"Szerény de a tiednél mindenképpen relevánsabb véleményem szerint a pöcegödör még mindig jobb mint az istálló. Ugyanis a pöcegödörben legalább emberek szarnak a fejemre, míg a te fejedre disznók és szamarak..."
Gondolom te se klasszikus ostermelo csaladbol szarmazol, mert ha onnan szarmaznal, tudnad, hogy a disznot olban tartjak, nem istalloban. Persze, ha jobban belegondolok, en nem tudhatom feletek mit hasznalnak hatasnak.
Látom önbizalomban nem szenvedsz hiányt, de sajnos önbizalomból nem lehet bicepszet építeni...
Inkább gyorsan fussál el egy konditerembe és vigyél magaddal egy láda szteroidot is, még van egy kis időd ,hogy kigyőrd megad.
Asszed, hogy mert egy billentyűzet mögött ülsz már a te kockaságod a nyerő? Rohadt sokat kell neked még emelgetned az egeret, hogy megúszhasd a verési szándékomat. Kíváncsi volnék arra a kényszeredett mosolyra, amiközben a kezedbe adom a fogidat
Idefigyelj, te nagyon retardált! Neked semmi közöd ahhoz hogy én hányszor írok be valamit. Majd ha erre jár egy modera akkor beszólhat, de csak ő, megértetted? Úgyhogy pofa súlyba.
Majd pont te fogsz itt mindenkit szájonvágni...
Előbb halok meg röhögőgörcsben...
De azt hiszem az lenne a legjobb ha tényleg hívnád a greenpeacet, hátha elvisznek a bemutatni mint Csernobil szomorú végtermékét
Azért hogy a hozzád hasonló perverz alakokat elláthassam. Mikor hallottál olyat hogy pl. a vibrátornagykereskedő egész álló nap vibrátorral a seggében járkál? Na hát így vagyok én is a vazelinnal.
Ja és a "keresztbe vágást rúgok" annyira régi hogy Hunyadi is ezzel ijesztegette a törököt Nádorfehérvár alatt.
Egybéként látszik hogy a tudatalattid helyesen látja a helyzetet. Olvasd csak vissza a 3. sorodat, te gyermeteg lélek.
Ja és akarja a fasz látni a testnedveidet. Maximum a véred, ahogy éppen kihányod...
A csatornázási művekről meg csak annyit hogy a lefektetett csatornákat szted ki fizeti? Nálatok ott a TSZ ben lehet hogy állambácsi fizette de az még a cucilizmusban volt. Na ENNYIT a mindennapi dolgokhoz való hozzáértésedről. Takaroggyál vissza szénát pakolni a teheneknek, az való neked nem a számítógép.
Azért érdekes, hogy itt mindenki tud rajtad kívül szimplán csak egy új hozzászólást benyomni, egyedül csak neked van dupla....
Asszem lassan a köz érdekében be kéne ütnöm a szátokat, mert még egy-két ilyen hozzászólás, és jön tüntetni a GreenPeace környezetszennyezés miatt
50%? Akkor már értem, hogy miért tudsz nagy tételben vásárolni, te suttyó!
Kösz, a Bayzee seggéhez semmi közöm. A tiédhez van: keresztbe is vágást rúgok rá!
Győztesen csak azért nem jöhetek ki a szituból, mert a rekeszizmom begörcsöl a nevetéstől, amikor meglátom a fegyverlábú pöcetölteléket felém döcögni...
Az erőtér inkább a nevetéstől fakadt könnyeimet fogja fel, mintsem más testnedveimet (amiket te látni szeretnél, de beteg állat)...
Te figyi, szánalmas vagy. Tudtad, hogy a csatornázást a saját házadba nem a csatornázási művek fizeti? Lebuktál, de tudtam én ezt anélkül is...
Ne szépíts, nincs értelme! Jó hely az a pöce neked, bele való gyerek vagy te!
Gyorsan szeretném leszögezni, hogy egyikőtöknek sem ajánlom, hogy akár csak stírölni merje a hátsómat. A ti esetetekben igancsak fájdalmas és alapos verés lenne a következménye.
Vááááárj csak, kezdem pedzeni: a "te poklod" egyenlő a te pöcegödröddel. Igazad van, oda soha nem akarok bekerülni... főleg mert te is ott vagy, te akasztófavirág.
Huhú. Nem néztem ki belőled hogy ennyit tudsz írni fejfájás nélkül. Na akkor erre több (0,00000001%) figyelmet fordítok.
Igaz ugyan hogy nem a pöcegödrömben lakom, hanem azért van rá szükség, mert akkora a telek hogy nem éri meg a csatornaműveknek bevezetni, de tőled még azt is féltem.
Hát mégis mazo vagy ha leállsz velem parádézni. Tudhatnád hogy nem jöhesz ki győztesen ebből a szitból.
A kis erőtérfejlesztőd meg úgy szánalmas ahogy van. Pelenka helyett használod hogy ne csurogjon a húgyod a járdára, te kis inkontinens nyálgenerátor?
Én legalább véget tudok vetni az életemnek ha úgy hozná a sors. De te a magad tehetetlenségében maximum a sérvkötődet tudod felkötni.
Ja és végül: Megvajazod te a bayzee segglukát minden este, közöm nincs hozzá. Viszont nagy tételben be tudok szerezni vazelint ha igénylitek. Imbecilliseknek 50% kedvezmény!
Nem tudom mit osztod itt a szánalmas jelzőket mindenre és mindenkire, mikor te magad vagy a legszánalmasabb. Teszed itt a fejed mindenfelé közbe meg arra nem vagy képes hogy a cipődet bekösd. Hátulgombolós tépőzáras senkiházi vagy.
Ja és az én poklomban egyhamar infarktusos nagypapává (vagy akár mamává) változnál.
Hmmm, kezdetnek egy kis nyúzás, aztán finoman behinteni sóval...
Fuhú... kezd igazi szardobálós hangulat keletkezni... :)
A pöcegödrödet féltsd csak nyugodtan, meg beszéld be magadnak, hogy az mindennél jobb, én ebbe nem fogok belekötni. Nincs gusztusom hozzá...
Amúgy, amennyire én tudom, a pöcében sem szériatartozék a netcsatlakozás. Gondolom ez is a te nagyszerűségedet növeli. Örülj is neki, hogy bevzettetted a pöcédbe, csak közben látni kéne a teljes képet, cimbora...
Mazo nem vagyok, maximum ha halálra röhögésről van szó, amit a te látványod gerjeszt. Az általad korábban járókeretnek aposztrofált valami ugyanis nem más, mint egy erőtérfejlesztő, melyről úgy pattan le a lábadból (ha-ha-ha) kilőtt intergalaktikus dezintegrátorsugár, mint a Bayzee egójáról mindaz, ami szánalmasat eddig írtál neki...
A köttetéssel kapcsolatban egy valamit ajánlok neked is: köttesd fel magad, mert saját kezüleg nem menne, akkora rakás szerensétlenség vagy! :)
ICBM rakéta? Hmmm, az van a másik lábadba beépítve?
Bayzee a köcsögöd, te "déli buznyák", hogy ennyire félted? Tudod mit, nem is akarom zavarni ezt az idilli szado-mazo buzulást... csak engem hagyjatok ki belőle!
Vajazd csak a Bayzee ánuszát... :)
Szánalmasak vagytok srácok, inkább foglalkozzatok valami értelmes dologgal, és hagyátok ezt a fórumot elsüllyedni.
Dobiekám, azért mert nincs elég vér a pucádban, hogy egy hintaszéknél izgalmasabb helyen nyaraljál, attól én még bevállalhatok valami érdekesebbet. És még attól sem kell félnem, hogy megégetem magam. Pláne egy Crovax-féle pokolban, ami legfeljebb egy infarktusos nagymamának lehet veszélyes.
Crovax:engem az fikáz, aki csak akar, elvégre egy szabad országban élünk.
Szerény de a tiednél mindenképpen relevánsabb véleményem szerint a pöcegödör még mindig jobb mint az istálló. Ugyanis a pöcegödörben legalább emberek szarnak a fejemre, míg a te fejedre disznók és szamarak...
Ja és nem tudtam hogy mazo is vagy, te sztratoszferikus fitymaszűkület. Ugyanis csak ebben az esetben tudsz hangosan röhögni azon hogy épp iszonyúk kínok között atomjaidra bomlasz...
Az meg hogy ennyire nem vágod hogy milyen szarok az index szerverei,hadd ne engem minősítsen.
Bár azt meg én nem vágom hogy ott a mucsaröcsögei istállódba hogy lehet bevezetve a net, de tegyél meg egy szívességet: köttesd ki. Ja és ha már a köttetésnél tartasz még valami: a légcsövedet is köttesd el. Köszi.
One last thing: A bayzeet csak én bánthatom, úgyhogy húzd el a kivajazott segglyukad innen amíg nem dugok bele egy méretesebb ICBM rakétát, és be nem indítom a kilövési szekvenciát.
Ej-ej, Crovaxkám! Kicsi vagy te ahhoz, hogy engem visszaugass az "ólamba", ami mellesleg nagyságrendekkel luxusabb kiszerelésű, mint a te odvad a pöcegödör oldalában... csak savanyú a szőlő!
Intergalaktikus dezintegrátor lábba beépítve? Tudod mit? Lőj le vele, légyszi, halálra akarom röhögni magam a látványtól...
Jó poén az is, hogy a szerverre kened azt, hogy béna voltál, és kétszer küldted el a hozzászólásodat, csak ki kéne már nőni belőle! Tudod mit? Cserébe, mert most kétszer írtál, soha többet ne írj be, oké? :)
C-c-c, Bayzee! Kibukkannak a gének, mi?
"amilyeneket te tudzs okozni"
Asszem, ha elmész nyaralni abba a pokolba (bár mennél már), nem ott fogsz lebarnulni...
Nagydögöt meg jól elkergetted, nehogy már örülhessünk, hogy van itt még egy ember, aki meg akarja kapni a napi betevő szidalmazást...
Na a tőled érkező mondatokra igazán nincs szükségem, aranyhaver! másrészt megnézem te mikor jársz olyan pokolba nyaralni ahol a szállodát .357es magnumnak betűzik...
Engem azt nem mozgat, hogy kitől veszed fel a kritikát. Bár én a helyedben megbecsülnék minden hozzád intézett mondatot! Az olyan poklokba, amilyeneket te tudzs okozni, én nyaralni járok
Hát ez éppen véletlen volt de TŐLED akkor sem fogadnék el kritikát ha az életem múlna rajta. Amúgy meg pofa súlyba kisgyerek mert én még (téliálom) alvás közben is pokollá tudom tenni az életed!
Asszem ez a létező leggázabb módszer a hozzászólások számának növelésére :)
Fogd szépen az csúzlidat és mennyél aludjál téli álmot. Ne is gyere vissza úgy 1000000 évig
Hahh! Balga halandó! Nézz és láss! Az nem csigolyaprotézis hanem reflexjavító implant, a "falábam" pedig nem faláb hanem intergalaktikus antiperszonális dezintegrátor! És azzal foglak seggbelőni ha nem maradsz az óladban!