Nándus!Ressinka Judut lekerül, Ő állítólag mégsem jön.Helyére Csanád.Imit hívd fel megint, ne már én...Szabit hívom én.Violék biztos nem.Virágot felhívom, aki bizonytalan.Ki volt még..?
Hát tök igaza van... De szerintem aki itt van, az mind így áll hozzá, nem? Jó hétvégét mindenkinek, én most megyek haza betegeskedni és erőt gyűjtök a buli jövő heti finisére!
Az Eszti frontot megnyitottam ,de az első tapasztalatok nem sok jóval kecsegtetnek!Annál is inkább, mivel csak a második noszogató emilemre válaszolt (egy újrafelhasznált!! levéllel) és a hosszú, megdolgozós levelem megérkezését azzal próbálja akadályozni, hogy teletöltötte a mailboxát (!!!), ami így nem bírja fogadni a levelemet!!!! Üdv kisnagytibinek és drótinak!
Kukucs!
...azé' tekintsük újabb kihívásnak annak a 30 embernek az egybentartását, szóval a stabil mag legyen szíves nyissa meg ismét a kommunikációs frontot (emil, telefon, sms stb.).
Két egykori hősharcos szeretne jönni, de inkább kifogásokat keresnek; tekintsétek őket elsődleges célpontnak: Pásztor Eszti, Meszabó Ricsi (emilcímek a szerkesztőségben).
Pető Tibitől is kaptam választ (3 hét után), azonban szívélyes megszólítása ("szevasz buzikám") nem sejteti egy új barátság csíráját, ráadásul a hülye köcsög nem is akar jönni.
Szabolcs kezében van a sorsunk.
Puszi.
Már kezdtem megijedni,hogy fölöslegesen tartottam próbaedzést a hétvégén, hogy bírom-e még a hajnalba nyúló tivornyát. Most nagy kő esett le a szívemről, hogy nem volt hiába. A teszteredmény: én birom, csak legyen aki velem bírja.:-))
M.
Gyerekek!Mindenki nyugodjon meg!Buli lesz, ugyanott, csak nem teremfoglalássl, hanem asztalfoglalással.30 emberre foglaltunk asztalt.Így nem lesz ott DJ, hanem kénytelenek leszünk az alapozás után átballagni a pár házzal arébb lévő NO Pardonba táncolni.Szóval, lelkesedés vissza, Nándi, mint mindig, most is király volt!!!
Andris!Az utolsó hozzászólás, vagyis e fölött látsz három számot,ha azokra klikkel láthatod az eddigi összes levelet.keresd meg a legelsőt, akkor megtudod, hogy milyen követelményeknek felelsz meg maximálisan!Pusza!!