"Most nem vitatkozni kell hanem dolgozni.
Amúgy is ha Orbánt a polgári körök vezetőjének tekintjük akkor ellenzi az EU-t, ha mint elnökvárományost, akkor viszont el kellene dönteni, hogy ki is az az Orbán Viktor."
Mikor és hol ellenezte az Orbán az EU-t? Forrást légyszi.
Én nem kértelek, hogy kezdj a hozzászólásaimmal valamit. Te olvasod azokat és elmonasz egy más véleményt mint ami az enyém.
Ha nem értesz velem egyet, akkor indokold, hogy miért, vagy kerüld el azokat.
annyira igaz a tobbi feltetelezesed mint hogy en a 168 orat olvasgatnam. az elet es irodalmat olvasgatom. baj?
engem abszolut nem zavar ha szetoffolod es nem tekintem topikomnak. ezek marhasagok. es nem is fogok itt maradni. vagy erdekes a tema nelkulem vagy sullyedjen.
hohert akasztottak? es ha az ellenfel talalta volna fel? a helyszin fideszes helyszin volt? valoszinuleg a keemek elore jelentettek.
de barmi inkorrekt lett volna plazma tv-nel az a szocikra utott volna vissza. tudod en meeg meg tudom az inkorrektet a korrekttol kulonboztetni. es vita utan is lehetett volna mondani hogy nem volt korrekt.
ehelyett mi volt? kivonult a sertett fel. dobogva, dohogva. utana meg nem david ibolya uvoltozott magabol kikelve valamelyik musorban? vagy mondjam rikacsolt? es meeg ezt sem hasznalta ki a balos media. pedig meglehetosen utos. en peldaul nem is lattam csak hallottam rola. de nem szoroztak fel ezerrel!
azt hiszem nem az a dolgunk hogy veelt vagy valos serelmeinket MUTASSUK FEL allandoan.
Nézd, nem akarom szétoffolni a topikodat, de nagy hülyeség foggal-körömmel védened a védhetetlent. Ha vki vitára kér alkalmat, ne akarja megszabni a feltételket, és főleg ne akarjon olyan segédeszközöket használni, ami a vitapartnerének nem áll a rendelkezésére. Elemi etika. Inkább azt tanulmányozd, mint a 168órát:))
Nem tudom, hogy mi a bajod. Én elmondtam a véleményemet, hogy miért nem tartok szükségesnek egy ilyen vitát. Ha tovább feszegeted akkor elvadulhat a vita. Lehet, hogy ez a célod?
Most nem vitatkozni kell hanem dolgozni.
Amúgy is ha Orbánt a polgári körök vezetőjének tekintjük akkor ellenzi az EU-t, ha mint elnökvárományost, akkor viszont el kellene dönteni, hogy ki is az az Orbán Viktor.
Orbán azzal tudja az egyetértését kimutatni, ha egyértelműen, félreérthetetlenül kijelenti, hogy négy évig azért dolgozott, hogy Magyarország minél elöbb az EU tagja legyen.
Egy ilyen határozott állásfoglalással valóban segítene, de egy vita sok félreértelmezésre adna lehetőséget.
en a reszemrol nem ertek veled egyet. ha es amennyiben orban viktor politikai halott akkor igenis nekunk IS kotelessegunk hogy ebbol az allapotabol kisegitsuk.
annyira rosszat azert nem csinalt. nem egy fasiszta diktatorrol beszelgetunk.
hanem egy joszandeku fiatal emberrol. nem az orszag tonkretetele volt a celja.
most az hogy en maskeppen kepzelek el sok dolgot attol meg...
Szóval egy lendületes múmia. Na, ez majdnem olyan hihető (a tények ellnére), mint a szociálisan érzékeny, nemzeti közepes budapesterdélyi lobbista finánclakáj (a tényeknek megfelelően).
nevetseges dolgokat mondasz. a plazmatv ugye nagyon sokat artott volna? ugye olyan dolgokat sugaroztak volna. egy picit sok a volna. es nem barandy peter allt fel. pedig utana a jobbos ujsagirok meg tudtak volna magyarazni hogy milyen nemtelen eszkozokkel elt barandy peter. barandy peter es a nemtelen eszkozok. hiszen egy vadallat. egy goebbels. barandy peter.
ugye ketto kell a tanchoz? ugye azert orban viktornak IS voltak javaslatai. nem csak medgyessynek. ketto kell a tanchoz.
es nem egy ilyen vitara gondolok. egy normalis beszelgetesre. moderatorral ellenkezot velelmezo emberekkel. akik ismernek dolgokat es tenyeket. egy erdekes beszelgetest.
olyasmit ami itt folyik. es amit nezne lelegzetvisszafojtva az orszag. es utan sokkal de sokkal okosabb lenne.
ti meg nemet mondtok.
majdnem egyforman. a baloldali erv hogy orban viktor lejart hasonlo a tiedhez hogy majd elfeljtjuk az elozo vitakezdemenyeket?
es ha magunkba nezunk? ilyen demokraciat akartunk. a suketek es vakok demokraciajat?
Hallottam egy olyan esetről, amikor a kihívó akarta megmondani a helyszínt, az időpontot és módot. Foggal-körömmel ragaszkodott ezen "jogaihoz", a végsőkig. Kicsit sem volt nevetséges. (Medgyessy Péternek hívták a kihívót.)
Hallottam olyanról is, hogy az esélyegyenlőséget az érvelése középpontjába állító igazságügy miniszter jelölt csak úgy mert kiállni vitára, ha a ceruzával és papírral "felvértezett" vitapartnerrel szemben még 2 plazma tv is megtámogatja. Az sem volt ám röhejes. (Bárándy Péternek hívták az illetőt.)
Szóval, vita ügyben jobban tenné a baloldal, ha megpróbálná kivárni azt az időt, amíg elfelejtik az emberek a történteket:)))