Nálam az a baj, hogy a lábam teljesen sebes lett, ami nem olyan rugalmas, mint a bőr, szóval most éppen ráálni is nehezen tudok, de ha jövő csütörtökre változik a helyzet, akkor megyek mindenképp...
Köszi szépen!
Azt hiszem nincs más hátra, mint a tapasztalt elméleti szakemberekből álló Verkri, Verren, Ice védősorral felállni, és bízni abban, hogy ezúttal bejön a CA :) Esetleg SZAbit is be lehet vetni, neki ugyan nincs passingja, se defendingje, de elméletben ő is mestere a CA-nak ;))
Jobbulást! Ilyen a randomgenerátor: gyors egymásutánban kiesnek a középpályásaink (PGeorge, Keyness, Evil), és ha jól tudom, Zotyó is tapaszos lett. Mi lesz így a labdabirtoklásunkkal a jövő héten?
Ervin helyett én sérültem le a keddi Hattrick focin :( A Balesetiben azt mondták h feküdjek, kenegessem, jegeljem, és ne nagyon pattogjak kb. 10 napig. Azóta meg sem moccantam. Sajnos Budapesten nem tervezik bevezetni a mobil postát :)
Gondolom hihető, hogy én sajnálom a legjobban :(
Van egy regisztrációs sztorim kiváncsi vagyok mit mondtok?
Az történt velem hogy még 18-án regisztráltam magam majd pénteken és szombaton is megnéztem hogy áll a várólista, vasárnap nem voltam gépközelbe mire hétfőn be akartam lépni és a szerver nem engedett. Miért?
Mi történhetett? 24-én újra regisztráltam s megint várhatok napokat ráadásul mi a biztosíték hogy nem járok ugyan így???
elméletileg a csapat és felhasználónevem jó.
Cím is.
?