Keresés

Részletes keresés

ballib_a Creative Commons License 2003.07.24 0 0 133
a 6-6os Volán elleni meccsre gondolsz,
amikor a bundák miatt épp annyi pontot vettek el Détáriéktól, hogy bajnokok lehettek?

Vagy amikor minden jóravaló focistát behívtak a seregbe, hogy a honvédot erősítsék?

:O

Előzmény: Alexander the Great (132)
Alexander the Great Creative Commons License 2003.07.24 0 0 132
ez nem igaz.

jó fradi nélkül is van jó magyar foci.

lásd az aranycsapat példáját,nem is volt fradi még is mi voltunk a világ legjobbjai,vagy csak a legutóbbi nagy magyar válogatottra gondolj,a Mezey és Détári féle csapatra.akkor is vegetált az ftc még is ment a szekér.

Előzmény: Urby (28)
ballib_a Creative Commons License 2003.07.24 0 0 131
Tegnap már 170 milkáról beszéltek, a maradékkal kapcsolatban pedig beintett, hogy bár szerződást szeg, de ennek értelmében minden elmaradt 30 milkáért csak 1 %ot kell visszaadnia.
És neki így is megéri.
Előzmény: Urby (130)
Urby Creative Commons License 2003.07.23 0 0 130
Láttam tegnap híradót az MTV-n hallottam híreket a Kossuth rádióban, olvastam híreket az interneten, de csak az állításod első felével találkoztam.
Előzmény: ballib_a (129)
ballib_a Creative Commons License 2003.07.23 0 0 129
Furulyás és a tegnapi hiradók.
Előzmény: Urby (128)
Urby Creative Commons License 2003.07.23 0 0 128
Forrás?
Előzmény: ballib_a (127)
ballib_a Creative Commons License 2003.07.23 0 0 127
A Fotex Rt és Várszegi továbbra is a szerződésszegés útján.

Bár revidiálva korábbi álláspontját, 110 milliót átutalt az érvényes szerződés szerint a tulajdonrésze fejében, azonban 490 millióval továbbra is adós, és továbbra is zsarolja a Ferencvárost!

ballib_a Creative Commons License 2003.07.17 0 0 126
"Várszegi feltételeket szabott a Fradinak

Néhány elnökségi tagtól származó információink szerint három alternatívát ajánlott fel Várszegi Gábor az FTC-nek. Az első szerint Várszegi 130 millió forintot ad a szakosztályoknak, kivéve a labdarúgásnak, ám "cserébe" pár százaléknyi tulajdonrészt kér magának. A második variáns szerint Várszegi visszaadja az általa birtokolt 80 százalékos tulajdonrészt, viszont a jövőben nem fizet semennyit a Fradinak. A harmadik alternatíva szerint pedig a megemelt alaptőke 51 százaléka az övé marad, 29 százaléka a Ferencvárosé lenne, a maradék tulajdonrészre pedig befektetőt keresnének.

Várszeg Gábor ugyanakkor nem ijedt meg attól, hogy az FTC perrel fenyegetőzik, aminek a tulajdonos szívesen áll elébe, mert - mint elmondta - az UFA-val kötött szerződés miatt százmilliós nagyságrendű kár érte őt."

erre mondja Kohn bácsi, hogy ügyes.

Szóval zsarolja a Fradit.

ballib_a Creative Commons License 2003.07.11 0 0 125
értetlenül álltam kedvenc újságom előtt, ui a tegnapi MNben írtak a Fradiról, és megemlítették, hogy Várszegi ráfizetve is elhagyja a Fradit.

Ajánlom figyelmükbe a lenntebb kitárgyalt Fradi sört, amin Várszegi jócskán megszedi magát a Fradi kárára nem beszélve a többi jogdíjas termékről. :(

Előzmény: takacsi (121)
ballib_a Creative Commons License 2003.07.10 0 0 124
Furulyás eltekint Várszegi szerződésbeli kötelezettségétől.

Azaz kimeríti a Fradi szempontjából a hűtlen kezelést.

Kíváncsi vagyok, Várszegi mivel érte ezt el Furulyásnál?

Egyáltalán mennyi az ára Furulyásnak?

Mert ha a Várszegi által így nyert 1,2 milliárd töredéke, már akkor is megérte Várszeginek. :(

ballib_a Creative Commons License 2003.07.03 0 0 123
Gondolom a Petőék már nem. :D
Előzmény: Törölt nick (122)
Törölt nick Creative Commons License 2003.07.03 0 0 122
Sőt!
Kuncze Gábor is fradistának tartja magát.
Előzmény: Intruder1899 (118)
takacsi Creative Commons License 2003.07.01 0 0 121
Az NBH nem dolgozik ilyen titkossággal, mint a Várszegi-Furulyás duo.

Várszeginek joga van egyszemélyben tárgyalni, dönteni.
Furulyásnak nincs.
Titokban sem tarthat ismét mindent, mint akkor, amikor ezt a morális válságot rázúdította a Fradira.

T0mika Creative Commons License 2003.07.01 0 0 120
MINDOROKKE FERENCVAROS!!!
Intruder1899 Creative Commons License 2003.07.01 0 0 119
Mielött belekötnél: nem hiszem, hogy minden zsidó szemét tolvaj!
Előzmény: Intruder1899 (118)
Intruder1899 Creative Commons License 2003.07.01 0 0 118
Miszter Jónás.

Már aki annak tartja őket.
Ez olyan általánosítás, nem? Tudod, amit a magadfajta "toleráns" egyedek nem szoktak szeretni, ha róluk van szó.
Pl. ha azt mondom, hogy minden zsidó szemét tolvaj, az szarul esik, ugye?

Egyébként Fajkaszházi teddikét is "szaralaknak" tartod? Tudtad, hogy Fradista? Tudtad, hogy az Elte TFK tanári karának nagy része kijár a meccseinkre? Tudsz te rólunk bármit is? Vagy csak annyit, amennyit én a zsidókról?
Tudod mi különböztet meg téged a kopaszainktól?
SEMMI!!!! Ugyanolyan korlátolt vagy. És tényleg csöpögsz a gyülölettől.

Előzmény: MrJones (113)
TökFej Creative Commons License 2003.07.01 0 0 117
"valódi befektetés olyantól, akinek szívügye a Frdai."
Mutass egyet, csak egyet!!!
El kéne már felejteni, hogy "szívügy", ilyen nincs... mi csak örülhetünk, hogyha egy befektető pénzt tud csinálni a csapatból, mert akkor anyagilag megéri, ami annyit jelent, hogy jó üzlet, ami annyit jelent, hogy érdemes pénzt rakni bele, ezáltal meg fejlődik a klub... ennyi.
Ezzel együtt remélem nem ez a Rácz jön a Várszegi helyett, az egyenlő lenne a véggel...
Sajna ma Mo.-on nagyon kevés ember lát üzletet a Fradiban(ezért azért a szurkolótábor is nagyban hibás), ráadásul kevés olyan ember(cég) van, aki éves szinten nélkülözni tud 1-2-3 milliárd forintot, ami kb egy II. osztályú spanyol focicsapat(csak foci!!!) éves költségvetésének a harmada...

TF

Előzmény: ballib_a (101)
ballib_a Creative Commons License 2003.07.01 0 0 116
Mai hír, hogy Ráck Károly lehet az új befektető.

Ő jelenleg a Vasas menedzsere.

Ha ő az, aki előtte a Honvédot juttatta a csődbe és szintén eszközként használta saját céljai érdekében, akkor ő ugyanolyan kalandor, sőt rosszabb.

Előzmény: takacsi (115)
takacsi Creative Commons License 2003.06.30 0 0 115
Mindig azt írod, amit én is gondolok...
Mintha egy embernek két nick-je lenne:-).

A sörből jövő 600 millióhoz nyugodtan hozzáadhatunk legalább ugyanennyit a többi "jogvédett" sapka, zászló címer, név, mez, újság, tévé, stb hasznából.
Ugyanakkor 50 milliós veszteségről sopánkodnak a zártkapuk miatt...
Megéri egy Várszeginek szétverni a lelátó népét?
Megéri. Mindössze 50 millió. Meg szervezett szurkolók, meg az Ávó ellenségei, meg a népköztársaságé, nem szeretik a komcsikat sem, stb.
Mi történik május 30.-a után (elfelejtjük Siófokot...), megfélemlítjük, szétszórjuk a Fradi tábort.
Nem a focit javítjuk, nem a pénzt mosókat, lopókat sitteljük le, nem szüntetjük meg az (ál)profi focit, az élősködő hordát, amelyik belőle él..
Nem. Egy klub szervezett táborát szórja szét egy láthatatlan politikai erő.
Miközben megvesz ismét néhány embert a képviselőjük (a mötökás) és a pénzünket megkapja, a Fradi meg mehet tönkre...

Előzmény: ballib_a (110)
MrJones Creative Commons License 2003.06.30 0 0 114
Hagyd.
Így éli ki magát a kis frusztrált gyerek. :)

Azért egyszer megszámolnám, hányszor szerepel a szövegében a "gyűlölködsz", meg a "mocskolódsz".

Ha érne egyáltalán annyit ez a szegény pára.

Előzmény: Ariel (108)
MrJones Creative Commons License 2003.06.30 0 0 113
Nem miattam tartják szar alakoknak a fradiszurkolókat. És nem én vagyok a téma, bár a kiskutyád is igyekszik. :)

Úgyhogy mellé.

Előzmény: takacsi (109)
MrJones Creative Commons License 2003.06.30 0 0 112
Mi van kisfiú, szakad a cérna?

Piti vagy te még nácinak is.

Előzmény: Luby (107)
Intruder1899 Creative Commons License 2003.06.30 0 0 111
A kis ügyes Várszegi megszerezte a jogokat, majd a pénteki balhéra való hivatkozással szeretne kibújni a szerződésben vállalt kötelességei alól,
mindezt úgy, hogy a jogokat megtartaná, és még ő az áldozat....
A dolgot szépen lezsírozza az ex-TSZ elnök Furulyással, risztelnek a szajrén, és mindenki a fradistákon sopánkodik.
Előzmény: ballib_a (110)
ballib_a Creative Commons License 2003.06.30 0 0 110
"Ami, ha valóban így lesz, egy csapásra más megvilágításba helyezi Várszegi Fradi-üzletét. Márciusban dobták ugyanis a piacra a Dreher Sörgyárak Rt. Arany Ászok márkájával feltöltött Fradi sört, amelynek nevéért a HVG nem hivatalos információi szerint a Dreher dobozonként 10 forintot fizet. A söripari cég megkeresésünkre csupán annyit közölt, hogy a speciális csomagolás "a várakozásoknak megfelelő" forgalmat hoz, azt pedig már futballberkekben rebesgetik, hogy az éves terv 60 millió doboz, amiből május végéig 20 millió el is kelt. "

Azaz ingyen kapta meg Várszegi a Fradi 90%át.

Évi 600 milliót fizet, de ezt csak a Fradi sörből visszakapja.

Ez a pofátlanság teteje.

Valamit magára is adó fradista ezekután nem vesz Fradi sört, amin nem a Fradi fog keresni, hanem Várszegi!

Előzmény: takacsi (88)
takacsi Creative Commons License 2003.06.28 0 0 109
Vagy nálatok...
Előzmény: MrJones (106)
Ariel Creative Commons License 2003.06.28 0 0 108
luby!

akarmelyik topikba megyek te masokat fikazol...olvass egy konyvet, nezd az irigyhonaljmirigyet vagy zard le az erzsebet hidat..hatha megnyugszol... :DDD

Előzmény: Luby (107)
Luby Creative Commons License 2003.06.28 0 0 107
Mr.Jones !
Akár melyik topicba megyek,Te ott vagy.Akár melyik topicba megyek Te ott csöpögsz a gyülölettől.Üvölt belőled a hülyeség! Nincs olyan téma :gazdaság,oktatás,sport,és a többi,hogy Te ne fasisztázz,ne nácizz,ne antiszemitázz.Szeretném felhívni tisztelt figyelmedet ,hogy evvel az örökös vádaskodással,cimkézéssel többet ártassz a magyar zsidóságnak,mint ötven félhülye kopasz kölök.Dobd már el az ásót,elég mély az árok.
Bízom benned,hogy legalább engem nem fogsz lenácizni.De tulajdonképen mindegy!Nem hiszem,hogy Te lennél a zsinórmérték. Luby,aki Gábor
MrJones Creative Commons License 2003.06.28 0 0 106
Akkor tisztulna meg, ha a nagy "zikhejezés" közepette a 17-es szektorban napalmbomba robbanna.
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.28 0 0 105
na persze
wizes Creative Commons License 2003.06.28 0 0 104
Bocsi!
Mióta élek MTK szurkoló vagyok, de tiszta szívvel FTC illetve a Fradi mellett leszek ha kell!
Kimondom amít nem nehéz!
Hajrá Fradi!
wizes.
Előzmény: wizes (103)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!