A Nádorliget utca 7./A-B épület pince szintjén teremgarázshely kiadó vagy eladó. Bérleti díj irányára: 24.000 Ft/hó. A díj tartalmazza a közösköltséget.
Ha valakit megvásárolná, abban az esetben az irányár: 6,3 MHUF.
A "C" és a "D" házak közös teremgarázsában a benti GK forgalom veszélyeitől mentes (pl.: nekiütközési veszély a kanyarokban) helyen garázshely ELADÓ, vagy hosszú távra KIADÓ.
A garázshely hosszúkás, ezért az ott parkoló GK mögött akár egy motor is elfér. Érdekléődés: 30/ 9279-951
Kedves Szülők. Egy kis kihagyás után visszatértem sokatok örömére de még mindig maradt szabad kapacitásom. Több éves tapasztalattal,több családnál,több évig,referenciával is rendelkezem. Eléggé rugalmas vagyok de elsősorban a Nadorliget lakoparkban vállalnék sitterkedést persze ha kicsit messzebb lenne sem lenne akadály 😊😊 Ha jobban beindul az élet akkor oviból,suliból különórára vagy edzésre kísérés is jól jöhet a szülőknek. Ha szimpatikusnak találnak a Kedves Szülők privátban a részleteket még át tudjuk beszélni ha valami kérdés marad volna. Szép estét! 🙂🙂 Alexandra
A Nádorliget lakóparkba keresünk bébiszittert 2 kisfiunk mellé. A nagyobbik 6 éves nagycsoportos, a kicsi 2 éves, vele itthon vagyok. Heti 1x kellene rendszeresen vigyázni a kicsire 3-4 órát, és alkalmanként mindkettőre megegyezés szerint. Rugalmasak vagyunk, és jó lenne egy kis szabadidő, így, egyéb segítség nélkül :-) További részletet privátban. Várjuk a jelentkezését, ha oltott, és szívesen segítene nekünk. Érdeklődni: mirtya@freemail.hu
2003-ban az első beköltözők között voltam és azóta kb. 10 évet laktam a lakóparban. Nagyon szerettük. Most ismét a lakóparkban, vagy a környékén keresek 50-75 nm közötti jó benapozású lakást, ha van, akkor garázzsal együtt megvételre.
Sziasztok! A Nádorliget utca 7.B épület alatt teremgarázshely kiadó. Bérleti díj: 23.000 Ft/hó. A díj tartalmazza a közösköltséget. Érdeklődni: +33-6-4358-6669
Kiadó egy nagymérető, kénylemesen parkolható gépkocsibeálló hely 2021. szeptembertől! A Nádorliget 8. alatti teremgarázsban található, az ár: 30000FT/ hó Érd.: 06-70-517-7906