Hoppa :) kistamas20@gmail.com-ra írj és megbeszéljük! Egyébként alig használt a kabát, tavalyi! Teljesen jó állapotban van, semmi szakadás stb! Méreteket ilyesmi akkor majd privátban!
hehe monjduk én azt azért bevállalnám, h valami helyes pasi nyakába csusszak :DD igazából wellnesesni megyünk családdal, úgyh oda kellene valami szuper csuszásmentes darab, m nincs kedvem korizni a medencék között :D azt majd télen a koripályán :D
attól függ, hogy milyen papucsot akarsz, tangapapucsot, vagy simát. ha mondjuk tangapapucsot, akkor meleg szívvel ajánlom a teva papucsait , én rendszeresen uszodába járok és teva tangapacskerom van már 2 éve, eddig még nem sikerült egy pasi nyakába sem becsusszannom benne :)
Eladó áron alul! Több méretben, színben teljesen új női és férfi latin tánccipő (Supadance, Csipai cipő Bt. termékei), dance sneaker (Sansha), Waldorf női karakter cipő (Sansha), Tivoli jazz cipő (Sansha), spicc cipők, hastánc kellékek, valamint Supadance talpbetét és Supadance sarokvédők. Érdeklődni az alábbi e-mail címen lehet: ordogadri@vipmail.hu
Eladó áron alul! Több méretben, színben teljesen új női és férfi latin tánccipő (Supadance, Csipai cipő Bt. termékei), dance sneaker (Sansha), Waldorf női karakter cipő (Sansha), Tivoli jazz cipő (Sansha), spicc cipők, hastánc kellékek, valamint Diamant cipőtalp kefe és Supadance sarokvédők. Terméklistát, képet és árajánlatot kérésre küldök. Érdeklődni az alábbi e-mail címen lehet: ordogadrienn@gmail.com vagy tfeher00@gmail.com
Eladnám néhány nem használt ruháimat/ruhákat 15-18 éves lány/fiú gyermek téli-nyári ruhák felsők:100-300ft nadrágok-pulóverek:400-600 ft Ezen kívül felnőtt női ruhákat is! Érdeklődni a következő e-mailen lehet: vanna7@freemail.hu
Nem értem, miért kell ilyen feltűnően reklámozni... Nagyon szánalmasak vagytok... Vagy inkább vagy, mert ha meg tudnám nézni nagy valószínűséggel, egy IP címről érkeztek a hozzászólások!!!
:D:D:D dani teljesen meg tudom érteni azt hogy mi taszít téged az ilyen helyeken:) hát, ha van kocsid akkor tudok mondani egyet. a Premier outlet centerben elég sok és sokféle bolt van, ruhát is találsz meg ajándékot is. és ha ráérsz pénteken akkor még kikapsz egy plusz akciós napot is és tovább is nyitvatartanak.
:D:D:D dani teljesen meg tudom érteni azt hogy mi taszít téged az ilyen helyeken:) hát, ha van kocsid akkor tudok mondani egyet. a Premier outlet centerben elég sok és sokféle bolt van, ruhát is találsz meg ajándékot is. és ha ráérsz pénteken akkor még kikapsz egy plusz akciós napot is és tovább is nyitvatartanak.
Sziasztok! Mostanában lesz a családban jópár rokonomnak (3 nő, egy férfi) születésnapja + ugye jön a Valentin nap is, és valami ruhafélét gondoltam, hogy veszek mindenkinek. Bevásárlóközpontba nem szeretnék menni, mert utálom a légkört (sok ember, sok idióta tizenéves - főleg Westendben). Tudtok olyan helyet Budapesten, ahol egyszerre tudnék venni mindenkinek, nem horribilis összegért és még azt sem kell hallgatnom, h "eszünk a mekdönciben egy hambucit?" Válaszokat előre is köszi!
A cipők 95%-a krómmal cserzett bőrből készül. Ezeknek a bőröknek több mint 50%-a rákkeltő, allergén krómmaradékot tartalmaz. A németországi Rizikóértékelő Szövetségi Intézet óva int a krómmaradékot tartalmazó ruházat viselésétől. A fi gyelmeztetésnek azonban a kereskedők részéről semmi foganatját nem lehet tapasztalni. Még a natúrlábbeli-előállítók közül is többen használnak ilyen krómcserzett bőröket. A bőrökre nemigen lehet krómmentességi igazolásokat kapni, de a többség nem is igényli. Csak az utólagos ellenőrzés derítheti ki a turpisságot. A magukra valamit is adó natúrcipőgyártók többsége viszont legalább a cipő belső borítására krómmentes, ún. növényi cserzésű bőröket használ. (Kedves állatvédők! Lehet, hogy igazuk van, és talán mégis jobb a műanyag?)
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni elsősorban budapestiektől, vagy attól, aki volt az SAP csarnokban most megrendezett kedvezményes ruha és cipővásáron. Vidéki vagyok, holnap Budapesten leszek, és azt szeretném tudni, érdemes-e ellátogatni oda, milyen minőségű, stílusú ruhát, cipőt lehet kapni.
Köszi mindenkinek, aki tud segíteni.