hehe ááá dehogy ez amolyan saját szorakoztatásomra kicsit utána néztem mi hogy megy és kicsit gyakoroltam itt. Mert egyedül azért szar dolog beszéni na remélem nem lesz ez igy és utálni fogjuk majd budapestet tovább :))
Ugyan Borsó, nem nézegetjük a régi írásaidat. Nem is akarunk ilyesmit az orrod alá dörgölni.
(ja, halkan mondom, hogy a többiek ne hallják: Írtam azt oktatási minisztériumba, lehet, hogy a hugyoszacskó dobás nagy mozgó szögletes kék célpontra érettségi tárgy lesz) :)
Az irodalom része az nekem is lesz vagy kettes vagy hármas még nem tudom de a nyelvtanra én hiába tanulok:)) De a mtekom kettes lett ami jo mert matek se az erőségem
Én amikor leültem megirni már akkor tudtam jol hogy ez nem lesz jobb 1esnél de még nem tudom de lesz vagy 60 hibám és aszem már 20tól egyes tehát én pont :)) nem esek bele a kettes szintbe:))))))))) bár ez inkább elszomorito vagy inkább nevetséges. De persze mindnenek meg van az oka tehát ennek is. És milyen egyszerű csak eddig senki nem foglalkozott vele és mostmár mindegy. ugyanis a diszleksziát igazolo papirt már alsoban elekelett volna intézni és mivel nem csináltuk meg ezért nem kaptam meg és a maximumk idő az a 10 év vége volt tehát lecsúsztam rola igy majd szobelin 3asra kell teljesiteni
Az szép ezek a munkások már csak ilyenek.
De azért ez egy kicsit durva volt amit ez a tetű művelt ott. ez a bkv bármilyen taplo faszt felvesznek láttátok már a kitételeket?? Szokott lenni vilamosokon nevetséges
rám egy építésen gályázó biztonsági őr szólt tegnap reggel, hogy ne parkoljak oda a telek elé, mert az az építésvezetőnek fenntartott hely. kérdeztem, hogy van-e helyfoglalási engedélyük az önkormányzattól vagy fizetik-e azt a stipi-stopi helyet, nézett mint a bornyúúú. bent az építkezésen mellesleg annyi hely volt, hogy 3 kamion + 1 betonkeverő elfért volna, mondtam álljon be oda 1-2 órára az építésvezető, ha kiszáll - faszom elszáll!
köpés/gumiszúrás nem volt a nap végére...