Tényleg van már Sulinetbe Kodak: CX6230 és CX6330 2 és 3 MP, mindegyik 3x optikai zoomos. Még annyi a különbség tudtommal, hogy a 2 MP-esben max 30 mp a video. Mindegyik kimondottan családi gép. Sokkal jobb minőségű, mint a HP és azzal kb. egy árban lesz. Szóval aki ad egy kicsit a minőségre az a Kodakot fogja megvenni, HP-kről már elég sok garanciás ügyet hallottam...
Mégvalami: hétfőtől lehet előrendelni, de valószínű, hogy hét végétől vagy a jövő héttől lehet az első darabokat kézbe venni. Hurrá, bár én nem használom ki :)
Ezt tegnap éjjel fotóztam max.digitális zoommal is. Most az egyszer nem gondoltam volna, hogy inkább kihasználom a digitzoomot :)
de jól jött volna egy 10x optikás gép :) vagy netán egy spéci távcsőszerűség, amin kerezztül fotózhattam is volna :)
Igen, a teszkó az semmit nem vesz vissza szinte, mindenre azt mondja, hogy vidd hivatalos márkaszervizbe... Jobb üzletekben elvállalják, hogy visszaszállítják a szállítóhoz a készüléket. Ez saját érdekük is, hogy elégedett vásárlóik legyenek, a teszkó erre egyáltalán nem alapoz...
Köszi a tippet majd meglátom, hogy mit tudok tenni mert relatíve messze lakot Bp-tól. De megoldjuk. Különben a hiba úgy kezdődött, hogy a legelején ez a sötétség, egy-egy képnél csinálta, és ha csinálta is akkor megnyomtam az exponáló gombot és visszajött a kép és lehetett fotózni vele. De utána egyszercsak megadta magát. Hát ennyi a sztorija.
Ja meg egyébként a T*sco-ba vettem a masinát. És ott nem vették át pedig voltam ott is vele!
Lenne nekem is egy CCD-s kérdésem (ha az)!!!Szóval van egy alap DX4200-as gépem és amikor megnyomom a gombot akkor beugrik az LCD érzékelő elé gondolom én a CCD, ez eddig rendben de utána nem meg vissza a helyére és ezért a kövi kép helyén a kijelző egy nagy feketeséget mutat. Oldalbautöm akkor nagynehezen visszamászik! És ezt minden képnél eljátsza. Sajna :-((((. Mit tegyek vele? Szervizek merre vannak?
Segítsetek PLEASE!!!
Tuti nem kosz hanem valami CCD-s hiba, es gondolom nem is javithato, vagy? Csak azt nem ertem hogy miert van az hogy eddig csak adott potban mosta aszineket most meg mar teljesen zold a pixel
Sziasztok remélem nem gáz hogy ide írok, nekem egy KODAK DX3900am van, meg vagyok/voltam vele elégedve, egészen mostanáig, egy sötét helyen készített képsorozat miatt derült ki hogy van valami vele a képek felső részén, van 4 pixel, ami minden képen egy zöld kis négyzet, úgy néz ki mint egy légypiszok de kinagyítva látszik, olyan mintha adott pontban a lencsén ezeket leragasztottam volna zölddel, a régi képeimet elnézve ez a négy pont megvolt csak akkor még nem voltak zöldek a pixelek, hanem mosták az adott színt, tudok képeket is küldeni, úgy gondolom érthetőbb, szóval a kérdés: ez javítható lehet egy szoftverfrissítéssel, vagy a CCD hibás, vagy valami más ötlet?Köszi
Sziasztok!
Bocsi, hogy nem nétem be mostanában, de nem volta m gépközelebe.
Köszi a lehetőséget, élni fogok vele, van ICQ és tényleg jó lenne, ha áttudnád küldeni egyik este. Mondjuk hétfőn fentleszek pl., de kedden már nem.
Ja, hogy az ICQ számom! :)
118444249
Akkor holnap azaz hétfőn (20-án) fentleszek az ICQ-n és megdumálhatunk mindent.
Köszönöm előre is a magyar nyelvü szoftvert. Majd megmondjátok hogy kell feltelepíteni ugye? :)
Bár szokott menni általában, de van hogy bénázok kicsit :)
Nekem van magyar nyelvű 2.1-es Kodak EasyShare szoftverem, amit szívesen elküldök neked, de 270 MB a mérete. Ha van ICQ-d, akkor egyik este szívesen átküldöm ha gondolod.
Ez a tuti :) Ha lemerül az első garnitúra, még ott a második. De ha az is lemerül... ;) Ennek különösen utazáskor van jelentősége, amikor nem viszek töltőt. A másik ok, hogy néha más eszközökben is használom az akkukat.
Úgylátszik nem vagyok könnyü eset, ugyanis közben ujraformázták a vinyómat, és telepíteni kellett volna a CX4230-hoz a szofwert. Namost a Cd amit adtak hozzá vagy megsérült, vagy nemtom mi van vele, a lényeg az, hogy nem olvassa az olvasó :(
Más Cd-t simán beolvas, de azt az istennek sem akarja, tudja valaki, hogy honnét lehetne letölteni a szoftvert? Vagy ha nem nagy akkor elküldehtnétek az emilremre magát a telepítőt.
nepi_@freemail.hu
Köszike előre is.