A fotóstanfolyamon Bumbi mutatott tavalyi képet a roncsról, komoly megdöbbenés volt, Szitipi kétszer rákérdezett, tényleg az S57 volt az, de nem tűnt igazán jó filmtémának, le volt pusztulva. Ez lehet, hogy bukta.
Talán a Tihany?
Kicsit utánajártam. A film tulképpen a környéket mutatta be. Az S-57 csak a film utolsó 15 perce volt. (a 44-ből). Igazából nyaralós filmnek írták. De akkor is broáf.
Tud valaki ide képet illeszteni? :o) A múltkor már próbáltam, de... ha valaki velem ellentétben ért is hozzá....:-) Írjon mailcímet és átküldök néhány képet arról a fedett búvár tó(?)ról. Talán a testvértopikban említett hazai ötlet nyomán most aktuális a téma.
Szóval valaki ÖSSZEFOGLALHATNÁ a jelenlegi helyzetet a topik témájával kapcsolatban. :o)
Mi az ami rendelkezésre áll, ami elkészült, ami esetleg még megvalósításra vár..stb. (a találkozó óta.) Mert nyakunkon a jóidő!!!
Külön lapokon van az anyag? Ha igen, nálunk van egy ipari scanner esetleg meg tudom oldani.... de csak feltünés mentesen :))
Szitipi az áltatlad adott anyagot is bescannel(t)em, így meg lesz elektronikusan is angolul :))