Keresés

Részletes keresés

fanfan13 Creative Commons License 2003.08.22 0 0 34
Úgy látszik, visszatért az élet az internetbe! :-)))

Ugyhogy akkor újra segítséget kérek az elveszett panda maci ügyében!

Szóval keresek egy kb 13 cm-es kis jószágot, amit kb 13-14 évvel ezelőtt lehetett megvásárolni egy nagyobb panda mackóval együtt. A kicsi csak állni tud, a teste elöl-hátul fehér!!!

Itt a képe: http://pandawanted.freeweb.hu

Ha van ilyenje valakinek, PONTOSAN ILYENJE! és eladná, vagy odaadná, kérem irjon a pandawanted@freemail.hu címre!

Előre is köszi minden segítséget!!!!!!

f

fanfan13 Creative Commons License 2003.06.20 0 0 33
Majdnem lett macim... De aztán nem az...
Valaki vett nekem egy pandapárt, tök ismeretlenül, csak mert ugy látta, illetve hátha... Nem ugyanaz, nem is akartam elfogadni, de jó szívvel adta, hogy hozzon szerencsét! Tök megható, nem?! :-))
Nagyon aranyosak, és a fő helyen lesz a helyük a szobámban...
Ilyenkor azért mindig megnyugszom, hogy jók még az mebrek és önzetlenek.
De nem adom fel, tovább keresem a macim!!!
Előzmény: csitti (32)
csitti Creative Commons License 2003.06.18 0 0 32
Heuréka! +lett a kép, +lett a web-lap!

Nem hagyhatjuk, hogy a "Törzsasztal" megelőzzön bennünket, keletieket!
:{D

Előzmény: fanfan13 (30)
fanfan13 Creative Commons License 2003.06.14 0 0 31
Ezt a topikot mikor nyitottam, azt hitem, mindenki ki fog nevetni azért, mert egy kis vacak panda figuráért képes vagyok ennyi "munkára". És tök jó, merthogy 10 emberből csak egy nem értette, mire ez a nagy felhajtás...ráadásul teljesen ismeretlenül rengetegen próbáltak, próbálnak segíteni. Sok levelet kaptam, sokszor gyerekek ajánlották fel macijaikat, de egyik sem pont olyan volt, mint az enyém. Így nem is fogadtam el, de tökre meghatódtam minden egyes segítőnél.
De most lehet, hogy.... Valaki szól, hogy pont olyan pandapárt vett, mint nekem volt, és NEKEM vette!!!!!
Ha nem olyan, akkor is nagy becsben tartom, és tovább keresem az enyém hasonmását!

Szóval azt hiszem nem hiába nyilt ez a toppik, (bár nem az indexen olvasta az illető a segélykérésem) és vannak emberek, akik mindig tudnak segíteni. nem csak nekem. Nektek is...

Ugyhogy írjon ide mindenki bátran, aki nagyon keres valamit, ami számára fontossággal bírt.

Előzmény: fanfan13 (30)
fanfan13 Creative Commons License 2003.06.13 0 0 30
Eltünt a kép, eltünt a web-lapom.... és eltünt a macim...

Ja a freeweb-en cserélik állítólag a szervert... de nem kellene annak már készen lennie? És ha igen, nem kéne újra megjelennie a web-lapnak és a képnek itt?
Kezdek kétségbeesni... Hogy hogyan fog bárki is ráismerni?

Előzmény: wamzer (18)
fanfan13 Creative Commons License 2003.06.13 0 0 29
Kapjátok be! :-)))

Ez igenis egy fontos dolog... nekem. Tudom. Mert a maci életem egy szép részére emlékeztetett és különben is szerettem! Na!

Előzmény: Don Valentino (26)
Don Valentino Creative Commons License 2003.06.13 0 0 28
Igazad van Redzs. Szavazzuk meg.
Előzmény: wamzer (27)
wamzer Creative Commons License 2003.06.13 0 0 27
én már el is szántam magam. de én ilyen töketlen szövetségeket nem akarok létrehozni. itt cselekedni kell, akciócsoport kell kommandósokkal. terepszínű cucc, infratávcsó, meg minden egyébb militarista téma. Csak az erőszak lehet a megoldás. Meg a kemény fellépés.
Előzmény: Don Valentino (26)
Don Valentino Creative Commons License 2003.06.13 0 0 26
Szerintem hamarosan elszanjuk magunkat mi ferfi forumozok, hogy eletunket es verunket a lent emlitett medve elokeritesere aldozzuk. Hozzuk letre a fuggetlen forumos plusmedvetestorseget, hogy a jovoben egy muanyag kisallatnak se kelljen elvesznie, es ne maradjanak osszetort szivek.
Egyebkent nem lehet, hogy a maci onkent tavozott? Nem sertetted meg valamivel? Kritizaltad a szinet, vagy mittomen?
Előzmény: fanfan13 (25)
fanfan13 Creative Commons License 2003.06.12 0 0 25
Hát nem 13...de lány...

Szerintem egy gyerek ennyire nem ragaszkodik egy tárgyhoz...

Oké, nem vagyok nyugdíjas sem! :-)))

Előzmény: dejo (24)
dejo Creative Commons License 2003.06.12 0 0 24
Ja az én gyerekeim is (10 éves lány és 7 éves fiú) folyton cipelnének magukkal mindenféle plüs játékot, de szigorú vagyok és a játék marad. Látom jól tettem eddig is, hogy nem engedtem kirándulásokra magukkal vinni. Valószínüleg élete(ke)t mentettem meg vele!
Most már kíváncsi lennék (mint kíváncsi Fáncsi) mennyi idős is vagy fanfan13?
Tippelhetek? 13 éves lány.
Előzmény: dejo (23)
dejo Creative Commons License 2003.06.12 0 0 23
Először én sem akartam hinni a fülemnek, amikor azt hallom, hogy eltünt egy plüs pandamacia Schönnbrunni állatkerben.
Hát hol veszeljen el az a plüspanda, ha nem egy állatkertben?
Előzmény: csitti (22)
csitti Creative Commons License 2003.06.12 0 0 22
Ízetlenkedik a nyavalya! Én is a legteljesebb mértékben komolyan veszem ezt a kapcsolatot. Lehet ugyanakkor, hogy Nem Tulipános Fanfan pontatlanul emlékszik: nem elveszett, hanem esetleg "ismeretlen körülmények között eltűnt". Ez esetben viszont szóba jöhet a tűz által történő elégetődés klasszikus esete is, amiből a kilábalás valószínűségének a számossága egyenesen arányos az érintett kapcsolattartó hitbéli meggyőződésének másnaposságával.
Előzmény: Don Valentino (20)
wamzer Creative Commons License 2003.06.12 0 0 21
Hopp, azon a filmen tegnap "végigizgultunk" magunkat. Az egy királyság. Szellemi alkotás, hősök, sosok bemutatása. broáf.
Előzmény: csitti (19)
Don Valentino Creative Commons License 2003.06.12 0 0 20
Ne izetlenkedj. Itt komoly erzelmekrol van szo. Ember es plusmacko kapcsolata.
Előzmény: csitti (19)
csitti Creative Commons License 2003.06.12 0 0 19
Tegnap ment asszem a csigán valamilyen erdőtüzes hatásvadász film. Abban mutatták jó sokáig ahogy elég a pici pandádnak az apukája (anyukája). Nem akkor tünt el a tökmagod?
Előzmény: fanfan13 (-)
wamzer Creative Commons License 2003.06.12 0 0 18
Ez teljesen jó topic. csak eltűnt a kacsa. ill hát az egész kép
Előzmény: Don Valentino (17)
Don Valentino Creative Commons License 2003.06.11 0 0 17
Nem, nem. Ez nagyon rendben van. Tetszik, tenyleg.
Előzmény: fanfan13 (16)
fanfan13 Creative Commons License 2003.06.11 0 0 16
Jól van na! Tudom, nem egy nagy poén, de én tényleg szeretnék találni egy ilyen macit! Már jártam játékboltokban, turkálókban, nem volt már ötletem, csak az internet! :-((
Előzmény: Don Valentino (14)
csitti Creative Commons License 2003.06.11 0 0 15
Bizony, bizony! Sőt! Országos összesítésben a "keleti" keresőbrigád dobogós helyen csücsül!
Előzmény: Don Valentino (14)
Don Valentino Creative Commons License 2003.06.11 0 0 14
Jo kis topic.
wamzer Creative Commons License 2003.06.11 0 0 13
külső alapján nem az esetem... dehát van ez így, mer szujjektum, izlés & pofon, satöbbi
Előzmény: fanfan13 (12)
fanfan13 Creative Commons License 2003.06.11 0 0 12
Szerintem külső alapján is roppant jófej! Hatalmas nagy feje volt és kis töpe teste... Ilyen alkattal nem is lehet valaki uncsi...

És igenis voltak beszólásai!
És hogy tudta rázni a nagy fejét...!

Előzmény: wamzer (11)
wamzer Creative Commons License 2003.06.11 0 0 11
én csak külső után ítéltem. Lehet, hogy haláli jó arc volt, és olyanokat szólt be, hogy beszarás.
Előzmény: fanfan13 (10)
fanfan13 Creative Commons License 2003.06.11 0 0 10
Sem nem tunya, sem nem punnyadós nem volt. Nagyon jó arc mackó volt. Az összes macim meg kismicsodám jó arc...
Ne bántsd! Lécci!
Előzmény: wamzer (9)
wamzer Creative Commons License 2003.06.11 0 0 9
Nem akarlak igazán megsérteni, de a maci az olyan tunya, punynadós, unalmas izének tűnik. A kacsával meg még simán sörözhetsz is.
Előzmény: fanfan13 (8)
fanfan13 Creative Commons License 2003.06.11 0 0 8
Rocker... a metálra bólogatni is szokott! :-))

Igen a kacsa még megvan, vigyázok is rá, mint a szemem fényére, de azért sorrendet nem állítanék fel... A maci nagyon édes...volt! :-((

Előzmény: wamzer (6)
Tibó Creative Commons License 2003.06.11 0 0 7
ja tisztára a Sziámi énekese.
Előzmény: wamzer (6)
wamzer Creative Commons License 2003.06.11 0 0 6
A kacsa megvan még, az sokkal lazább... szvsz sokkal tökösebb, mint a maci.
Előzmény: fanfan13 (5)
fanfan13 Creative Commons License 2003.06.10 0 0 5
A kacsa fogadott tesó! :-))

Hát ezek szerint senki nem kapott rajtam kívül ajándékba ilyen macit régen? Pedig úúúúúgy reménykedtem, hátha másnak is van, és már nem ragaszkodik hozzá...

Előzmény: Tibó (4)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!