reggel nem tudtam aludni, így felérbredtem 5 körül, reflexből be a gépet, vahon mit játszott a raps, mert az álmom nem hagyott nyugodni, mert abban 31-76-ra nyert a Lakers.
Ekkor ért a meglepi, hogy még megy a meccs, gyorsan elő a fan590-t...
Asszem lesz egy jelenet a heti top10ben a meccsről, ugyanis Karl Malone át lett ugorva :)
Boshnak volt valami kegyetlen nagy zsékolása, és nagyon dicsérték, hogy derekasan küzdött Karl bácsi ellen.
Mo Pete meg tényleg jó volt, megint!
Utsó negyedben, akár vezethetett volna a raps, de Murraynak pont ekkor kellett 3 egymás utáni támadásban off faultot csinálni, így kicsit megint megnehezítette a raps dolgát.
Alvin hosszú idő után került ki a kezdőből, Palacio kezdett, de sajnos ez se volt megoldás, mert Milt iszonyatosan szar volt, utsó negyedben 3 TO-t csinált... pff Ilyenkor hoznám be Rick Brunsont!
Davis meg olyan lassú, hogy simán blokkolná még a nagyapám is 2 feles után, ez a 12 milkás szerződése, meg megöli a csapatot!
Mo Pete a kezdőbe!!!
Curryt meg inj listre, helyére meg Jeffriest a füves fejével :D
Na! Mo P egyre jobb. Bár most a Lakers vert el minket csúnyán, de ő és Carter legalább hozzák magukat.
A többi gyalázat. De a 4-4 még nem olyan rossz eredmény.
lazán meglett volna torontoi oldalon a 100 pont, ha Lamond-ot leviszi időben O'Neill, mert utsó negyedben egymás után 5x probált sikertelenül pontot szerezni, it was soo ugly
de mind1, győzelem, győzelem, király volt ma a Raps meg Carter, bár azt a 4 pontos negyedet nehezen felejti el az ember
Torontoban hagyománya van ennek a vasárnap délutáni meccs dolognak, ha vasárnap hazai meccsük van, az mindig ilyen időpontban van. Szóval ez talán növeli a hazai pálya előnyét :)
ha tippelnem kéne a mai meccsre, akkor én azok közé tartoznék akik aszongyák, hogy 166 pont nem lesz összesen, de azért drukkolok, hogy bejöjjön a tipped, meg én is élvezném ha végre dobna a raps több, mint 90 pontot.
Győzelemre jók az előjelek, mert eddig az Air Canada Centerben 100%-os a csapat. Bár a raps kiszámíthatatlan, így nem lehet tudni...
ja, heti feladvny
Mo Pete mióta visel fejpántot???
én utóljára 2001-es playoffban láttam, amikor JYD behülyítette az egész csapatot és mindenkin ott volt a fejpánt meg a térdzokni :)
az a baj a Rapsszal, hogy masta' KO a védekezésre koncentrál, és a támadás pedig lesz ahogy lesz.
Így tulajdonképen tök gusztustalan játékot játszik a raps, mert megöli a játék szépségét, de ez van
Ja, és támadűásban 1 igazi fegyvere van a rapsnak, ugye tudjátok ki?
aztán van 1 rakat ember aki még dobni se tud, annyira fakezű, és deffenzív orientált játékos. LEgjobb példa erre Curry, akit én egyből száműznék szívem szerint az Inj. listre szezon végéig. Mo Pete tud úgy védekezni mint Curry, és kicsit jobb keze is van!
azért ez elég égő, vagy nemtom minek lehet nevezni, hogy megverik a Dallast, és egy nappal később meg egy gyengének nevezhető csapattól kikapnak. a 60 pont az no comment. a 4 pont nem új negatív rekord? lehet túl merész, de a magyar bajnokság első 5 helyezzetje is többet dobna egy negyed alatt.
ez kőkemény ALÁZÁS amit a Wiztől kaptunk...
és mindezt egy átlagos keleti csapattól
Hosszú szezon lesz így, hogy ha veszít a csapat akkor mindig megalázzák, ha nyer akkor meg 1-2 ponttal
Vasárnap a Denver ellen lehet javítani, bár az se lesz egyszerű meccs.
remélem feldolgozzák ezt a nagy vereséget és tanulnak belőle a fiúk, ja és Alvin nem kikászálodik ebből a rickbrunsonjobbnálam formából...
hallgatni tudom az összes meccset, gondolom a fan590-t nem kell neked bemutatnom, nézni sajnos nem nagyon tudok, max 1, 2 meccset, de majd meglátjuk, hogy mennyi lesz összesen. Kár hogy itt eu-ban nincs Raps TV :(
Carter: sajnos nem a liga legjobbja, de egészségesen benne van a top10-ben
Davis: már kezd öregedni rendesen, lassúl, és ez kezd látványosan kijönni már, egyre kevesebb POWERMOVEot csinál, és egyre kevesebb zsákolást tiszta erőből amiről híres volt eddig, ráadásul már védekezni se tud úgy mint régen, és eleszi az egész salary capot a 12 milkás fizertésével...
JYD: rá nem lehet panaszkodni, szívét lelkét beleadja a dologba mindig!
Boogie Will: ő a csapat másik szíve, és ha neki nem megy akkor a csapatnak se fog, ez biztos! Ez a sok műtét már nagyon megviselte szegényt
Bosh: sajnos ő csak kb 3 év múlva lesz az igazi, mert még nincs meg az izomzata ahoz, hogy egy veterán pfet fogjon
Mo Pete: háááát, én nem szeretem Mo Pete igazából, már leírtam miért, de a cserepadra azért jó, Lenny nagy kedvence volt
Palacio: védekezni tud, passzolni is, csak azok a fránya támadások...
Curry: ha én lennék az edző akkor ő lenne a cserepadok melegítője, max 1 percet játszhatnak a garbage timeban, védekezni tud, de mást nem, persze őt a leadershipje miatt kéne szeretni
Murry: nálam ő lenne a keuzdő SF, gyors, dobás is szokott menni neki, és védekezni is tud
Bradley: ebből a srácból lesz valaki, csak sajnos nem torontóba, pedig iszonyatosan tud, lepattanókat szedni, és még dobni is tud, ha kéne valakihez hasonlítanom az Troy Murphy lenne
Moiso, ő is tipikus védekező játékos, mindenki azt mondta amikor megjött, hogy megvan Keon Clark utódja, de én ebbe kételkedem, sajnos fele olyan jó se mint KC volt anno :(
Jefferis: szerintem jobb ő annál, hogy csak a garbage timeba nyomja néha
tavalyról nagyon hiányzik a csapatba Rafer Alston, 1000x jobb lenne ő Alvin mögött, mint Palacio, vagy Brunson!
A csapatba két dolog hiányzik nagyon, egy igazi center, mert Davis 6-9-es magasságánal nem center, még keleten sem az igazi, valamint egy igazi irányító, mert Alvin inkább egy SG, mint PG, és sajnos ő nem is ad annyi ast, mint kéne
figyu, tavaly még ha csak Carter lett volna sérült, de nem volt meccs amikor 12 játékosra mezt lehetett volna adni, sőt volt meccs, hogy 5 egészséges ember volt összesen a csapatban, és kellett hozni még 3 10 day contractes faszit, egy meccset így sikerült megnyerni a Wiz ellen, ami szerintem a Raps történelem legnagyobb sikere volt, pl egy bizonyos Damone Brownt aznap reggel hívtak fel, hogy jöjjön már a Rapsba, mert este meccs lesz, és a kezdő5ben lesz, és pont Jordan ellen fog játszani :D
Már bizonyított ez a csapat, hogy Carter nélkül se olyan rossz, gyakorlatilag a csapat maga még mindig az mint a 2002-es playoffban volt, amit Carter kihagyott, na ott is majdnem kiverte a Raps a Central Division nyertesét a Detroitot, egy buzzer triplán múlt az egész...
Abban tényleg igazad van, hogy idén is több az esély arra, hogy a Raps nem kerül a playoffba, mint hogy bekerül, ezt aláírom!
Miért ne hinném komolyan??!!
A játékosállományt tekintve keleten lazán beférünk a playoffba, ha nem vagyunk olyan pechesek, mint tavaly:
Carter: a liga egyik legjobbja (ha nem a legjobb)
A.Davis: nagyon hasznos játékos, aránylag sok pontot szerez, jó fizikai állapotú, sok lepattanó.
Junkyard: nagyon lelkes, sok lepattan?, jó védekezés, egyre több pont
A. Williams: kicsit formán kívül van, de ha belejön ? is rengeteg pontot szór
Bosh: ?t még nem láttam, de az eredményei ?t igazolják: tehetséges.
MoP: formán kívül, de jól indult
Palacio: megbízható kiegészít? játékos
Curry: róla nem tudok semmit
Murry: róla se.
Ezzel a csapattal pedig nagy balszerencse lenne bekerülni, bár tény: Carteren múlik minden.
izé, ha ezek mind valósulnak akkor 50% felett lehet a csapat, ha csak a háromnegyedük akkor 50%.
Mo Petetel meg az a baj, hogy hiába van neki eddig tizenvalahány pontos átlaga, nem tudja azt a 10 pontot stabilan hozni, mert kb úgy néz ki a dolog, hogy van 2 meccse ahol 5 pontot se dob, utána 20-at, majd meg 0-t teljesít... A másik problémája, hogy semmi se veszi el az önbizalmát, hogy dobálja a lasztit, hiába megy szarul neki, őt nem érdekli és ezzel már nem 1x hozta nehéz helyzetbe a csapatot, majd ha megtanul magán uralkodni akkor felőlem kaphat több mint 10 percet...
-Alvin 100%-os lesz újra, mert ez a 2 műtétből még mindig csak lábadozik
-Vince, mint a Raps szinte egyetlen igazi pontgyárosa nem sérül le ill ha igen, nem hagy ki több mint 20 meccset
-Kevin O'Neaill kitalálja, hogy hogyan kell támadni, és nem 30 pont körül járni félidőben...
-Chris Bosh tovább fejlődik
-Mo Pete végre abbahagyja a rinyát, hogy nem kap játéklehetőséget, és felfogja, hogy úgy nem is fog, ha eldobálja a picsába helyzet nélkül a lasztit, oszt csodálkozik, hogy ennyi AIRBALL-t kap a közönségtől...
-JYD nem veszít a high energie játékából
-Michael Curry kikerül a kezdőből
ember ez KELET nem nyugat,a Raps kis szerencsével beérhet a playoffba, itt az utsó 3 playoff helyért mindig 6 csapat van harcba, szóval semmi se lehetetlen.