Keresés

Részletes keresés

Csodaszarvas Creative Commons License 2005.12.13 0 0 513

Aha, tehát a landing strippet meghagyni, és egy központi kerületbe egy bika repteret felhúzni? És akkor igy meg fog oszlani a tömeg?

Nekem olybá festett, hogyha nincs vasút a seaporton, akkor nincs forgalom. Szal egyenletesre döngöltem, letettem, még egy picit finomítottam körülötte (közben így 3x lezúztam és újra felhúztam :)), majd egyszercsak mikor odahúztam a railt szépen barnán körbevette a végét a csatlakozási pontnál, mint amikor az út mellé járdát tesz ha házakat húzol köré. És aztán megindult a forgalom, persze ekkor már 2x10e gyáras industrial kerületem volt egy vasútvonalon. A seaport hosszában van a vízben és a végébe van csatlakoztatva a kijövő sineknél a rail, tehát nem oldalt :)

Remélem érthető volt :)

Közben ha mégsincs forgalom érdemes lecsekkolni a railt, nekem 3 helyen volt megszakadva, kétszer kanyarnál, csak nem vettem észre.

Akkor a conventional center az érdemes? Mert feltételezem, hogy a bureau of burokracia az annyira nem :)

Előzmény: internal server terror (512)
internal server terror Creative Commons License 2005.12.13 0 0 512
A repteres válaszom talán nem teljesen egyértelmű... szóval még ha kinövi a forgalom, a legkisebbet akkor is célszerű meghagyni, mert..., és úgy felhúzni nagyobbat.
Előzmény: internal server terror (511)
internal server terror Creative Commons License 2005.12.13 0 0 511
nagy épület, ami félhenger teteje van, és akkor kapom meg amikor a beteg sofőr helyett vezetem a buszt. Az valójában micsoda?
Convention center, azaz konferencia-központ.

Ezen kívül érdemes minden citybe repteret építeni, vagy elég csak egybe egy bazi nagyot, és majd metróval/vasúttal odautaznak?
Kihasználtságtól függ, de a legkisebbet (landing strip?) célszerű meghagyni, mert a küldetéseket teljesítő gépek csak onnan szállhatnak fel.

Az area 5.1-et a deluxe police station-höz hasonlóan több (3?) küldetéssel lehet unlockolni, úgy emlkszem a military base-en kapottakkal (vagy azok egy részével).

Hogyan tudtál vasutat bevezetni a kikötőbe? Nekem nem jött össze :(
Előzmény: Csodaszarvas (509)
KukacAV Creative Commons License 2005.12.09 0 0 510
3-400e ember nem lehetetlen, nekem 250e-es város volt a legnagyobb (fejlett szomszédok kérdése az egész). A gond az, hogy ettől már NAGYON belassul a gépem (fél G ram, 1600MHz)
Előzmény: Csodaszarvas (509)
Csodaszarvas Creative Commons License 2005.12.09 0 0 509

Ezek szerint senkinek gőze sincs erről? :)

Még annyi, hogy van ilyen nagy épület, ami félhenger teteje van, és akkor kapom meg amikor a beteg sofőr helyett vezetem a buszt. Az valójában micsoda? :)

Ezen kívül érdemes minden citybe repteret építeni, vagy elég csak egybe egy bazi nagyot, és majd metróval/vasúttal odautaznak?

És másnak is döngölni kell a partot mikor a vasutat akarja bevezetni a seaportra, vagy én vagyok béna? :)

És végül egy medium city kerületben (nem területen, tehát pl new york) mekkora népességet lehet elérni max? Nekem 75e volt eddig a csúcs, ezt gondolom simán túl lehet szárnyalni :)

Előzmény: Csodaszarvas (508)
Csodaszarvas Creative Commons License 2005.12.06 0 0 508

Hát, ha jól láttam, akkor a választható repülőknél van egy olyan, hogy jetfighter meg ufo. A jetfighternél azt írja, hogy required area 51.

Előszőr próbáltam, hogy efogyott a pénzem és hátha adja mint a katonai telepet meg a federal börtönt, de csak csődbe mentem :)

Most nyomom fel az iqt, meg advanced research centert építek, meg ilyenek ... aztán hátha :)

Előzmény: Ave (507)
Ave Creative Commons License 2005.12.05 0 0 507
Hi! MIII? Ufo, 51-es körzet???
Csodaszarvas Creative Commons License 2005.12.04 0 0 506

Hali!

Az ufokat és az area 51et hogy lehet előcsalni? :)

Chip-TFF Creative Commons License 2005.09.03 0 0 505
Igaz nem 4-es, de Simcity ;)
Ave Creative Commons License 2005.06.02 0 0 504

Hello!

Én úgy játszottam, hogy fent volt minden kiegészítő.

Asszem csak úgy tudsz áramot venni,ha az egyik régióban többet termelsz (MWh), mint amennyit felhasználnak a lakosok, kereskedele, ipar. Eztán a másik régióban áthúzod a távvezetéket, hogy az érintkezzen a villamos hálózatoddal. Másik régióban ezt távvezetéket bekötöd a városba és akkor már mehet business annyit veszel amennyit nem szégyelsz, így mondjuk az egyik régióban koszos iparváros van szénerőművel a másikban pedig kereskedelmi és lakó negyedek.

Üdv!

Asszem elég zavaros lett... Fáradt vagyok no :))!

Remélem azért kilehet bogozni a szálakat!

Előzmény: Csodaszarvas (503)
Csodaszarvas Creative Commons License 2005.03.15 0 0 503

Hali!

Van annak valami feltétele, hogy road és elektromos konnektálás után az üzlet is beinduljon a szomszéd várossal? Mert marhára nem akarja megosztani az áramot. A dollárpanelon meg a neighbor kérdésnél csak annyit mond hogy nincs lehetőség semmilyen bizniszre.

Van valami kritérium: népesség, épület, mittoménmi? :o)

Tnx.

Khelben Creative Commons License 2004.09.22 0 0 502
tudom, kicsit későn, de tegnap vettem még 256 mega ramot a gépbe, 512vel már virtuális memória problémák nélkül fut a game, bár nekem nem lépett ki, de nagyon lelassult egy idő után. Most már jó.
Előzmény: stilo1 (499)
mad-R Creative Commons License 2004.06.26 0 0 501
Talán a csövek állapota, a karbantartásra fordított pénz kevés.

Üdv! mad-R

Előzmény: Macsek-007 (500)
Macsek-007 Creative Commons License 2004.06.25 0 0 500
Van egy 50 ezres város, a grafikon szerint a vízigény kb. fele a kapacitásnak, víztisztító is működik (az ipar miatt) és néha a városban elfogy a víz!!! Miért?
stilo1 Creative Commons License 2004.04.21 0 0 499
Ez igaz!!!

Bocs figyelmetlen voltam:(

A problema:

Kilép a játékból tiz perc utan. De csak mostanába kezdte:(

Mintha a virtuális memoriát kicsinyli a windows.

Segitsegeket elore is koszonom!

Udv
Leslie

Lacek XS Creative Commons License 2004.04.21 0 0 498
Es megis mi a gond? Mintha az kimaradt volna :)

Udv
Lacek XS

Előzmény: stilo1 (497)
stilo1 Creative Commons License 2004.04.20 0 0 497
Hello

Egy problemmam lenne.
Legalabbis egy ami nagy :)
192 mb ramom van xp-vel. A jatek 10 perc jatek utan produkálja ezt.11000-es városom van es most kezdte ezt csinalni.
Mi lehet a baj?
Mit csinaljak?
Elöre is köszönet!

udv
Leslie

mad-R Creative Commons License 2004.04.13 0 0 496
Az adókkal egész jól lehet ezt befolyásolni, a lakóövezetben az industrial adóját fel kell emelni jó magasra, esetleg a high tech maradjon aa gyári 7,5%-on, a ipari zónában, pedig a lakóövezet adóját kell hasonlóképpen alakítani. A kereskedelmet szvsz mindkét régióban érdemes fejleszteni.
Üdv! mad-R
Előzmény: Hernyofan (495)
Hernyofan Creative Commons License 2004.04.12 0 0 495
Sziasztok!
Ha jól tudom, a különböző régiókat meg lehet úgy is csinálni, hogy az egyikre építek iparterületet, a másikra meg csak lakóövezetet és kereskedelmit. A két régiót összekötöm úttal, vasúttal. Hogy vegyem rá a simeket, hogy dolgozni a másik régióba játjanak át, és ne abba a régióba akarjanak gyárakat tenni, ahol lakóövezet van???
A válaszokat előre is kösznöm.
Üdv.: G.B.
Raphael Creative Commons License 2004.02.28 0 0 494
Legyen varosi borton, meg bunozest csokkento programok (szomszedfigyelo meg ilyesmi). Tobbet szvsz nem nagyon lehet tenni.
Előzmény: Gonosz Csiga (493)
Gonosz Csiga Creative Commons License 2004.02.28 0 0 493
Hi!

Nem tudnátok segíteni abban, hogy mit lehet tenni olyankor, amikor gyakrolatilag az egész város le van fedve rendőrséggel, mégis magas a bűnözés?
A zsernyákok meg vannak fizetve rendesen.

A válaszért előre is kösz!

Csiga

Albiero Creative Commons License 2004.02.19 0 0 492
Nem tudom jelentkezett-e valaki a kovetkezo grafikai problemaval, ami win xp es geforce3 mellett rush hour-ral jelentkezett.A kovetkezo van: ha nagy alt iskolat, vagy nagy gimit, vagy egyaltalan mindenbol nagyot (rendorseg,tuzoltosag stb) epitek, akkor nem rajzolja ki az epuletet, hanem helyette egy undorito kek, piros esetleg zold egyszinu teruletet latok az epulet helyen. Az epulet mukodik, de ocsmany, hogy csak e 3 szine van. Patch is fent van mar, tud valaki valamilyen megoldast?

kunigunda5 Creative Commons License 2003.12.10 0 0 491
Rossz törés... :(
Nekem is volt ilyen, aztán valaki hozott egy másikat, és az gond nélkül felment.
Előzmény: Anor (490)
Anor Creative Commons License 2003.12.06 0 0 490
Letöltöttem a Rush Hour-t De amikor az Install-ra Klikkelek azt írja ki hogy: Biztos ki szeretne lépni a telepítőből?

Aki tud segíteni küldjön 1 Mailt anor@kgb.hu

ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!!!

Csodaszarvas Creative Commons License 2003.12.04 0 0 489
Hú, akkor kéne az sc4 alapverzió, méghozzá holnapig (ajándék). Tud valaki segíteni? :o)
Előzmény: Khelben (488)
Khelben Creative Commons License 2003.12.04 0 0 488
ha a sima 2cds sc4re gondolsz, az magától. H a rush Hourra, akkor az kieg, az sc4re kell feltennni
Előzmény: Csodaszarvas (487)
Csodaszarvas Creative Commons License 2003.12.04 0 0 487
Hali!

Ez az sc4 magától is megy, vagy kiegészítő? Ha kieg, akkor mire kell feltenni?
Kössz :o)

Sothy Creative Commons License 2003.12.03 0 0 486
Sziasztok!

Lenne egy óriási problémám! Régen hajdanán volt Sc2000-em és imádtam! De valahogy elkevertem.
Nem tudna valaki nekem segíteni hogy kapjak egy másikat? Akár Sc2000, akár Sc3000...vagy metán Sc4

ha valakinek van megköszönném, Vagy elintézzük valahogy.

e-mail: feketet@yahoo.com

Köszi!

Khelben Creative Commons License 2003.10.18 0 0 485
Ja, és be lehet ülni kocsikba, nyomulni a városon át, csak egy id? után mindig karamboloztam :o)
Előzmény: Khelben (484)
Khelben Creative Commons License 2003.10.18 0 0 484
SC4 Rush Hour-t próbáltátok már? Benne van egy csomó kieg, meg új dolgok (nagy vasútpályaudvar, földönfutó autópálya az emelt mellett, monorail, magasvasút, egyebek.)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!