Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2006.06.13 0 0 125

Néha az is öröm, ha az újságot nyugodtan...Délmagyar/helyi/, Magyar Nemzet.

Hagyományos/=olcsóbb/ háztartást vezetek: Főzés, kert,stb.

Te alakítottad át a fejlécet?

Előzmény: Goendoer Tapir (124)
Goendoer Tapir Creative Commons License 2006.06.12 0 0 124
esett? remek időnk volt, különösen vasárnap, akkorát bringáztunk, h még :-)) kicsit le is pirultunk. Mit olvasol?
Előzmény: Törölt nick (123)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.12 0 0 123
Szia ! Mindjárt megyek dolgozni. Csak ott is vannak szgépek...Ma már nincs órám, írom a biziket. Bejelöltelek az iwiwen, ne ijedj meg, h. ki a csuda...
Jó volt a hétvégétek? Itt esett, és végre volt időm olvasni.
Üdv, és szép napot.
Előzmény: Goendoer Tapir (122)
Goendoer Tapir Creative Commons License 2006.06.09 0 0 122

nincs kisfiam! két unokaöcsém van, a bátyám fiai :-))

örülök, h tetszenek a képek!

Előzmény: Törölt nick (121)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.09 0 0 121
Megnéztem a képeidet. Nagyon művésziek! Te meg cuki vagy, ahogy ott ülsz a sziklán.
Azt hiszem abban a képben benne van az egyéniséged.
A munkában ki ne pusztulj! :-))
Kisfiad is van? Erről nem szóltál :-(
Előzmény: Goendoer Tapir (120)
Goendoer Tapir Creative Commons License 2006.06.08 0 0 120

na jól elhavazódtam... és még van előttem egy napi munka--- anélkül, ami holnap reggel fog érkezni.... brrr, kellemes pénteknek nézek elébe.

persze, átmehetünk emilbe...

a megadott oldalról le tudod szedni a képet, fent van az események/Aggtelek alatt...

holnap!

Előzmény: Törölt nick (119)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.08 0 0 119
Ez a kép valóban gyönyörű. Köszönöm. Kár, h. nem lehet menteni.
Megnéztelek. :-))
Gondoltam, h. barna vagy! A viselkedésed is " barna". És nagyon aranyos vagy. Mi is mindannian barnák vagyunk.
Felvettem a címed a lev listámra, ha akarod, átmehetnénk oda, mert a kislányom nehezményezi, h. használom a jól bevált, ősi jelszavát.
Egyszer benne volt az indexbe, és megláttam az 5vös gimit. Akkor eszembe jutott az én kedves volt csop társam, és igy keveredtem ide.
Szép napot.
Előzmény: Goendoer Tapir (118)
Goendoer Tapir Creative Commons License 2006.06.07 0 0 118

barna, vagyok és nyüzsgő :-)

látom publik a mailed. dobok egy webcímet, ahol meg lehet tekinteni a barátaim körében engem, ha érdekel, persze.

Előzmény: Törölt nick (115)
Goendoer Tapir Creative Commons License 2006.06.07 0 0 117

áhá! rájöttem :-))

Előzmény: Goendoer Tapir (116)
Goendoer Tapir Creative Commons License 2006.06.07 0 0 116
remélem sikerül!
Előzmény: Törölt nick (114)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.06 0 0 115
Közben eszembe jutott, h. nem tudok rendesen gondolni rád, mert nem tudom, milyen vagy. Barna? Helyesnek, és dinamikusnak gondollak.
Előzmény: Goendoer Tapir (113)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.06 0 0 114
Ha van kedved, küldd el a naplementédet. Üdv.
Előzmény: Goendoer Tapir (113)
Goendoer Tapir Creative Commons License 2006.06.06 0 0 113

azért termálvízben fürdeni biztos jobb, mint esőben barlangászni :-))

csak részlegesen tudtunk bemenni a barlangba, üvöltve hömpölygött a máskor oly békés patakocska. Jó volt, habár sokat esett, de a hírek némileg túloztak (szombat este az összes telefon csörgött, aggódó szülőkkel a vonal másik végén....), persze volt áradás, meg ilyesmi. Mi mindenesetre elég jól mulattunk, kockáztunk, meg biliárdoztunk meg ilyesmi. Baráti összejövés a cél ilyenkor, némi kultúrprogrammal vegyítve.

érdekes volt 2 pulcsi+kabátban sétálni. Ilyet se csináltunk még júniusban.

Gyönyörű naplementét fotóztunk szombaton!!

Előzmény: Törölt nick (112)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.06 0 0 112
Szia!
Szerencsésen megérkeztünk. Nagyon hideg volt, de vittem egy 0 fokig jó szerelést.
Gondoltam rád, mert a TV szerint áradás, viharos szél és karsztvíz túltengés volt Aggteleken. Remélem nem lett bajotok, és az autótok is egészben...
Üdv.
Előzmény: Goendoer Tapir (111)
Goendoer Tapir Creative Commons License 2006.06.02 0 0 111

Megyünk persze, le van foglalva a szállás. Meg fogunk fagyni.  Majd azért biztos jó lesz, szilveszterkor is beszorultunk a házba a hóvihar miatt, de amíg volt fa a cserépkályhában, nem aggódtunk :-))

Hévízen beülhettek a vízbe melegedni! Jó áztatást!

kedden!

Előzmény: Törölt nick (110)
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.02 0 0 110
A felnőttek érdeklődöbbek. de némelyik nagyon buta, elszokott a memorizálástól, v. nem is szokott rá. A gyerek még tanítható lenne, de önként lemond a fejlesztés lehetőségéről. A fiz, v. a többi tárgy csak egy hülye lecke, amire neki (egyelőre) nincs szüksége. A felnőtteknél jobb a hangulat, ott érzem jól magam.

Ebben a szörnyű időben is mentek kirándulni? Mi igen. Talán javul vmit az idő holhapra. Kellemes hét végét!
Előzmény: Goendoer Tapir (106)
Goendoer Tapir Creative Commons License 2006.06.01 0 0 109

női hiszti, de kialudtam:-))

9-kor nyit az iroda, legjobb esetben 5-kor távozok, de azért egy kezemen meg tudom számolni, hogy egy évben hány ilyen fordul elő... pláne szezonban... amúgy sem szeretek halogatni vmi nagyon!

aranyos a pele :-) olyan jó, mikor meg tudsz lesni vmi vadállatot (mármint, érted, hogy gondolom vadat :-)))

Előzmény: Törölt nick (107)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.31 0 0 108
Magyaregregyen van az isk. faháza bent az erdőben. ott tanyázik néhány pelecsalád.
/védett/. Szétrágják a faház sarkát és bejönnek. Főleg a kaja érdekli őket. Úgy eszik a dinnyét, almát, h. párhuzamos csíkok lesznek a gyümölcsön a kis foguktól.
Egyszer mire felmentünk, egy pelemama beköltözött egy szekrénybe a raktározott pokrócok közé, ott rejtegette a farkával az 5 babáját. De nem félt tőlünk. Ezt a fényképet akartam neked elküldeni, de nem sikerült.pelemama
Előzmény: Goendoer Tapir (106)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.31 0 0 107
Nahát! Ideje, h. hazamenj! Egyáltalán miért nem mész haza már 4 órakor?
Sajnálom, h. nincs jó kedved. tehetek érted vmit?
Előzmény: Goendoer Tapir (105)
Goendoer Tapir Creative Commons License 2006.05.31 0 0 106

pelés mese érdekel!!

felnőtteket könnyebb tanítani vagy gyerekeket?

Előzmény: Törölt nick (104)
Goendoer Tapir Creative Commons License 2006.05.31 0 0 105

megpróbáltad bemásolni? nekem még sosem sikerült, bizos béna vagyok.

kicsit morci kedvem volt ma, az élő fába is belekötök. lassan hazamegyek, asszem az mindenkinek jobb lesz.

Előzmény: Törölt nick (104)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.30 0 0 104
Ó, azt hittem, h. sikerült pelés képet küldenem neked. Valamit biztosan nem jól csináltam.
Előzmény: Goendoer Tapir (102)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.30 0 0 103
Most jöttem haza, vizsgáztattam a felnőtteket. Nagyon élvezem! Olyanok, mint a gyerekek. Beszélgetnek, rosszalkodnak, árulkodnak.Sokuknak az állása függ attól, h. van-e érettségije, ezért törekvőek. A humoruk is pompás.
Örülök, h. te is szereted a süniket. Van még egy állatos mesém. A Mecsekben szoktunk nyaralni, ahol pele van. Ha érdekel leírom.
Előzmény: Goendoer Tapir (102)
Goendoer Tapir Creative Commons License 2006.05.30 0 0 102

óóó, süni :-)) nagyon szeretem a sünöket, habár életem egy szakaszában gyakran keltem fel miattuk éjszaka. terrierünk volt és cseresznyefánk. Előbbi utálja a sünöket, amik viszont ijmádják a hullott cseresznyét. Sokszor mentettünk sünöket éjjel pizsiben, mert kétemberes a feladat, vki távoltartja a kutyát, míg valaki menti a sünt. Izgalmas munka!

új építésű társasház Észak-Pesten - azért olyan nagyon még nem kerestük meg a rávalót, pontosabban örököltünk, és abból van az egyik fele, a másik fele meg a régi eladása  + hitel. 

persze a boldogság nem (csak) ezen múlik...

Törölt nick Creative Commons License 2006.05.30 0 0 101
Ha van a féjednek is..., akkor remélem minden rendben, és sok boldogságot kívánok.
Hol lesz az új lakás? /város/ Milyen jellegű? Ez is dícséretes, h. meg tudjátok keresni a rávalót. Az én gyerekem, ha tanár marad, soha nem tud gyűjteni. Persze előnyökkel indul, mert van egy házunk.
A kertben egy védett sarokba süni költözött.Tegnap szedte a kis szájával a füvet, és bélelte a vackát. Olyan édes.
Előzmény: Goendoer Tapir (97)
El Bene Creative Commons License 2006.05.28 0 0 100
Mert mindent elénk raknak és nem tanuljuk meg, hogy tegyünk is valamit magunkért...Talán.
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.27 0 0 99
Szerinted miért vagytok lustábbak?
Előzmény: El Bene (98)
El Bene Creative Commons License 2006.05.26 0 0 98
Van ak idenéz ide...Csak sokfelé van az ember.Igazából az Eötvös oldalán kéne egy fórum. Van itt is...Van iwiwen is... Az osztályoknak van oldala...A közösségeknek...Pl floorball...Nem koncentrálódik. Mostaniak is olyanok mint a régiek, csak lustábbak. Én idén ballagtam. És szerettem az Eötvösbe járni. Maknics Gyula az osztályfőnököm.
Goendoer Tapir Creative Commons License 2006.05.26 0 0 97

szia,

nem nincs otthon net, most vagyunk lakáscserében, majd az újban lesz ill. szeretnénk, de ide már nem érdemes "arra a kis időre" - eddig meg nem nagyon volt rá szükség....

férjem ugyanazt tanulta, mint én (idegenforgalmi közgazdász), de pályaelhagyó :-) van állása - nagyon talpraesett, "pesti srác", kicsit sokáig keresett anno, de végül pont olyat talált, mint szeretett volna.

sok a diplomás, túlképzett fiatal, akik aztán elmehetnek a diplomával fénymásolni, meg postára járni. ez szerintem borzasztó. Felsőfokú idegenforgalmi képzés 6-8 helyen van az országban. Ennyi diplomásra véletlenül sincs szükség....

Előzmény: Törölt nick (96)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.26 0 0 96
Szia!
Most látom, nem válaszoltam még. Otthon nincs Net-ed?
A férjed mit tanult? Van állása? Bocs, h. mindig ezzel állok elő, de aggaszt, h. a mai fiatalok sokszor önhibájukon kívül állás nélkül tengenek.
Kellemes hétvégét!
Előzmény: Goendoer Tapir (95)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!