volt HD-ben látni ezt a remek filmet. Az új szerzemény örömére készítettem is két fényképet a saját Hull a pelyhes kollekciómról:

A kiadványt mindenkinek csak ajánlani tudom. Remek vétel, köszönhetően a szép képnek, a HD angol hangnak és a kiváló magyar szinkronnak, nomeg az ugyan magyar feliratot nélkülöző, de azért meglehetősen érdekes bónusz tartalomnak.

Gyulus Creative Commons License 2011.10.24 0 0 729

Thomas_!

Nem tudom, mennyire követed a topicot, de ismeretlenül is ezúton kívánok neked boldog 32. születésnapot!

Előzmény: Thomas_ (669)
Gyulus Creative Commons License 2011.10.11 0 0 728

Nem tudom, ismeritek e az Arnold Schwarzenegger Sztori c. dokumentumfilmet. Érdekesnek tűnik. Nekem most tölti a gép innen.

Gyulus Creative Commons License 2011.10.11 0 0 727
Gyulus Creative Commons License 2011.10.10 0 0 726
Gyulus Creative Commons License 2011.10.09 0 0 725

Megtudthattuk volna, mert a honlapon már 5 napja fent volt.

Vannak egyébként róla fényképek itt. A képeket elnézve nemcsak a fia, Patrick, de Ralph Moeller is elkísérte Arnoldot a megnyitóra. Az is látható, hogy elég nagy tumultus volt, meg persze az eső is esett. Az atv cikke alapján a tervezettnél is rövidebb volt az egész ceremónia, Arnold meg gyorsan elpályázott, így talán olyan nagyon sokat nem veszítettünk. Ettől függetlenül persze én is nagyon sajnálom, mert még így is örömmel elmentem volna. Ráadásul figyelgettem rendszeresen a honlapot. Mielőtt kikerült a hír, előtte egy-két nappal nézhettem rá, mert azt gondoltam, ilyesmit biztosan hétvégére időzítenek, meg sem fordult a fejemben, hogy hétköznapra tegyék. Ha gondoltam volna erre, biztos, hogy minden este ránézek az oldalra.

Azért bízzunk benne, hogy nem utoljára járt ott, és legközelebb mi is időben értesülünk róla. Neked is javaslom, hogy figyeld az oldalt, aztán értesítsük egymást, ha megtudunk valamit.

Előzmény: space2 (724)
space2 Creative Commons License 2011.10.09 0 0 724

Dehogy tudtam....a büdös francba!!!nem igaz,hogy lemaradtunk róla...sztem hiába lettünk volna résen akkor se  tudtuk volna meg előbb!háát sajnálom de kurvára!

Előzmény: Gyulus (722)
Gyulus Creative Commons License 2011.10.07 0 0 723

Némi vigaszt nyújthat, hogy hamarosan nálunk is megjelenik a Hull a pelyhes Blu-ray magyar szinkronnal.

Gyulus Creative Commons License 2011.10.07 0 0 722

Látod, nem voltunk kellőképpen résen. Le is maradtunk Arnold mai szoboravatójáról. Vagy te tudtál róla? A múzeum honlapjára elvileg vasárnap került ki a hír.

Előzmény: space2 (714)
Gyulus Creative Commons License 2011.08.16 0 0 721

Hull a pelyhes Blu-ray magyar szinkronnal

Az InterCom tájékoztatása alapján nálunk október táján várható a megjelenése.

space2 Creative Commons License 2011.08.05 0 0 720

Nos ebből a hozzászólásomból azért egy pár mondatot kihagytam:( A JAYNE MANSFIELD STORY:dvd-n kéne menü nem fontos,+MAGYAR felirattal!A TERMINÁTOR CSÚCSRA TÖR:ez menüsen,dvd-n angol/magyar hanggal+angol felirattal/kéne,műsorosan eddig még nem sikerült az EMLÉKMÁST LK KIADÁSSAL,A CONAN A BARBÁR ÉS PUSZTÍTÓT,ÉS AZ ACÉLIZMOT MEGSZEREZNEM!ÉS PERSZE OTT VAN A TERMINÁTOR 2 AMIT EGY PÁR HOZZÁSZÓLÁSOMBAN EMLÍTETTEM,HOGYAN IS SZERETNÉM!közben rájöttem ki az a narrát hang akit a vhs korszakú kiadásban hallunk:MELIS GÁBOR.Remélem egyszer ezeket megcsinálja valaki,utánna lessz csak tökéletes a saját gyüjteményem!

Előzmény: space2 (715)
space2 Creative Commons License 2011.08.05 0 0 719

Köszönöm Agassi Fan!Gyulus:semmi extra.semmi magyar vonatkoztatás csak maga a film van angol hanggal a lemezen.amit tudunk mindannyian e filmről,hogy egy tipikus dráma.divx-ből van átkonvertálva nem a legjobb a minősége de legalább megvan!apropó!tudsz már valamit a szeptemberi nyitóról,hogy hanyadikán lessz?mert közepén pont programom lenne...tökön szúrom magam ha pont akkorra esik...

Előzmény: Agassi Fan (717)
Gyulus Creative Commons License 2011.08.05 0 0 718

A Jayne Mansfield Story milyen speckókkal van meg neked? Feliratos? Arra a filmre régóta vadászom már... de eddig még magát a filmet sem láttam soha teljes egészében. :

Agassi Fan Creative Commons License 2011.08.04 0 0 717

Szép gyűjtemény!

space2 Creative Commons License 2011.08.01 0 0 716

Pl ilyen az eggyik apróság ami végett nagyon kéne a T2 vágottan,menüsen stb:ez a szöveg totál nincs az itthon kiadottba...:"FEHÉR FÉRFI,SZEMÉLYLEÍRÁSA ALAPJÁN,FELTEHETŐEN AZONOS AZZAL A TETTESSEL AKI,84-BEN 17 RENDŐRT ÖLT MEG.A  GYANÚSÍTOTTNÁL FEGYVER VAN,RENDKÍVÜL VESZÉLYES!"Meg az előző hozzászólásomban említettem a film elejei narrátot,nem tudom ki az a hang aki bekonferálja a magyarhangokat,de ez is hiányzik az itthoni kiadásról...sajnos!

space2 Creative Commons License 2011.07.30 0 0 715

Mielőtt bárki félreértené,nem utánozni akarok senkit,csak én is büszke vagyok ezekre a filmkre!van amit megtudtam szerezni műsorosan,és vannak olyanok amik még meg sem jelentek,vagy azért van írottan mert nem tetszett az itthoni kiadás!mindenképp a mai napon akartam ezt kitenni:)nos a vasgyúrókat,conan a barbár és pusztítót,az emlékmást+a terminátor 1 részét nem tudtam megszerezni.de nem gond,legalább megvannak.Am se bizom az xpress-ben,mivel mikor megrendeltem a terminátor első részét kiküldik a megváltást...gratulálok nekik...és ezt már 3adjára művelik velem!de többször nem fogják!a csúcsra tört azt nem kellett volna kitennem de annyira róla szól,hogy ugy éreztem itt a helye!És téged se hagyjalak ki,Gyulus:neked köszönhetem:a csúcsra tört,és a maradj éhent!azóta sikerült elintéznem,hogy ezek és a többi kiadatlan film,ugy legyen meg ahogy én szerettem volna:pl.több hang menü,stb:)már csak a terminátor 2 hiányzik ugy ahogy a moziban vetitették anno,VÁGÁSSAL!a frankó narrát az elején...stb.

Előzmény: space2 (714)
space2 Creative Commons License 2011.07.30 0 0 714

Sztem benne lennék Gyulus!:)+házi kamera+fényképezőgéppel!ezeknélkül el se mennék!

Előzmény: Gyulus (713)
Gyulus Creative Commons License 2011.07.30 0 0 713

Amúgy akár együtt is mehetnénk, ha eljön az ideje. Mit szólsz?

Előzmény: space2 (711)
Gyulus Creative Commons License 2011.07.30 0 0 712

Úgy terveztem, hogy elmegyek, ezért érdeklődtem náluk e-mail-ben. Ezt a választ kaptam:

"Mr. Schwarzenegger will now NOT open the museum, and he will not be there on saturday, but he will come in autumn - to open the museum officially!"

Így aztán nem mentem, megvárom az őszi hivatalos megnyitót. :-)

Előzmény: space2 (711)
space2 Creative Commons License 2011.07.30 0 0 711

Nem Gyulus!:)csak mivel nekem is akkora kedvencem mint neked eszemben volt!:)am,azt tudod e vagy olvastad valahol,hogy ő ott lessz a mai megnyitón?én nagyon elmentem volna,csak igy bizonytalanul nem mertem belevágni!vagy ott lessz vagy nem...igy nem ok.

Előzmény: Gyulus (710)
Gyulus Creative Commons License 2011.07.30 0 0 710

Erre vártál egész éjszaka? :-)

Isten éltesse sokáig!

Előzmény: space2 (709)
space2 Creative Commons License 2011.07.30 0 0 709

boldog születésnapot kívánok neki!előbb elcsesztem...

Előzmény: space2 (708)
space2 Creative Commons License 2011.07.29 0 0 708

ja és boldog születésnapot kívánok neki!

Előzmény: space2 (706)
Gyulus Creative Commons License 2011.07.26 0 0 707

Szombaton nyit az Arnold Schwarzenegger Múzeum az ausztriai Thal-ban, Arnold szülőfalujában.

További infó: http://www.arnieslife.com

space2 Creative Commons License 2011.07.23 0 0 706

Mellesleg mindig azt mondja,hogy:"VISSZATÉREK!"Ugyhogy akkor mostmár épp itt az ideje!:)

Előzmény: space2 (705)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!