Én felküldtem simán össze-vissza és megy. Az egy jó kérdés valyon mitől függ hogy egy adót gépen mi határozza meg a helyes sorrnedet. Egyszer kikéne deríteni:D
Szia! Tudni kell, hogy a The Sims 2 alapjátékhoz két patch is van. Az egyik a CD-s változathoz, a másik a DVD-s változathoz. Tehát a megfelelő frissítést kell letölteni. A kiegészítőket milyen sorrendben rakod fel? Azért is kérdezem, mert nekem is volt ilyen gondom, amikor időrendi sorrendben akartam telepíteni. Aztán egyszer egy kósza ötlet hatására előbb a Nightlife-ot, majd az University-t telepítettem fel és úgy működött.
Sziasztok! Telepíteni szeretném a Nightlife-ot és az University-t a gépemre. Nekem olyan gondom van, h ugyebár nem eredeti, 4 Cds verzióban van meg a Sims 2 alapjáték. Ha elindítom a patch-ét, akkor kiírja, h kéri a DVD-t. Én beteszem a 4. CD-t. Eddig oké is, de mikor már frissíteni, telepíteni akarja az összetevőket, a végén leáll és kiírja, hogy hiba történt a telepítés közben....És leáll, leszedi a játékot... Kérdés: ha újra rátelepítem a nem eredeti 4 Cd-s Sims 2-t, akkor kell-e crackelni, vagy az építési funkciót vagy a magyarosítást kell-e telepíteni ahhoz, hogy ne írjon ki hibát??? Lécci minél hamarabb válaszoljatok!!!!!!!!!!! Köszi előre is!!!!!!!!
:D Ez komoly. Igen, sokszor ki lehet cselezni a játékot, viszont cserébe néha érthetetlen, bizonyos dolgokat miért nem enged megcsinálni (pl. medencebővítés extra módon) cheatek nélkül.
Off: Nem értem miért nem sikerült az előbb linkelnem, beírtam szépen alulra a címet az URL-hez, de a hsz-ben sehol sincs. :(
Én már csináltam egyszer lebegő házat is... Az olyan, hogy lerax egy sereg oszlopot, ráépíted a házat, aztán törlöd az oszlopokat. Eszméletlen jól néz ki, hogy csak egyetlen csigalépcső "tartja" az egész építményt. Statika ruleeez! :))))
J Én már építettem víz alatti medencét, de tényleg nem éri meg a macerát. Ráadásul játék közben tök zavaró, mert a szintváltás valahogy nem lett olyan szupi. A fára épült házat én csak láttam, csinálni még nem tudtam.
Egyébként (építkezésben) én cheat-ek nélkül játszom, azaz nem tudok pl. ferdén lerakni tárgyakat, mert a játékom valamiért nem fogadja el a kódot. Mondjuk így sem panaszkodhatom, elég sok dolgot lehet letöltögetni, úgyhogy lehet újítani mindig. J Berakom ide a blogomat, még csak nemrég indítottam, és nem is annyira házak vannak rajta, de majd fejlesztem. Hátha valakit érdekel..
OK, szia! En is szeretek epiteni, sot, most tobb idot toltok epitessel, mint jatszassal. Igazabol egy kicsit zavar, hogy ugy tunik a simeknek mindegy, hogy milyen hazban laknak, egyaltalan nem ertekelik, ha olyan helyen, amivel orakat szenvedtem.
Szeretek fa tetejen levo hazakat csinalni, meg alagsori medenceket meg ilyesmi extra dolgokat...:)
Remélem lehet csatlakozni a fórumhoz. Én is lelkes sims-játékos vagyok, gyakorlatilag a kezdetektől egészen a mai napig (bár újabban sajnos egyre kevésbé jut rá időm).
Engem újabban már nem a játék érdekel, hanem az építkezés rész. Majd igyekszem képeket is felrakni, egyelőre csak beköszönni jöttem. :)
Probald meg azt, hogy ctrl+shift+c nyomsz, es a megjeleno sorba beirod, hogy "moveobjects on" idezojel nelkul. Ekkor probald meg ezeket kitorolni. Ha sikerult, akkor ird be, hogy "moveobjects off" (a moveobjects-et egybe ird, ez egy kod parancs)
Egyebkent pedig toltsd le a patch-et az OFB-hez, a hivatalos site-rol.
Egy "kis" problémába ütköztem a Sims 2-ben. "Beragadt" pár tárgy. Egyszerűen nem lehet őket megfogni, arréb tenni, törölni ... Az irja, hogy "használatban lévő tárgy nem választható ki". Természetesen senki nem használja őket, a közelükben nincsen senki.
A Vár az üzlet kiegészitőben jelentkezett a hiba, az eladásra szánt tárgyaknál egy idő után. Feltünt, hogy senki nem próbálja megvenni őket. Törölni akartam, és nem lehetett, sem áthelyezni. Átárazni viszont engedi. Nem értem, és borzasztó idegesitő, mert a házat sem tudom rendesen bőviteni miattuk!
csak megosztanam a fozoversenyes tapasztalatomat. Szoval a szabadidos sim, teljes fozo skillel elkesziti almaink raksalatajat, es termeszetesen van bejarasa a titkos klubba. Ott azonban az inventorybol (hatizsak) nem tudja elovenni a foztjet, hogy lepakolja a biralobizottsag ele. Ezert helyben is foz egyet, a program kiirja, hogy sikeresen behelyezte a versenykajat a hatizsakba, de tovabbra sem lehet kattintani a biralo asztalt. Hazamegy-visszajon-semmi. Masik helyszin elo, fozoverseny-asztal berakas a kozossegi helyszinre. Szegeny sim ezuttal kirakhatja a tanyerjat, de csak 3-an vannak a versenyzok, egy ido multan (mindenki majd' bepisil kozben) a biro azt mondja, hogy sajnos nem jottek elegen, nem lesz verseny, es hopp, eltunnek az asztalrol a kajak. Csuggedes, hazamenetel, ujra titkos hely, es ezuttal voilá, sikerul. Megjegyzem, azt hiszem cssk olyan kajat erdemes fozni, ami default kaja, tehat letoltott kajaval problema lehet. De ez sem teljesen konzekvens magyarazat, mindenesetre nekem a "bass & squash" recepttel sikerult nyerni, ami akkor jelenik meg, ha horgaszik a sim es lesz a hatizsakjaban hal.
Na itt egy kep, tok edesek ahogy izgulnak. (Vakarjak a fejuket, okluket harapdaljak stb.)
Tesztereket keresek butorok és ruhák teszteléséhez, valamint társszerkesztőket új sims2 weboldal üzeeltetéséhez valamint simses designerek írjanak akik már rutinosak új tárgyak készítésében .
Valamint az összes sims2 kieget átírom szívesen annak akinek esetleg nincs meg
Közben meglett a megoldás, öt órányi szenvedés után... ha a TSBin könyvtár .exe-jét indítom, akkor OK és működik. Az érdekesség, hogy ezután újrainstalláltam és azóta már az ikonról is működik, ami meg ugyebár a sims2 gyökérkönyvtárban lévő exe-re mutat... érdekes...
eddig a megtört sims2vel játszottunk, most megvettük az eredetit.
A megtörtet leszedtük, felraktuk az eredetit. Indításkor viszont csak egy piros x-es hibaüzenet ablak, szöveg nélkül, és nem indul.
Miket próbáltam? Letöröltem a dvd emulátort. Letiltottam az antivirus/spyware stb. dolgokat. Frissítettem a videokari driver-jét (GF8800 GTS512). Felraktam a sims2 frissítést. Leszedtem, majd újra felraktam magát a játékot. A hibaüzenet ugyanaz a semmi...
ötlet?
(ja, a laptopon műkszik, de azzal a párom nem sokat ér...)
jahogy. nem, nincs ilyen letoltve. az viszont igaz, hogy fel van installalva egy vagon szoftver, na de kozben nem futtatom oket. Sot, kikapcsolom az osszes online hatterben mukodo dolgot mint MSN es tarsai mielott elinditom a Sims-et. Szoval... az a baj, hogy egy csomoan nem jol nevezik el a file-okat, igy nem tudom mit lehetne kitorolni a downloads-bol. mert ami igaz az igaz, nem mindent hasznalok.