Szerintem Alizée legutóbbi albuma simán felveszi a versenyt Mylene Farmer legutóbbi két albumával. Nálam ez is, az is a kellemes középszer kategóriába tartozik. Háttérzenének szívesen hallgatom mindhárom korongot, de könnyet egyik sem csal a szemembe. Tartok tőle, hogy mindkét előadó kifutotta magát, és igazán nagy dalokat már nem várhatunk tőlük, de attól még a könnyűzenei élet posványából magasan kiemelkednek.
... előkerült itt pár "francia Madonna" kitétel Myelene kisasszony kapcsán, amin ugye morogtunk ...
Ebben az esetben talán nem is annyira vicc:
Ha ez a lányka hamarabb születik, azonos menedzsmenttel, a rádiók simán szétviszik a világban... Kommersz, hibátlan, mint Madonna, bár legalább aranyos :) ... Az én szidolozott fülemnek itt teljesen áll a párhuzam de remélem belőle is lesz még komolyabb előadó... :D :D
Ezúton szeretnék gratulálni a UM France bölcs vezíreinek, akik egy-egy nyavajás klip miatt a megtekintésből kizárt nézőket a torrent felé terelik (...az artistdirect.com-on detto ugyanez a helyzet, csak ott még azzal is bosszantanak, hogy nem haragszanak rám, viszont megnézhetek párezer más klippet).
Ha valaki eltévedne a googlin, ITT keresgéljen. Lejátszani pl. a KMPlayer ingyenes szofttal lehet pár jóféle werkfilmecske társaságában.
Az egy EUR-t ami járna a DVD-ből - már ha lenne ilyen a bótban - elviszem a koncertre és bedobom a művésznő malacperselyébe, ha magával hozza :) ...
A kiadónak egy ingyenes lóhimbát tudok esetleg felajánlani....
Nagyon örülök,hogy megtaláltam ezt a topikot ,olvasgatom már pár napja,de csak ma regisztráltam. Mylene-ről 5 éve hallottam először,pontosabban 5 éve láttam/hallottam először az Appelle mon numéro-t ..:) Nagyon megtetszett,aztán jött a c'est dans l'air..:) Azóta nagy Mylene fanatikus vagyok..:) De sajnos még egy CD ,Dvd-jlhez sem jutottam hozzá :(
Több értéke is van a darabnak, ilyen pl a zene és a vers.
Jó énekkel, jó hangszereléssel (pl nem billentyűn előadott britrockoskodó pengetősökkel, nem szintetikus ritmusszekcióval), képzett zenészekkel és kevesebb hisztizéssel tök jól szólna :)) Még azt az "r betűt sem érezném feleslegesnek Gray úr nevében :))) Bár a narcisztikus névválasztás itt tulajdonképp nem rossz :)
A hangja és az orgánuma sem lenne rossz a palinak, sőt....
A borongós (gondolatokkal teli) téli estékre ajánlanám ismét a 'Giorgino' című DVD általam elkészített, magyar feliratozott (magán)kiadását. Azon a bizonyos közösségi oldalon is rákérdeztem már, kit érdekel, de lehet, hogy rajtam kívül senkit. Ami nem baj, de akkor nem strapálom magam - és a topic-társakat - tovább ezzel a kérdéssel.
Azt mindenesetre remélem jól sikerült kihámozni, hogy határozotten nem búcsúturnéról van szó. Innentől viszont két kérdés van: az érdeklődés fenntartása miatt mondta-e ezt Mylene, vagy tényleg popnagyi akar lenni :)) Persze ahogyan most épp nem öregszik és ahogyan ez a lemez is sikerült, még lehet a dologban egy újabb kilövés... De nem illene hozzá, ha megvárná a piaci bukást....