jaja a tesz/teszt parossal lehet egyenlore nyuzni a rendszert aztan majd ha lesz soksok tartalom, meg egyeb az oldalon akkor majd kap mindenki sajat kis elerest :)
(a dokumentumok jelenleg nem kerultek fel azt ne is keresse senki :))
Tényleg nagy a mozgolódás, hétvégén pedig a keleti szárnyban is kigyulladtak a fények. Legalább 4 lakásba költöztek be. Nem irigyeltem őket a vasárnapi nyálkás időért. Térburkolat: először lerakták, most pedig felszedik. Hogy van ez?
T3-asok együtt érzünk veletek! De fel a fejjel, nem szabad csüggedni!
Viktor! Barátkozunk a szomszédokkal? Ha engem kérdezel, nem fogom baráti gesztusnak venni, ha "befolytok" a mi lakásunkba is! :O)
Hol laktok most? Szeretnénk meglátogatni már benneteket, de ha jól érzékelem a helyzetet, akkor ez most nem a legalkalmassabb pillanat.
Na szép. Friss hírek, h. a munkálatok a lakásunkban teljes rombolással járnak, azaz min. 2 hetes időtartamot kell(ene) másik lakásban töltenünk. Bár már jelezték, h. hétfőn jönnek, s kezdik, de mi még nem tudunk semmit a költözésről. Hova, mikor, hogyan?
Ma kellene aláírni az adásvételit, és eljuttatni a földhivatalba, akkor talán lenne esélyünk. De sajnos a Bankozult nem volt hajlandó megkötni. Állítólag nincs még meg vmilyen papír, nem tudom, de már nem is érdekel.
Látjátok, ezért paráztam annyit, hogy mikor kötjük már meg, mert valahogy éreztem, hogy jó lenne, ha meglenne... De már tényleg mindegy!
Sas, örültem bíztató szavaidnak! Nem adjuk fel, mostmár nem lenne értelme, meg aztán mit is kezdhetnénk? Pereljük be a Bankonzultot? Vagy a kormányt? Esetleg az államot? Halott ügy!! Úgyhogy várunk szépen, és kicsengetjük a havi plusz 10-20 ezer forintot is... De legalább lesz egy lakásunk, ami a MIÉNK, és új, és olyan sokat fogunk dolgozni, hogy minél hamarabb vissza tudjuk majd fizetni a kamatot!
Nagyon várjuk már, hogy elinduljanak végre a dolgok! Már csak néhány hét, és azt mondhatjuk: ha minden jól megy, idén már költözünk!!!
Tegnap munkahelyi party volt, szépen becsíptem, aztán sikerült aludnom egyetlen órácskát, és még van hátra két óra a munkaidőmből! Történt mindez tegnap, 16 órányi meló után. Szóval fáradt vagyok, de lelkes, s már nagyon várom, hogy a mi lakásavatónkon dorbézoljunk!!
Viktor, tiszta szívből gratulálunk nektek, és kívánunk sok-sok örömet a piciben!!!!
örömmel jelentem, anyukám tegnaptól boldog lakás- és kulcstulajdonos a Szent Lőrinc sétányon:)))))
Azon frissiben el is látogattunk az objektumba, nagyon szép (én belülről márciusban láttam utoljára. Kanca, lesz még a tiétekből is gyönyörű lakás, már elhiszem.)
csecsemősírást épp akkor nem hallottam kiszűrődni, ilyen jó a hangszigetelés, vagy kilenc körül pont aludt a picur?:)))
Jelentem, hétvégi házifeladatom már megkaptam: anyukám lelkivilágát jellemzi, hogy a legelső, amivel a lakberendezést indítani kívánja, a kb. 3 m magas, széle-hossza egy Ficus benjamina átszállítása a szoba sarkába. na, azt nekem kell realizálnom...
juuuuuj es hol lesz az uj lakas? majd tartunk lakasavato 2.0 -at? :)
aporpo a webszerveren legalabb egy "Options -Indexes" -t nemlehetne beallitani hogy boldog boldogtalan ne turkaljon a konyvtarak kozott?
.htaccesst mert nem lehet hasznalni?
ha ezeket nemsikerul megoldani akkor javasolnam hogy inkabb akkor rakjuk hozzam.
egyebkent az oldal kb keszvan: forum kesz, hirek es az admin felulet mind2-hoz kesz.
(feltoltve meg nincs a fenti okok miatt)
Hát ez tényleg kemény, de ha 22-ig megkötitek, s még aznap leadjátok a hitelkérelemmel egyetemben, akkor a még a régi százalékok érvényesek. Szerintem.
Mi viszont lehet, h. költözünk...!!! Mert ugyebár a csőtörésünk komoly mértéket öltött, a víz eljutott az alattunk lakóig, így komoly bontási munkálatok várhatók. S addig - tekintettel kis porontyunkra - másik lakást biztosítanak minékünk. Nem eccerű.
Az összes T3-ban lakást vásárolni szándékozó fiatal nevében köszönjük a Bankonzultnak, hogy nem tartották be az opciós előszerződésben megadott időpontot az adás-vételi megkötésére! Így ugyanis mindannyian megszívtuk, és fizethetjük a 8 százalékos kamatot. Elég furcsa eljárás volt..
Höhöhö. Itten vagyok a Rózsa műv. központban, ahol linuxos internet 300/óra. Nagyon kúl.
Küldtem panaszlevelet ajánlottan a bankonzult főhadiszálására tegnap. Ma hívott főfönök úr, hogy küldi holnap az embereit falatbontani, mert ugyebár még mindig vizesedünk. Talán most már kapisgálják, hogy kazánból minduntalan eltűnő víz, ami a kisszobánkat boldogítja.
Reméljük, gyorsan ráakadnak a hibás részre, s nem lesz terror a kisbabának a sok fúrás-faragás. Baba-mama jól van, eddig minden a normális mederben halad. Szerencsére.
Extra nagy mozgás van most az építkezésen, teszik le a térköveket, és a szemközti lakásokban takarítanak, szerelnek, festenek.
Ha minden igaz, régi címünkre érkezett matáv csomag, talán telefonunk is lesz hamar, no meg, net. Holnap még itthon segítek maltert keverni, osztán majd a munkhelyemről tudósítuk csüt-től.
Viktor, a hozzászólásod úgy szólt, mintha én tehetnék róla, hogy reggel hétkor ment a festő! Nemhogy örülnél neki, hogy ilyen buzgó munkaerőt találtál, ritka eset, hogy valaki dolgozna, ha kell, ha nem! (kivétel az apukám, aki a leges-legszorgalmasabb festő, ajánlom mindenkinek!!)
Szépen leült a topic, mióta a mákos galeri beköltözött, már le se szarják a szerencsétlen halandót, aki egyelőre csak álmodozik a Szenthétlőrincvezér lakóparkról!!
Képzeljétek, még mindig nincs szerződésünk! De szerencsére januártól csökkennek a közjegyzői díjak, úgyhogy nem is bánjuk, hogy átcsúszik a jövő évre.
A férjem járt arra felé vmelyik nap, és úgy látta, hogy haladt valamennyit a t3 építése. Igaz ez, vagy csak vágyait látta megvalósulni szép kék szemeivel? Helyzetjelentést kérek!!!!!!
Hogy álltok a kuckó-alakítással Viktor, Olga? Nekünk már elméletben nagyon megvan a lakás!
na az oldal nagyjabol keszen van. muxik mqr a forumis meg a hirek resz is.
mostmar csak azt a szevert kellene rendberazni, vagy ha nem akkor majd felrakom a sajat tarhelyre...
ja durva... az elson a t2-ben kidobtak egy csomo parkettat meg az ajzatszivacsot is felszedtek...
a doksikra meg kikell talalni valami okosat.
viszont nemi html ismeretek majd kellenek hozza hogy betudjon linkelni valaki barmi doksit, mert ha most annak is elkezdek legyartani valami adminisztracios feluletet akkor az 1 het... eleg egyenlore a lakok/hirek admin resz megcsinalasa...
meg eloszor talan az infokat kellene megcsinalni meg a fooldalt... pl a konyvtarak resz marha egyszeru egy 3 oszlopos 4 soros tablazat semmi tobb, ennek analogiajara barki tudna oda tartalmat feltenni... a korolutte levo csicsaval senkinek sem kell foglalkozni.
a www.lakopark.tk azcsak egy atiranyitas a konyebb megjegyezhetoseg erdekeben.
ahol jelszavas oda belehet lepni teszt / teszt jelszoparossal. (a dokumentumok ugysincsenek fent)
otleteket javaslatokat ide! :)
Olga kivansaga meg teljesulni fog mert a mostani varoskepben pont van egy ilyen kis okmanyirodas melleklet mit kell tenni ha szig, utlevelet, jogsit stbstb akarok... csak majd bekell gepelni valamikor... :)