Erre azt hittem, már írtam. Nem baj, akkor újra beírom:
F. Károly, a Gerelyepeténd - Salkabugyujád Locsnád megyei IV. osztályú mérkőzés vezetője otthonhagyta sárga, illetve piros lapjait. Így P. Imrét, a Bugyujád 16-os számú játékosát egyszerű helyi eszközökkel volt kénytelen megbüntetni.
A mérközést egyébként a Gerelypeténd nyerte 16-12 lábnyom arányban.
De jó, hogy van köztünk egy magadfajta geológus! :)
Nincs egy ismerősöd aki meg tudná magyarázni ezt a furcsa felhőt? Nekem, csak annyit írtak mélben, hogy ez nem fotótrükk, hanem egyszerűen megmagyarázható a hideg és meleg levegő találkozásával. (A Nat. Geo. meg még nem válaszolt.)
Talán azért ilyen palacsinta alakú, mert sehol a környéken nincs hó, csak a Fujiyaman?
A Fujiyamát [ez tényleg az] természetvédelmi területté nyílvánították, ezért a japán csúcstechnológia legújabb szüleményeként esernyőt terveztek fölé, amelyet savaseső esetén kinyitnak.
Kösz, hogy tetszik! Bár szerintem ettől még akárhonnan fel lehet képet rakni. Csak azért csak a végén poén, hogy ne befolyásolja a szabad asszociációt. Az eredetét meg szerintem senki nem nyomozza le, mint ahogy eddig se sokan.
De ez csak egy ötlet, örülök, hogy tetszik, de nem kötelező és tök egyértelmű képekre is lehet jókat írni. (Lsd. DeXter halálosát pl.)
A villanykörtés képre nem is tudom, hogy írtam-e már, mi. Egy Pink Floyd-lemez címlapja, a vihar metaforája (a villanykörtés ember a villámlás, a másik, aki körül felreppenek a madarak, az meg a dörgés. Állítólag.)