"lehet, bojkottot hirdetek.."
Szerintem ezen jót röhögtek a Westelnél... Múlthéten a nagyon beharangozott tömeges polgári körös simkártya visszaadás is kimerült 7 szerencsétlen szerepelni vágyó idióta megjelenésében..
Gratulálok. Ha te ezt sértőnek érzed, akkor komoly önértékelési gondokkal küzdhetsz.
Azt gondolom, hogy próbáld egy kicsit humorosabban felfogni a világot, nem tudom miért kell ennyire komolyan venni magad. Aki nem tud saját magán nevetni, szerintem ott komoly gondok vannak.
Szerintem az ember nap mint nap találkozik olyan dolgokkal, amin nevethet vagy bosszankodhat. Tanácsolom, hogy válaszd az előbbit.
alap vicc, az tuti, hogy nem csinálnék belőle problémát....
a vicceknek általában van "szenvedő" alanyuk, amennyiben komolyan veszi az illető, mivel viszont "VICC"-ről van szó, ez nevében hordozza, hogy nem kell komolyan venni...
From: xxxxxx xxxxxxx
Sent: Tuesday, April 08, 2003 10:22 AM
To: 777SMS
Subject: Felháborodás
T. Westel!
Jobb lenne, ha nem rongálnák a hírnevüket ezekkel a viccekkel a honlapjukon, a mai pl. olyannyira sértő a női nemre nézvést, hogy lehet, bojkottot hirdetek az indexen az önök oldalára, amely lehet, ingyenes, de lehet, valakik ingyen sem akarják olvasni az Önök - pl. női nemet - kirekesztő vicceiket.
Vannak szellemes aforizmák is pl. miért nem azokat írják fel, ha már mindenárom humorizálni akarnak, legalább legyenek szellemesek.
Minden előfizetőnk véleménye fontos számunkra, ezért köszönjük, hogy meglátásával megkereste Ügyfélszolgálatunkat! Levelét továbbítottuk az oldalunk szerkesztőinek.
Amennyiben akaratunk ellenére kellemetlenséget okoztunk, elnézését kérjük!