Szia ! Mindjárt megyek dolgozni. Csak ott is vannak szgépek...Ma már nincs órám, írom a biziket. Bejelöltelek az iwiwen, ne ijedj meg, h. ki a csuda... Jó volt a hétvégétek? Itt esett, és végre volt időm olvasni. Üdv, és szép napot.
Megnéztem a képeidet. Nagyon művésziek! Te meg cuki vagy, ahogy ott ülsz a sziklán. Azt hiszem abban a képben benne van az egyéniséged. A munkában ki ne pusztulj! :-)) Kisfiad is van? Erről nem szóltál :-(
Ez a kép valóban gyönyörű. Köszönöm. Kár, h. nem lehet menteni. Megnéztelek. :-)) Gondoltam, h. barna vagy! A viselkedésed is " barna". És nagyon aranyos vagy. Mi is mindannian barnák vagyunk. Felvettem a címed a lev listámra, ha akarod, átmehetnénk oda, mert a kislányom nehezményezi, h. használom a jól bevált, ősi jelszavát. Egyszer benne volt az indexbe, és megláttam az 5vös gimit. Akkor eszembe jutott az én kedves volt csop társam, és igy keveredtem ide. Szép napot.
azért termálvízben fürdeni biztos jobb, mint esőben barlangászni :-))
csak részlegesen tudtunk bemenni a barlangba, üvöltve hömpölygött a máskor oly békés patakocska. Jó volt, habár sokat esett, de a hírek némileg túloztak (szombat este az összes telefon csörgött, aggódó szülőkkel a vonal másik végén....), persze volt áradás, meg ilyesmi. Mi mindenesetre elég jól mulattunk, kockáztunk, meg biliárdoztunk meg ilyesmi. Baráti összejövés a cél ilyenkor, némi kultúrprogrammal vegyítve.
érdekes volt 2 pulcsi+kabátban sétálni. Ilyet se csináltunk még júniusban.
Szia! Szerencsésen megérkeztünk. Nagyon hideg volt, de vittem egy 0 fokig jó szerelést. Gondoltam rád, mert a TV szerint áradás, viharos szél és karsztvíz túltengés volt Aggteleken. Remélem nem lett bajotok, és az autótok is egészben... Üdv.
Megyünk persze, le van foglalva a szállás. Meg fogunk fagyni. Majd azért biztos jó lesz, szilveszterkor is beszorultunk a házba a hóvihar miatt, de amíg volt fa a cserépkályhában, nem aggódtunk :-))
Hévízen beülhettek a vízbe melegedni! Jó áztatást!
A felnőttek érdeklődöbbek. de némelyik nagyon buta, elszokott a memorizálástól, v. nem is szokott rá. A gyerek még tanítható lenne, de önként lemond a fejlesztés lehetőségéről. A fiz, v. a többi tárgy csak egy hülye lecke, amire neki (egyelőre) nincs szüksége. A felnőtteknél jobb a hangulat, ott érzem jól magam.
Ebben a szörnyű időben is mentek kirándulni? Mi igen. Talán javul vmit az idő holhapra. Kellemes hét végét!
9-kor nyit az iroda, legjobb esetben 5-kor távozok, de azért egy kezemen meg tudom számolni, hogy egy évben hány ilyen fordul elő... pláne szezonban... amúgy sem szeretek halogatni vmi nagyon!
aranyos a pele :-) olyan jó, mikor meg tudsz lesni vmi vadállatot (mármint, érted, hogy gondolom vadat :-)))
Magyaregregyen van az isk. faháza bent az erdőben. ott tanyázik néhány pelecsalád. /védett/. Szétrágják a faház sarkát és bejönnek. Főleg a kaja érdekli őket. Úgy eszik a dinnyét, almát, h. párhuzamos csíkok lesznek a gyümölcsön a kis foguktól. Egyszer mire felmentünk, egy pelemama beköltözött egy szekrénybe a raktározott pokrócok közé, ott rejtegette a farkával az 5 babáját. De nem félt tőlünk. Ezt a fényképet akartam neked elküldeni, de nem sikerült.
Most jöttem haza, vizsgáztattam a felnőtteket. Nagyon élvezem! Olyanok, mint a gyerekek. Beszélgetnek, rosszalkodnak, árulkodnak.Sokuknak az állása függ attól, h. van-e érettségije, ezért törekvőek. A humoruk is pompás. Örülök, h. te is szereted a süniket. Van még egy állatos mesém. A Mecsekben szoktunk nyaralni, ahol pele van. Ha érdekel leírom.
óóó, süni :-)) nagyon szeretem a sünöket, habár életem egy szakaszában gyakran keltem fel miattuk éjszaka. terrierünk volt és cseresznyefánk. Előbbi utálja a sünöket, amik viszont ijmádják a hullott cseresznyét. Sokszor mentettünk sünöket éjjel pizsiben, mert kétemberes a feladat, vki távoltartja a kutyát, míg valaki menti a sünt. Izgalmas munka!
új építésű társasház Észak-Pesten - azért olyan nagyon még nem kerestük meg a rávalót, pontosabban örököltünk, és abból van az egyik fele, a másik fele meg a régi eladása + hitel.
Ha van a féjednek is..., akkor remélem minden rendben, és sok boldogságot kívánok. Hol lesz az új lakás? /város/ Milyen jellegű? Ez is dícséretes, h. meg tudjátok keresni a rávalót. Az én gyerekem, ha tanár marad, soha nem tud gyűjteni. Persze előnyökkel indul, mert van egy házunk. A kertben egy védett sarokba süni költözött.Tegnap szedte a kis szájával a füvet, és bélelte a vackát. Olyan édes.
Van ak idenéz ide...Csak sokfelé van az ember.Igazából az Eötvös oldalán kéne egy fórum. Van itt is...Van iwiwen is... Az osztályoknak van oldala...A közösségeknek...Pl floorball...Nem koncentrálódik. Mostaniak is olyanok mint a régiek, csak lustábbak. Én idén ballagtam. És szerettem az Eötvösbe járni. Maknics Gyula az osztályfőnököm.
nem nincs otthon net, most vagyunk lakáscserében, majd az újban lesz ill. szeretnénk, de ide már nem érdemes "arra a kis időre" - eddig meg nem nagyon volt rá szükség....
férjem ugyanazt tanulta, mint én (idegenforgalmi közgazdász), de pályaelhagyó :-) van állása - nagyon talpraesett, "pesti srác", kicsit sokáig keresett anno, de végül pont olyat talált, mint szeretett volna.
sok a diplomás, túlképzett fiatal, akik aztán elmehetnek a diplomával fénymásolni, meg postára járni. ez szerintem borzasztó. Felsőfokú idegenforgalmi képzés 6-8 helyen van az országban. Ennyi diplomásra véletlenül sincs szükség....
Szia! Most látom, nem válaszoltam még. Otthon nincs Net-ed? A férjed mit tanult? Van állása? Bocs, h. mindig ezzel állok elő, de aggaszt, h. a mai fiatalok sokszor önhibájukon kívül állás nélkül tengenek. Kellemes hétvégét!