Keresés

Részletes keresés

z0mbie slAyer Creative Commons License 2003.06.23 0 0 23
ezt a filmet tuti megnézném A vs. P .. biztos jobb lesz, mint a Mátrix2!
fényhajlító álcázópajzs - savas vér .. yesss!! :)
Előzmény: KALYBER (-)
judelaw Creative Commons License 2003.06.23 0 0 22
en eddig ennyit olvastam rola es egyelore ezek alapjan eleg gazosnak tunik szerintem:

Alien vs Predator a mozikban
június 19. 12:16
[Mozinet]

A több sikeres videójátékot is megihlető Aliens Vs. Predator munkálatai egyes értesülések szerint idén októberben kezdődnek Prágában. A rendezői székben immár bizonyosan a Kaptárat is jegyző Paul W.S. Anderson ül, aki maga írja a forgatókönyvet is. Mint kiderült a filmben nem szerepel egy karakter sem a két kultikus sci-fi sorozat egyik epizódjából sem. A történet kiindulópontját egy Predatorok befogására irányuló tudományos kísérlet adja. Ehhez tudósok egy csoportja egy kihalt bolygón Alien-tojásokat keltet, hogy odacsalják a különleges vadászatra éhes ragadozókat. Természetesen jó horroros szokáshoz híven valami balul üt ki és az emberek egy maroknyi csapata a Predatorok és az Alienek össztüzében találja magát.

KALYBER Creative Commons License 2003.06.23 0 0 21
Paul Anderson hallatán én sem mosolyodtam el igazán és egyetértek a halálhajó kib****tt jó volt (jobb mint a gömb, ami szinte ugyanaz).
de más filmjei már nem ilyen kecsegtetőek... bár az AvP talán az Event-látvány és hangulatvilágára hasonlít a legjobban Pauley szösszenetei közül...

Az Alien4-et először én is RIPOFF kategóriába soroltam... dee úgy negyedik nézésre már ok volt
(ha valakinek az alien3 vagy 2 volt a 4 előtti uccsó alienes emléke akkor azért volt szar mert túl "merész"-nek érezhette a 4-et, de aki mozgott az alienes regény-képregény világban annak szerintem bejött a film...)

Bár az 5ödiknél énis szeretném ha visszatérnének az első 2 rész stílusához.

Előzmény: jamamura szadakó (19)
nightwish Creative Commons License 2003.06.22 0 0 20
Itt egy cikk.
jamamura szadakó Creative Commons License 2003.06.22 0 0 19
alien5? most olvastam egy cameron interjút, amiben arról beszélt, hogy találkozgatnak ridley scott-tal és arról elmélkednek, milyen jó lenne csinálni egy ötödik részt, de valahogy a negyedik rész megkerülésével kellene tenni, ergo ripley sem biztos, hogy játszana benne.

paul andreson pedig egy kókler: a resident evilben annyi zizegés sincs, mint egy disney rajzfilmben [ott legalább lehet kicsit cidrizni a főgonosztól]. mortal kombat? a katona? hagyjuk!

[habár az event horizon egész pofás volt.]

KALYBER Creative Commons License 2003.06.22 0 0 topiknyitó
Aliens vs Predator :
A hírek szerint készülget a film verzió.
Paul Anderson rendez?
Prágában forgetnak?
mi igaz mi nem?
(csak reménykedek hogy nem szarják el.)

Ki mit tud róla?
Ötletek, gondolatok?

(+ mi hír az Alien5 -ről?)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!