Skodába az jön be,amikor az 1 eset kihuzatjuk ameddig lehet, és akkor durr rá a kettes:)) kurva jo hangja van olyankor:)..másdolog hogy nem tesz neki jot.
Nekem a ladák jönnek be istenigazábol. Abbol is az 1200 es:)) Ivánék jól összerakták a vasat.
A skodrikkal sincs semmi bajom.:) Van ismerösömnek egy 105-se és vigan ment az M7 esen 130-al 4 emberrel. Igazhogy beletartott némi idöbe mig felgyorsul de a lada se csinálja jobban:)
Én Skoda 120-on tanultam vezetni, hát ritka gyenge autó, igaz sokat bír, mert '96-ban is volt már vagy 8 éves a kocsi, és még manapság is látom az oktatómmal.
Végül is két jó dolog volt csak benne: a kormánya viccesen könnyű volt (a Twingomé nehezebb), és valahogy olyan férfias volt a motorhangja.
Ezeket leszámítva, viszont egy lomha, elég szűk autót ismertem meg benne.
A volt barátnőm bátyjának 1200-es Ladáját vezettem párszor. Annak meg a kormánya jó nehéz, viszont a kocsi valahogy összerakottabb benyomást tett rám, utasként ülve benne sem tűnt annyira korszerűtlennek, mint a Skoda.
Én persze egyiket se venném meg, mert minimum 13 évesen van velük a macera, ezt mindkét autó tulaja elismerte.
SZERINTEM:
Ha a széria gépeket nézzük, akkor a Lada többet bír, lehet ütni vágni, nagyobb a csomitér, viszont többet zabál, elég "eke" (by Bandura), vagyis minden olyan nehézkes rajta. a Skodi kevesebb benyával is beéri, igényesebb a beltér, ,könnyebb kezelni,valahogy "autóbb". viszont közel sem bír annyit, nem lehet kíméletlenül kezelni, vigyázni kell rá, de meghálálja (persze a Lada is:o)). Mindkettő jó KGST módra rohad mint atom, az egyik az orrát kapkodja, a másik a seggét!:o)
Ha sufnizunk, akkor Ladához több az alkatrész, egy közepes gépet szinte bárki összerak. Skodival több a szívás, viszont ha nehezen is de lehet szervezni gyári tuningot, amítől úgy megbokrosodik, nincs az a Lada ami utoléri!:o)))
U.I.: Szerintem amúgy nincs értelme összehasonlítani, ez se volt objektív vélemény.
ja a Ladánok jobb a váltója, nekem igazi élmény volt kapcsolgatni.
Miben jobb a Lada mint a skoda vagy miben jobb a Skoda mint a Lada. Nálam a Lada a rulez de a skodát se utálom a Lada valhogy keményebb.
Üdvözlettel: Dóczi Bence
Ui.: 0-át nem akarok.
Miben jobb a Lada mint a skoda vagy miben jobb a Skoda mint a Lada. Nálam a Lada a rulez de a skodát se utálom a Lada valhogy keményebb.
Üdvözlettel: Dóczi Bence
Ui.: 0-át nem akarok.