Elkészült egy dal zenekar- és műfajközi feldolgozása a ma már nem létező A Kert zenekar számai közül (Lélekvadász). Másfél éve ment el örökre a zenekar egykori énekese Bob Zoltán, az ő egyik számát vettük fel újra: Baradlay Richárd - ének (The Perfect Name), Dombó Szabolcs - dob (Nulladik Változat, Bordély Francois), Hidasi Barnabás - hangmérnök (ex A Kert), Horváth Attila - gitár (Flop, ex A Kert), Hricsovinyi Tamás - bass (Nulladik Vátozat, Ex A Kert), Pápai Gábor - djembe (Hr), és Temesvári Bence - hegedű (Mind1, Holdudvar) közreműködésével.
Mivel a szám keverése is befejeződött, talán csak napok kérdése, hogy a dal reményeink szerint felkerüljön a netre és hallgatható legyen a fent nevezett zenekarok oldalán (lásd Nulladik Változat, Flop, The Perfect Name).
Hallgassátok, hogy emléke maradjon az egykori lélekvadásznak.
működött közrefele ezen az ominózus Lélekvadász újragondoláson. Sőt, már volt két olyan Nulladik Változat koncert, ahol ő is játszott velünk, kiegészítve a megszokott NV megszólalást. És nem tett rosszat :)
Garden átengedte a lehetőséget, hogy bejelentsük azoknak, akiknek még mond valamit a kert név: a hétvégén zenekarközileg (és műfajközileg) rögzítettünk egy régi A kert számot (Lélekvadász). A résztvevők a következők voltak: Baradlay Richárd (The Perfect Name), Dombó Szabolcs (Nulladik Változat), Hidasi Barna (ex A Kert), Horváth Attila (Flop), Hricsovinyi Tamás (Nulladik Változat), Pápai Gábor (...?), és Temesvári Bence (Mind1, Holdudvar). A dal keverés után (kb 3 hét múlva) remélhetőleg letölthető lesz a fent említett zenekarok weblapjairól.
Bob Zoltán (+2004) RIP
Aki ismeri az eredeti számot, tehet összehasonlításokat, de nem biztos, hogy érdemes. Teljesen más hangulatú lesz, és mégis talán: "a dal ugyanaz marad".
hosszú idő után megint kicsit foglalatoskodtam A Kert videoklippel. mosmár tényleg minnyár kész :) muszáj neki, mert kell a hely a vinyón (nulladik koncertvideót kell vágni :))
Vannak olyanok, akik szerint nem kell. Kicsit részletesebben sokkal később fogunk írni erről, de bármilyen fura is a helyzet, az énekes dologba nincs most beleszólásom (MOST AZ EGYSZER!!!!!grrrrbrrrrrr...).
hey emberek, jó hallani ezt a verbálist aktivizálódást! újabb kiszivárogtatás gyanánt örömmel közölhetjük, hogy volt egy próba, ahol elhangzottak kert dalok is, de egyenlőre több információt nem tudunk :)
Majd rákérdezek a Ricsótól, meg a Szabitól, és ha leámenezik, akkor szervezz...én szivesen eljátszanám bármelyik dalt. Egy alkalommal (ha elég nagy dolgot szervez(ünk)el), az Artner Gabit is meg lehet fűzni, nem mondott nemet...). Szerintem a Horthy is benne lenne, a Hofi már igent mondott. A Barna szerintem szintén eljönne. Meg a Lóri is boldog lenne egy-két Kert daltól.
CSINÁLJÁTOK, ISSZÁTOKMEG. de ha már csináljátok, hosszabb távra csináljátok, mert én jövő hét vége és június közt nemigen tudnék elmenni a koncertre...