Köszönöm, Éva, hogy megkerestél, nagyon hálás vagyok, jól esik, hogy gondoltál rám. Először is, jómagam Kőbányán lakom, itt születtem. A Petőfi nem egy nagyon zsúfolt, viszont kedvelt művház, sok rendezvény van, nemcsak kerületiek, szóval mindenképp érdemes kiállítani. Tavaszig lesz idő még alkotni, most eléggé lefogytam, elajándékoztam képeket, kettő pedig eltört. De tavaszig tudok csinálni pár képet, úgyhogy feliratkoznék. Egyúttal, mivel itt van nekem a szomszédban, tudom vállalni, ha szükséges, hogy a személyesen intézendő dolgokat, ha lesz ilyen, intézem.
Ha lehetséges, ezúttal most én is szívesen csatlakoznék Hozzátok!
A múltkor is sajnáltam, hogy nem tartottam Veletek.
Most van annyi képanyagom, hogy kiállítani is vihetek és még otthon is marad :)
(Ugye eza kiállítóterem nem ugyanaz a helyiség, ahol koncerteket is tartanak (ld. rendezvények menüpont)? csak a képek biztonsága érdekében szeretném magam megnyugtatni...)
A kiállítani kívánt képeket ezúttal is összegyűjti valaki egy képtárba, hogy nehogy ugyanazokat vigyük/fessük meg?
Hát ez jó hír! Engem érdekelne a dolog. Az nem baj hogy csak tavasszal lenne belőle valami. Legalább addig is tudunk alkotni. Ha bármi fejleményt tudsz szóljál nekünk.
Egy lehetőséget vázolok fel előttetek! remélem élünk vele!!!. A VDSZ- nek(Vegyipari Dolgozók Szakszervezete) van egy művelődési háza ahol lehetőségünk lenne kiállítani. Ez a Petőfi S Művelődési Ház X ker. Kada u 38. Írtam nekik mint Richter-es dolgozó ( sok rendezvényt tartanak a dolgozóiknak is ott ) egy kicsit érdeklődtem a lehetőségekről. Nagyon nagy szeretettel várnának minket. Lehetőség van amatőr művészek kiállításaira is. Na ezt kellene meglépnünk. Az idén már nem , de kora tavasszal jó lenne.
KÉRDÉSEM: ki lenne benne??? Eladási lehetőség is van. Ha minden igaz ingyen mehetnénk , de ezt azért még pontosítanom kell.
Kérlek benneteket emésszétek aztán hajrá.
Nagyon szép , s jó lehetőség volt az Aranytíz Műv ház is és megvalósult.
Egyébként november 24-28-ig 8 -tól - 17 óráig Marozsán József keramikusmesternek van kiállítása s vásár. Habán varázslat kerámiakiállítás és vásár címen.
Köszönöm megnéztem az előző kiállítás képeit. Várom a mostaniakat is.
Hát 4 db pillangós képem készen van csak a háttérrel nem vagyok sehol. Várom hátha létre jön az üvegfestő tábor és arról volt szó, hogy hátteret is tanulunk majd ott festeni.(nem tudom jól írom-é Selina Fenecht képek ). De most medálokat gyártok mert 14-15 megyek lovasnapokra itt Pcsabára, s oda akarok vinni egy kis pénzmagnak valót. Meg hát beindult a kertészkedés ilyenkor kevesebb időm van fősteni, meg öreg fejjel elkezdtem angolt tanulni a mhelyemen. Szóval sűrű a program. Most gyereknapon voltunk egy szép helyen, a gyerekeknek egy kis kreativ elfoglaltságot biztosítani. Volt gyöngyfűzés, üvegfestés, csuhézás,termésekből bábok, figurák készítése, rongybaba készítés. Nagyon jó elfoglaltság volt nekik is meg nekem is , és egy kis pénzmagot is kaptunk érte.
Meséljetek,hogy sikerült a kiállítás a Csiliben?? Engem nagyon érdekel, s szívesen gyönyörködnék fényképekben is. Egyedül Cicó honlapján láttam az ő képeit. Szívesen nézném a többi kiállítójét is. (Tudom menjek el megnézni, de sajna ez most nem jön össze )
Nagyon aranyosak vagytok, mi is csalódottak vagyunk, mert nem adták le a riportot. Jót néztetek, csak mi nem voltunk benne. Sajnos. Nem tudjuk, mi az oka.
Hát én nagyon rákészültem de csalódtam. Ti láttátok magatokat ma az ATV-n fél ötkor a Köbányai hiradóban??? Mert én nem láttalak benneteket. Ez egy q..va átverés volt a részükről, vagy én néztem mást??? Ma szemfenék vizsgálaton voltam és kigúvadt szemekkel ültem a TV előtt vártalak benneteket. De csak nem jöttetek. Nagyon sajnálom.
No, ha se Ildikóka, se Robertav nem dicsekszik el, akkor majd én megteszem! A Köszi-beli kiállítással kapcsolatban készült hármunkkal egy kis riport, amit az ATV-n hétfőn fél5-kor fognak leadni, a Kőbányai Híradó című műsorban.