1.) Dolgoztál?:-))))))))
Váci utcai bányász?:-))))
Öreg, ti hírből sem ismeritek a munkát. A fajtád csak az élősködéshez ért, ezt még a paraszt lokisták is tudják, pedig ez elég kevés dologról mondható el.
2.) Egy kóser szilva mellett meg a dohány utcában te a legröhelyesebb:-))
Meséljek, csőrmester? Egyszer volt hol nem volt, egy nagy cipődiszkont nyílt a dunaparton.
Sőt ingyen volt a cipő.
1. nem fosok, hanem másokkal ellentétben még bőszen dolgoztam. mondjuk az újpestiekről nem sok jó élményem van. nem is értem miért vagytok ti jóban.....
2. goöndoltam, hogy neked tetszik. hiába, humorod a régi. egy kőbányai mellett a népligeti aluljáróban biztos te vagy a legmenőbb.
1. sajnos nem lehettem jelen.
2. kb annyira a testvéreim mint ti. az ubi félék éppen úgy hányingert keltenek bennem, mint pl d te és a debreceni palesztín testvérek.
a szinvonalra pedig büszkék lehettek. hidat lezárni nem akartok az elbukott cím miatt? újrajátszást! újrajátszást!
jó titeket olvasni. milyen szép amikor ennyi művelt ember zsidózza, parasztozza, zsidózza a másikat.
és ti vagytok a nagy magyarok, a keresztény magyarország? szégyelhetitek magatokat, nem véletlen, hogy a nagy többségnek a gyomra felforul egy futbal stadion láttán.
Nagyon igazad van. Ez talán a tömegkommunikáció hibája, hogy a parasztok azt hiszik, hogy tényezők lettek. És ahelyett, hogy a disznót etetnék, fejnék a kecskéket, és szittyóznák a páleszt, hogy szép hülyegyerekeket elljenek, itt vergődnek mint muslinca a dunsztosüvegben.
Az, hogy irigyek a Fradira természetes, hiszen a paraszt mindig is utálta a földesurát, de mostanság nagyon kinyílt a csipájuk.
A szerepünk a magyar ember? Játszunk?
Mi nem játszunk és nem szerepelünk. Mi azok vagyunk. És ti ettől már kezditek baromi kínosan érezni magatokat. De aki nem válogat és minden segítséget elfogad az ne sírjon. Ti határoztátok meg, hogy kik vagytok és hova tartoztok.
Túrtuk a földet és lázadtunk?
A kettő együtt nem megy. Választhatnál.
Mindenestre elég jópofa vagy. Imádom a szöszeneteidet.
Nem guggoltam még be sehova. De van jó barátom, akit már berántottak. Onnan tudom, mi történik.
Van egy időszak, boldog emlék. Mindenki azt csinálta, ami a dolga volt. Ti túrtátok a földet és lázadtatok.
Aztán volt a Tanácsköztársaság, meg az "elmúlt negyven év".
Szép pillanat volt, amikor azt hittem, az összes magadfajta elhúz Strasbourgba.
Naív voltam.
Most meg színházban vagyunk. A ti szerepetek: a magyar ember.
De jól játszotok. Hiába, a csepűrágók sosem szerettek dolgozni.
Csak van, aki nem kajálja a "művészeteteket".
Szép, hogy ennyire tisztában vagy a családod történetével. Csak az a baj, hogy ti nem a Hajdúságból költöztetek pestre, hanem kicsit messzebről. Telán éppen Tel-Avivból?
Az összes az Üllői úton volt. Ott rohangáltak a gyepen, és 3 centis hálódarabokat gyüjtögettek a pályán. Gondolom örök emlék... No meg, ha már ott voltak kicsit zsidóztak is, ami azért felettéb mulatságos...
Igazad van, Budapest sem a régi. Egyrészt a mai napig nem heverte ki, hogy újpestet hozzácsatolták, másrészt tele van vidékről, elsősorban a hajdúságból feljött suttyó paraszttal, akik bicskával eszik a fagyit, telipofával szídják Pestet, de semmi pénzért nem mennek haza, hogy rúgnám telibe a sok szalonnazabáló lákista genyót.