Nem vagyok ilyen népszerű. Úgy értettem, hogy akikkel bulizok, nekik is mindenféle óhajaik vannak, hogy ide meg oda is menni kell. :-) A nevem? Még a fősulin egyik jó barátom becézte így a keresztnevemet. Vagyis nem így, de az eredeti névvel foglalt volt, erre fogtam és lerövidítettem. Különösebb jelentőséget nem tulajdonítottam a névnek. Ez mondjuk már megváltozott, mióta fiúnak néztetek.:-))) Amúgy ma is 6-kor van meccs? (csak hogy "energiáimat" mozgósítsam:-))
Ilyen népszerű vagy? :))) Azért remélem a sok közül az egyik svesze-vel összefutok majd.:))) Amúgy honnan van ez a név? :) Vizsgaidőszak hivatalosan május 17én asszem,de nekem már 9től lesznek elővizsgák + gyakorlati vizsgák. Sürgesd meg az ügyvédet! :))
Igen, ma este több helyen is jelenésem lesz (lenne).:-)) Már kicsit sok is, kéne még egy svesze. :-) Egyébként mikor kezdődik a hiv. vizsgaidőszak? Az ügyvédem már dolgozik a szerződésen.:-))
Ugye-Ugye. :)))) Mielőtt megkérdeznéd , h ki ez a GFQ: csak annyit,h jó arc, csak az az egy baja, hogy nem jön szombaton bulizni,így fel sem tud köszönteni születésnapodon! :)
És mi neve annak a helynek, amit én írtam? Most már csakazért sem jut eszembe... minél jobban töröm a fejem...így szokott lenni:-)
Tegnap az egyik általam "beszervezett" drukker azt mondja: Te, ma lesz az Ács elleni meccs!!! :-))) Kész.:-) Össze kellene számolni, hány embert csapott be a programfüzet.
Kémia teremből csak lelki szemeim látták a sátort... :)))) Szombaton mi is itthon kezdünk egy kis bemelegítés után( ha már meccsen nem lehet) , majd a sátort is útba ejtjük valamikor az este folyamán és átnézünk "odaátra" . Jégerbe megyünk , majd ott is mondom mindenkinek hogy szülinapod van! :)))
A múltkori talit is ki szúrta el?! :-) Én meg a következőt majdnem az Astrával, mi? :-)) Az a baj, hogy tökre nem tudom ezeket a neveket, már a szórakozóhelyekét. Ami a RÉV mellett van, mi is az? Valszeg ideát kezdjük és ott fogjuk befejezni.:-) De közte mi lesz? :-) De ezek a helyek olyan közel vannak egymáshoz. Valahogy úgyis biztos találkozni fogunk szerintem. Remélem. Tegnap boldog boldogtalannak mondtam, hogy szülinapom lesz.:-)
on: Még az is lehet, hogy idén már nem is játszol? Vagy a Répa-Barca ellen már talán? Vagy hülye kérdés, mert úgysem tudod előre?:-)
Igazis, jó vót! :-) Hehe, az a rész teccett a legjobban, mikor 2 percig úgy beszélgettünk, hogy egyikünk sem értett szinte egy kukkot sem. :-)) De közben bólogatott (legalábbis én). :-)) Egy szó azér most is átjött... valszám... Ez lesz a topikjelszavunk.:-)) persze a Hajrákac mellett.
Engem is csak akkor pörgetett amikor a suli ablakából egy unalmas órán a sörsátort láttam :))) Szombat este én is a túlpartra való átnézést tervezek , pl Jéger. Te hol leszel megtalálható? Csak a húzódó topiktali miatt kérdezem.... :) Nem megyek Győrújbarátra.
Engem sem pörget annyira (ha belegondolsz, milyen hülye szó ez... pörget :-)), most ne érts félre én is használom:-)), nem azért írtam, csak úgy adta magát a KAC után. Utoljára talán gimiben pörgetett úgy istenigazából. Én meg szombat este szerintem a túlpartra nézek át.:-) De úgy kb. fogalmam sincs még. És végülis utazol Győrújbarátra a meccsre? Vagy inkább tanulást imitálsz?:-))
Na jó elfogadom. :))) Az áldott jó szívem fog a sírba vinni :))) Engem valahogy nem pörget a Komáromi Napok, majd szombat este kinézek a sátorba és ennyi! :)