Keresés

Részletes keresés

Borsó_ Creative Commons License 2003.06.16 0 0 305
Hát igen leéretségiztem! mondtam is tegnap még Jakab úrnak hogy Csak azért is átmegyek bammeg!! Hát megcsináltam és ugy mond "éret" ember lettem de mindjárt rá jöttök hogy miért írtam ugy ahogy :DDDD

Hát az egész úgy indult hogy ugyebár felkel öltőzni:DD öltöny meg zako nyakkendő az alap mert az kell de én még fogtam egy kis sport cipőt és egy katonai ővet :DD amin ráadásul ott logtak a kedvenc kitűzőim ez a legjobb éretségire:D
jah persze meg ilyen hogy borotválkozás ááá az se volt:)) minek az?? :D na kb enyi a megjelenés:D

Az hogy bementem és megcsináltam nagyon jol az semmi mert oké azt igy kell:D

Irodalom:
  - írásbeli: 2
  - szóbeli: 5
Nyelvtan:
  - Írásbeli: 1
  - szóbeli: 5
Angol:
  - Írásbeli: 3
  - szóbeli: 3
Matek:
  - Írásbeli: 2
Fizika:
  - Szóbelibeli: 2

Na enyi az eredmény aztán volt olyan hogy a srác aki mögöttem ült már anyira unatkozott hogy ilyen kis papir galacsinokat pöckölgetett az elnök fel aki már majdnem elaludt:))

Aztán miutn végeztünk csináltam egy két képet majd mostmár elö lesz hivatva ugyhogy feldobom öket semmi extra csak egy két buta arc hehe

Aztán van ott egy cigiző kis terem és ott üldögéltünk már csak 5en teljesen megnyugodva jo kedvűen meg mined ott sztorizgatunk és megfogtam a porral oltot és mondtam hogy HABBPARTY!!!! jeje de nem nyomtam be kikaptam a plombát és szorakoztam vele:) erre egyik srác kikapta a kezemből és elkezdte engedni az utácra meg a fél szoba teli ment ott fuladoztunk szerintem a fele kiment annak a szarnak hehe
Majd holnap foly köv nem hagyunk benne:)

Aztán sétáltunk haza felé és mondogattuk hogy milyen érettek lettünk erre én elkezdtem körbe körbe szaladgálni és hülyeségekeket ordibáltam össze visza néztek vagy 5-6 an:DD

Aztán mesélte a srác hogy menjünk veresre mert ott van bánya tó és lehet ugrálni erre a ferenc körúti aluljároban elkezdtem ugrálni két lábbal és mondtam hogy Bazze nem kell ilyen messze menni lehet itt is ugrálni :DDD Képzelhetitek azt a közel 100 csodálkozo arcot hehe

Huuu nem is tudom mi volt még:) csomot kajáltunk ingyé volt bár nem mert osztály pénzből volt
állitolag a maradékből megyünk holnap piálni pfff faszomnak sincs kedve :D nem akarok én ott lenni azzal a sok alkoholistával és csak hallgatnám hogy miért narancslé?? :))

Jah majd elfeljtettem hogy milyen volt az elnők
Ti láttátok azt a filmet amiben Chevi Chase volt a főszereplő és az volt a cime hogy Eszelős szivatás??? Nagyon komoly volt:)) mármint a film és az elnők mint az az öreg bazze 74 éves volt és kiköpött ugyan ugy nézett ki már csak az hiányzott hogy lekapja az orrát és azt mondja jo van bankárkáim!! jo van hehehheehehehheheheheheheheheehheeheheheheeh

De jo fej volt az öreg szar magasrol mindenre:DDD

Na kb ez volt az éreccégim de érett nem lettem és rá jöttem hogyha suliba megyek még hülyébb leszek nekem ez a drogom:)) ennek vagyok a függöje:DDDDD

Borsó_ Creative Commons License 2003.06.16 0 0 304
nem fogsz láttni remélem nem baj? :)
Lehet hogy érdekesen néznék ki és kitudja mit müvelnék de néha igy is elégé ott vagyok már hogy sok szoval ha még beis tépnék akkor dutyiban kötök ki mint pl amikor majdnem felgyujtottam a ligetet a rendőrők fogtak visza:DDDDDD
Előzmény: Kalasnyikov vodka (303)
Borsó_ Creative Commons License 2003.06.16 0 0 302
Hát
1: nem élek semmi ilyen szemétel
2: szerinted kell ez nekem?! :DD
Előzmény: Kalasnyikov vodka (301)
Borsó_ Creative Commons License 2003.06.16 0 0 300
háááááttttt öööö izzzééééééé :DDDD

mindjárt jön a következő!!! Éretségi és ami utána jön Borsó modra heheheeh nem semmi

Előzmény: Törölt nick (299)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.16 0 0 299
Lehet, hogy most előre ellőtted a Sport Sziget part IV-et 8)
Előzmény: Törölt nick (298)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.16 0 0 298
Végigolvastam, és tetszettek a sztorik, de az állatkínzásért (ceruza a macska seggébe) kapol egy fgeketepontot. Akkor
már inkább baszd/basszátok meg azt az állatot (persze nem macskát, hanem egy veletek egy súlycsoportban levő
állatot, például egy helyes lánykutyát), de ne dugdossatok ceruzát a seggébe. Te mit szólnál, ha lapátnyelet dugnának a seggedbe?
Biztos nem örülnél neki. :)
Borsó_ Creative Commons License 2003.06.15 0 0 297
Elöbb olvasd végig!! itán dumálhatunk a jackassről
Előzmény: Törölt nick (294)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.15 0 0 296
Van egy másik ötletem is: hurkát kéne csinálni tisztítatlan disznóbélből, tehát az lenne a töltelék, amit a gyesznó
megevett(bár nekem mindig is gyanús volt, hogy így készül a hurka, ha vidéki rokonaimnál nyaralok, oda is adom
a macskáknak, és csak a "héját" eszem meg), és ezt föltálalni a szeretteknek.
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.15 0 0 295
Ott még szart is ehetnél, és biztos nem 5000 Ft-ért.
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.15 0 0 294
Most olvasgatom a topikot, még csak az elején tartok, de már van egy ötletem: Borsó jelentkezzen a Jackassbe!
Borsó_ Creative Commons License 2003.06.15 0 0 293
eheheheh hááááát:)))) Nem hinném hogy az egy akkor nagy erekje lenne :DD
Előzmény: Kalasnyikov vodka (292)
Borsó_ Creative Commons License 2003.06.15 0 0 291
Jah elfelejtettem mondani hogy révettél és csak neked csak de senki másnak elküldöm a képet csak keresek egy szkennert:DDDD
Előzmény: Kalasnyikov vodka (290)
Borsó_ Creative Commons License 2003.06.15 0 0 289

Sport Sziget part I.

2001 nyár indtító bulija volt ez -így is reklámozták már akkor is- és tényleg jól indult az a nyár akkor még nem voltam szar a suliban nem, buktam meg meg, hasonlok. Mégis dumáltuk hogy akkor kinézünk egy napra legalább és megnézzük a Fresh Fabrikot. Mivel akkor először rendezték meg ezt a bulit nem, tudtam, hogy mit keresek, azaz azt nem tudtam, hogy hol is keresem. Eleinte azt hittem, hogy valami szigeten lesz..... Gondoltam a hajógyárin de pár nap alatt kiderítettem, hogy a népstadion szobor parkban lesz, hehe mekkora ész vagyok mi?:) Még a tudakozót is felhívtam, de ők sem tudták hogy lesz. Ennyit róluk. Szoval tudtam jól mostmár hogy az -akkor még népstadionban- lesz. Felhívtam haveromat, hogy akkor menjünk. Aznap felugrottam hozzá és kicsit még játszottunk a play stationon majd délután három - négyfelé elindultunk, ha jól emlékeszem 7re volt kiírva aznap a buli. Már ott, amikor elindultunk éreztem, hogy valami nem stimmel a gyomrommal kicsit görcsölt, de gondoltam majd elmúlik. Elmentünk a keletihez, mert oda megdumáltam egy gyerekkel hogy oda jöjjön. Ott várunk, ahol az öregek sakkozni szoktak, amikor egyre szarabb lett ez a hasfájás. Kértem gyorsan haveromtól egy 50est és bementem ott a keletiben a wcbe -amúgy nekem 1000sem volt de mire abból visszaadnak addig én ott szarok be:). De mondjuk így is sokáig tartott mire rendesen, teliraktam a WC deszkát papiral:)) Szóval ott üldögéltem és végeztem a dolgom, amikor beszólt a wc-s néni, hogy letett az időm, hehe.
Kb. 20 perc alatt végeztem aztán kimentem, de a srác még sehol. Mondtuk, hogy akkor haggyuk a faszba nem érdekes menjünk!! Bár ne mondtam volna. Kitaláltuk hogy még úgy is van egy csomó időnk, akkor menjünk gyalog -ez is hiba volt-
Ha azt nézzük, hogy mondjuk, ellehet jutni a népstadionhoz 3 - 4 féle képen akkor nekünk sikerült a leghosszabb utat választanunk:) Nem is meglepő mi?! Nézzük, mondjuk, ha megyünk metróval, akkor a keletitől max 2 - 3 perc, ha elindulnk gyalog a Thököly úton, akkor az kb. 1 Km az max 10 perc. De!! Ha elindulnk a Kerepesi úton, hehe akkor az már 4 Km:))) Feltehetek egy kérdést?? :) Szerintetek merre indultunk? :)) Ismertek engem nem kérdéses.
Na szóval elindultunk a Kerepesin és elmentünk majdnem a népstadion metró megállóig de akkor fogtuk magunkat és a pályaudvar síneit megkerülve a benzinkútnál vettünk egy kanyart és mentünk a Dózsa György útón vissza felé egészen majdnem a Thököly útig és onnan mentünk be a népstadionba. Szóval ez kb. 4 km-er és kb. 1 és fél óra út.
Na tehát megérkeztünk úgy hat fél hét felé, amikor valami előbanda játszott, akik nem voltak feltüntetve sehol, hogy ők is játszanak, de mind egy megnéztük. Jó szar volt, de sebaj. Láttunk, hogy a Fabrik már készülődik, ezért kicsit közelebb húzódtunk és pár perc múlva megint elkezdett fájni a hasam, de az ottani Toy Toy wck-ben még pisálni se éppen a legjobb nem hogy.... Szóval tartogattam hazáig:) Így ott álltam szinte végéig egy helyben és figyeltem a zenekart, mert féltem attól, ha mozgok vagy valami, akkor csak rosszabb lesz.
De aztán kicsit javult a helyzet magától és simán hazamentem már metróval!!!
Amúgy lehet, hogy akkor még nem is gondoltam, hogy lesz ennél rosszabb.... de 2003. április 12. összejött :DD

Sport Sziget part II.

2002ben ismét csak részt vettem a nyárindító bulin de nekem ez már a nyárzáró buli is volt sajnos. :(
Nagyon vártam már ezt a hét végét, mert egyrészt sport sziget meg minden és vasárnap Slayer áááá isten volt:)
Szombat - Vasárnap mentem ki és ebből a két napból csak a szombat volt egy kicsit zűrös:)
Na szóval az volt, hogy megint csak felugrottam ahhoz a haveromhoz, akinél tavaly voltam és megint csak egy kis playstational kezdtünk:) Megint Frabrikra mentem ki, ami szombaton volt és szépen elindultunk most kivételesen metróval tanulva a tavalyi esetből és mégis érkeztünk de késtünk így is vagy fél órát, mert megdumáltuk ott egy másik gyerekkel egy találkozót de mind1 belefért. Na lényeg, az-az hogy elmentünk valami dobópályára, ahol tartották a koncertet és szépen leültünk a fűbe -ott nincs is fű:) de leültünk :DD bekajáltunk valami gyrost 500 forintért -összes pénzem rá ment- és elkezdődött a buli mentünk kicsit ugrálgattunk pogózgatunk szokásos:) És teljesen megszomjaztam meg meleg is volt meg por meg minden szar vérzett a kezem is szóval minden összejött és kimentem. Ott üldögéltem az sms falnál és vége volt a koncertnek elmentem valami piát kunyerálni de senki nem adott hát így vártam a többieket -3an voltunk- de nem jöttek. Már ott álltam fél órája, amikor még mindig semmi ekkor gondoltam, ha várok, még szomjan halok úgyhogy elmentem jól el lettem veszve:((
Amúgy találtam egy csapot úgyhogy két rossz dolog közül egy megoldott:) Másnap mesélték, hogy ott ordibálták a nevemet meg keresgéltek engem kb. 1 órán keresztül de nem jött össze nekik sajna. Na mind1.
Másnap aztán már nagyon be voltam zsongva, mert mégis csak a legjobb banda jött el ide megint és végre láthatom is, na szóval megint fel ugrottam ahhoz a haveromhoz, mint eddig mindig és megdumáltuk, hogy mi volt tegnap:)) Aztán egy kis playstation:)) És indultunk. Superbutt nagyon jó volt -bár akkor még nem tudtam, hogy ott látom őket utoljára és egy évig semmi, na persze az én hibámból:) tudjátok 2003.04.12:DD Szóval jó volt nem volt sok ember de nem is baj voltak elegen viszont Slayeren. Ja amúgy SB után Béci -a superbutt dobosa- eldobta a dobverőét és majdnem fejbe vágott vele -már fejben a pecsában voltam így nem is lett akkor SB dobverőm:(Szóval igen Slayer. Hát most mit mondjak?! Ti is voltatok, hehe tudjátok jól, hogy milyen volt bár azért az első sorokból elég jól lehetett látni: DD De ezzel vége is volt a nyaramnak, mert a koncertre egy héttel meghúztak matekból és egy gépelemeknek nevezett szakmai tárgyból, amit alapból utált az egész osztály. De a pótvizsgán átmentem:))

Sport Sziget part III.

2003! Itt már sok minden változott az előbbiekhez képest de egy maradt!! Ezt a szigetet is nyárindító fesztiválként reklámozták, hehe Tudjátok 100% zeeeneeee 0% beeelééépőőőő :DDDDD
Szóval, ami változott az az, hogy ugyebár én elkezdtem a történeteket leirogatni a fórumra és sikerült megszerettetnem magam egy-két nagyon kedves és jófej emberel:) Akikkel össze is futottam ott... Na de ezt még hagyuk:DD Bár ti ezt már ismeritek:))
Szóval xBalázsx -et és ATG úrat még egy koncerten volt szerencsém megismerni így már nem jelentet problémát, megkeresni őket Pénteken Blind Myselfen -na jó nem mintha ATG -t különösebben nehéz lenne nem ismerni:)- és olyan 21 óra 45 perc körül megkocogtattam a vállát és köszöntem, erre úgy képzeljétek el, hogy ez az örült fazon:) térdre borult és elkezdte mondani, hogy Borsó mester ohhh Borsó mester hehehehe. Micsoda fogadtatás. Mindjárt be akart mutatni xBalázsx -nek de őt már ismertem de jöttek szépen sorban az akkor még ismeretlenek vélt arcok, de innen a fórumról vagy chatről ismertem szinte mindenkit:) a koncert után jött az, akit már nagyon vártam, hogy megismerjek:) Kalasnyikov Vodka - Nyúl úr stb. stb. stb. hehehehe Hát ő is nem térde esik előttem?! :)) Aztán már 4 én is ááá csodás volt :))) Köszi srácok soha nem felejtem el.
Amúgy maga Blind Myself nagyon jó volt bár nagyon sajnálom hogy nem hallottam régi Horrifired By The Sun os számokat -pedig egy hammeres interjúban volt róla szó- de mind1 így is nagyon ott volt teljesen megörültem, ott elöl -szájba is vágtak kétszer:)- na végül is kár a szavakat halmozni ez a banda az egyik legjobb! :)
Említettem még, ott hogy tesz. Talán emlékeztek... Na az volt, hogy találkoztam a Fos Boyal tudjátok aki a kádba szart meg hasonlok :DDD És dumálgattunk és szoba jött a pisi ivás dolog. Erre mondta valaki hogy ő bedob egy ezrest csak versenyezünk már ugye 1deci volt az alap mert annyit már ittam és azt mondta hogy iszik kettőt és övé a pénz ha én nem iszok 3at és így tovább ameddig birjuk:DDD Mondom neki hogy oké legközelebb megcsináljuk hehehe De azért hiába akármi is lesz a végeredménye a dolognak tegyük hozzá hogy ő seggrészegen fogja csinálni én meg szín józanul :DDD Na melyikünk a nagyobb idióta?! hehehe
Vasárnap most van. Reggel 10.34 van az órán és kibaszott rossz idő, van, de sebaj ma is neki vágok ennek a nagy útnak :DD Szeriem nem lesz semmi különös, de ki tudja:))
Ja amúgy ezt a hétvégét úgy bulizom át, hogy hétfőn, azaz holnap szóbelizek nyelvtanból, angolból, fizikából, irodalomból és tőriből:)) Szóval szorítsatok nekem!! :DD Amúgy egy darab angol tételem nincsen :)) nem is tanultam remélem lesz egy kettes, hehe bár egy osztály másodiktól jobbat várnának nem?? Főleg hogy már feltaláltam legalább egy új szót, hehe Elephant Bone Beach :DDD

Sport Sziget part IV.

2004 nyara megint úgy indult, mint mindig az ingyenes nyárinditó fesztivál............. hehe na majd jövőre!!

Borsó_ Creative Commons License 2003.06.12 0 0 288
Kalasnyikov vodka amugy téged holnap meglehet majd találnia Blind Myself koncertjén a Sportszigeten?? :)
Eddig ugy 50-50% hogy megyek kicsit még megkell nevelni a szülőket és akkor minden oké hehe
Borsó_ Creative Commons License 2003.06.12 0 0 287
vagy még jobb hogy nincs vagy kölcsön adtuk elveszett elvitte a betőrő heheheh sok minden okot fel lehet hozzni mondjuk lepisálta a macsak vagy rálépett a vizilo megette az orszlán stb:))))))
Előzmény: Borsó_ (286)
Borsó_ Creative Commons License 2003.06.12 0 0 286
De ha az jobb akkor rosz a szkennerünk ;)))))) majd egyszer ha megtalálom a 20 centis porréteg alat akkor lehet hogy megmutatom azt a bátyám szerint maffia főnők fejet:))) de aszem 14 éves korom ota 5 esetben használtam kb:))))
Előzmény: Borsó_ (285)
Borsó_ Creative Commons License 2003.06.12 0 0 285
hehe nem nem nem soha soha soha nem nem nem soha soha soha nem nem nem soha soha soha nem nem nem soha soha soha nem nem nem soha soha soha nem nem nem soha soha soha nem nem nem na enyi elég is lesz:DDDDD
Előzmény: Kalasnyikov vodka (284)
Borsó_ Creative Commons License 2003.06.12 0 0 283
Hát igen hogyne tudnám de még nem irtam meg valahogy ez a nagy meleg miatt nem volt sok kedvem. De ez érthető nem?? :))

ja amugy mellesleg elmesélek valamit:) kicsit nevetséges volt de mind 1. Álltam ma a Matchban a sorban és vettem 6 doboz sört meg két csokit -nem magamnak én nem iszok:)- és a pénztáros meg elkezdtett patogni hogy elmultam e már 18?? mondtam neki hogy persze hogyne és erre a személymet követelte:)) Kis ribanc na mivel én nem személyivel járok a szomszéd boltba ahol mellesleg már 4 éve vásárlok megközelitoleg ezért azt mondta hogy viszlát nem kapod meg!! Azthittem hogy lebaszok neki mindjárt egyet!! Akkor jutott volna eszébe amikor 17 évesen vettem sört meg miegymást.... Na mind1 felkaptam a vizet kicsit és haza mentem a diákomért -a személyimben elég durva kép van azzal nem megyek sehova- és vissza mentem:)) De megkaptam a cucuot egy másik már nem is nézte:))

De legszivesebben azt csináltam volna hogy oda mentem volna kérdezte volna megint hogy elmultam e és akkor legszivesebben a képébe nyomtam volna a diákot és valami leszolo szövegget nyomtam volna neki és elmentem volna De ezt nem tettem meg azért mégis több száz ember van ott hehe bár nem mintha ez szokott volna zavarni a pisi dolgot egy egész suli tudja már:DDDDD

Előzmény: Gaark (282)
Gaark Creative Commons License 2003.06.12 0 0 282
no, írd ide, tudod, hogy itt mindig megértő fülekre találsz ;o)
Előzmény: Borsó_ (281)
Borsó_ Creative Commons License 2003.06.11 0 0 281
Eddig mindig azt láttátok itt ebben a topicban hogy milyen kurva jo kedvem van milyen jo fasza vicces dolgokat csinálok nem?? Hát de.
A mai napot vagyis nem napot mondjuk az elmult egy honapot leirom nektek de a mi nap a csucs eddig nem is gondoltam volna hogy lehet még roszabb ma de mindig jött valaki és belém rugott mégegyet hogy még roszabb legyen na de mind1 most ezt fogom leirni had lássátok hogy néha vannak rosz napjaim is
Borsó_ Creative Commons License 2003.06.03 0 0 280
Hát az érecccséggim meg van eddig haladok vele:) Eddig irodalom 2; nyelvtan 1 (87 hibám volt ebböl is látszik hogy nem tudok helyesen irni); Matek 2; Angol 3 (ez lett a második legjobb érccséggi) Na szoval most hogy ez igy van megyek majd kinézek sport szigetre ahova most megyek haramdszor és eddig tavaly és tavaly elött mind kétszer történt valami kis érdekesség:)) Amit még nem irtam le de ha most is fog -és miért ne- akkor meg irom az egész három évet :)))
Előzmény: shit4sale (273)
Borsó_ Creative Commons License 2003.05.15 0 0 279
Ahhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaa

Ez most mi... :)))

Előzmény: Piss (278)
Piss Creative Commons License 2003.05.15 0 0 278
Nekem ezek a hétköznapi héroszok megvannak élethű műanyag figurákként (apám kamionos, NSZK-ból hozza őket) Már csak Aradszki hiányzik a pantheonból. (+egy szülinapi zsúron letört a Varnux Xavér bábúm egyik karja...) Sájze!
Borsó_ Creative Commons License 2003.05.15 0 0 277
ehh bazze komlos juci. ccccc nálam most Balász Pali az isten:))

Április 1 nem volt semmi vagy nem emlékszem hogy csinéáltam volna akármi maradandót:(

Előzmény: Piss (276)
Piss Creative Commons License 2003.05.15 0 0 276
A nagyanyám zárolta a vagyonomat... Nem lehetne szó esetleg cseréről? Alig használt Komlós Juci albumot tudnék felajánlani...

(lehet, hogy lemaradtam róla, de hol vannak az április elsejei sztorik?)

Borsó_ Creative Commons License 2003.05.15 0 0 275
heheheheeh..... ki a faszom az a szabrina???:))

Majd a számlával kigyenlitésnél elküldöm ha megtalálom és nem olyan... ízé... foltos! :))))

Előzmény: Piss (274)
Piss Creative Commons License 2003.05.15 0 0 274
Borsó_!

Megköszönném, ha valahogy eljuttatnád nekem azt a brávó magzint, amelyik közepin szabrina pószter volt. Bármilyen megoldás érdekel, csak ne legyen a kép olyan... izé... foltos!

Előre is köszönöm: pszichiátered

shit4sale Creative Commons License 2003.05.14 0 0 273
éreccségi?
Előzmény: Borsó_ (272)
Borsó_ Creative Commons License 2003.05.08 0 0 272
Üdv emberek!!! Ismét egy ilyen kis chates dologal jöttem bár szerintem ez is jó:)) Az egész ugy kezdődőtt hogy a srác bejött
a Fresh Fabrik szobába és elkezdte mondani hogy a Fabrikból kilépett Pityesz az énekes. Mi erre 3an elkezdtük hogy:
Ne máááár tényleg meg ne csináld most mi lesz igy velünk??? etc etc etc és a gyerek lassan beszopta hogy mi tényleg nem vágjuk hogy mi van na persze Pityesz már elég rég kilépett és azért aki kurva sok időt eltőlt a neten az akkor már csak olvassa valahol:)) Pl mint én már nem tudom mikor kaptam egy kőr levelet hogy Pityesz lépett :)) Hehe na de mindegy a gyerek ezt elhitte hogy mi nem tudunk semmit és elkezdtem vele privibe dumálni és mint mindig most is csak ugy jött ki hogy én vagyok a lány és még fiatalbb is vagyok:)) És olyan hülyeségeket mondok hogy az.... Na olvasátok el!!! :)))

Borso> ez most tényleg??
Praise_fari> ÷>
Praise_fari> nem kell oltani nyilván ténykeg
Borso> ténykeg??
Borso> mást nem tudsz??
Praise_fari> majd holnap
Borso> ne már
Borso> nem birok addig aludni
Borso> kérlek ne csináld
Praise_fari> jah megint szivatsz igaz?
Borso> nem
Borso> miért tenném
Borso> fabrik
Borso> a minden
Borso> te meg itt hozod a rosz hireket
Borso> és nem mondasz semmit
Praise_fari> lán yvagy?
Borso> igen
Praise_fari> gondoltam
Borso> miből??
Praise_fari> merre laksz a13 keren belül
Borso> 6 ker
Praise_fari> nem birok addig aludni
Praise_fari> kérlek ne csináld
Praise_fari> fabrik
Praise_fari> a minden
Borso> :)
Praise_fari> ebből
Borso> west end
Praise_fari> pontosabban?
Borso> west end mellett a lehet uton
Praise_fari> ahha
Praise_fari> één
Praise_fari> margit híd pesti hídfő
Borso> ohh
Praise_fari> elég közel
Borso> milyen közel
Borso> szoval akkor most ezt kitol hogy és mi is lesz a zenekaral??
Praise_fari> egyik haverom
Praise_fari> a pityesz
Praise_fari> haverja
Borso> aha
Borso> és mikor lépett ki nem mondta??
Praise_fari> nemtudom
Praise_fari> két
Praise_fari> hónapja
Borso> máááár??
Borso> jol lemaradtam
Borso> a bravóban nem irták
Borso> hogy kilépettt volna
Praise_fari> iylen mocskokat veszel mint baravó?
Borso> igen
Borso> miért??
Borso> nagyon szinvonalas ujság
Praise_fari> én így arra emléxem h nem
Praise_fari> és még minidg
Praise_fari> van benne
Praise_fari> iylen szex rovat?
Borso> van
Borso> sokat lehet belöle okulni
Borso> miért nem írsz???
Praise_fari> pille
Borso> ok
Borso> jo8
Praise_fari> na vagyok
Praise_fari> szal
Praise_fari> az egyzserűen kurvajo÷>
Praise_fari> az akis
Praise_fari> rovat
Borso> hogy mi??
Borso> szerintem is
Praise_fari> emléxem iylen tízéves koromba olvasgattam÷>
Praise_fari> és így elit kis dolgok voltak benne
Borso> én még most is azt olvasom
Borso> baj az??
Praise_fari> ilyen gáz dolgok
Borso> te most hány éves vagy??
Praise_fari> hát ilyen nag ykreténségeket írnak a levelezők
Praise_fari> 17
Borso> szeintem jó az
Praise_fari> te?
Borso> 16
Borso> mesélj valamit!!
Praise_fari> sokmindent tudok
Praise_fari> mesélni
Borso> valamit
Praise_fari> miért ez a neved?
Borso> nem tudtam hirtelen mást kitalálni
Praise_fari> ÷>
Borso> nem vagyok valami kreativ emberke
Praise_fari> hát nem kell hirtelen
Praise_fari> ÷>
Praise_fari> az szar
Praise_fari> mértnem vagy?
Praise_fari> miért gondolod?
Borso> hát ha már egy ilyen név dolognál elakadok
Borso> akkor milyen rosz ember vagyok már
Borso> nem??
Praise_fari> én nemtudom h az avgyok e de remélem igen mert az ehgyszerűen kurva fontos
Praise_fari> hát mért lennél rossz
Praise_fari> én kurvára szeretek alkotni és azt nemlehet anélkül..
Borso> soha sincs semmi jo ötletem
Borso> és mindig csak unatkozom
Praise_fari> nekem egyetlen egy olyan volt ami
Praise_fari> bejött és megtudtam csinálni
Praise_fari> egy film
Borso> huuu
Borso> de jóóóó
Praise_fari> hov ajársz suliba?
Borso> arany jános gimi
Praise_fari> nemismerem
Praise_fari> hol van?
Borso> nem tudom, egyszer elvittek és azóta emlékezetből járok suliba :))
Praise_fari> :))
Praise_fari> de legalább gimi
Praise_fari> én aberzsenyibe
Praise_fari> az is a13 kerben van
Borso> neked mi a véleményed rólam???
Praise_fari> az hogy nem ismerlek÷>
Praise_fari> tehát nincs
Borso> ohh
Borso> jobb is
Praise_fari> de most szivatsz amúgy?
Borso> az igazat akarod hallani??
Praise_fari> ahha
Borso> igen
Borso> szivatlak téged
Praise_fari> az prima
Praise_fari> és minek?
Borso> unalomüzés
Praise_fari> ÷>
Borso> zavar??
Borso> szerinted mi igaz abbol amit elmondtam??
Praise_fari> igazából szarok rá÷>
Borso> heh
Borso> e
Praise_fari> foggalmam sincs
Praise_fari> mi az igaz
Borso> nem sok
Praise_fari> lehet h fiú vagy
Praise_fari> mert
Borso> talán anyi hogy a westend nél lakom
Praise_fari> ott indultz el akis szivatás
Borso> már elég rég elindult
Praise_fari> ja igen a
Praise_fari> freshfabriknál
Borso> ott ott
Praise_fari> mondjuk vágtam
Borso> láttszott
Borso> Sun Work shop
Borso> ujbandája Pityesznek
Praise_fari> jah
Praise_fari> ok
Borso> csak hogy tudd
Praise_fari> mondjuk annyira nemérdekel mert nemszeretem az ilyen zenét
Praise_fari> és fiú vagy igaz?
Borso> neked aztán vág az eszed
Praise_fari> #Kispest-Honved
Borso> ohh
Borso> igen
Borso> a Kispest a legjobb
Praise_fari> ez az ohh elég eröltetett lány
Praise_fari> reakció÷>
Borso> hehe
Borso> gyakorlok
Praise_fari> jah amúg kibaszott nagy fallosz vagy hogy ilyenekkel szórakozol÷>
Praise_fari> mondjuk megértem
Borso> ez a kedvenc időtőlésem :)
Borso> nagy dolog
Praise_fari> én néha
Praise_fari> 40éves lezbinek adom ki magam
Praise_fari> aki bevezeti a lánykákat
Borso> bár ennél eddig csak durvábbakat csináltam

Amugy abban a bravoban tényleg nagy hülyeségek vannak NE HOGY ELHIGYÉTEK HOGY ÉN AZT OLVASOM!!!! :))) Csak néha ha röhögni akarok valami béna idiotán. Ja amugy egyszer mi is akartunk valami kamu dologal beirni egy levelet de nem tetteük be de lehet hogy majd most kitalálok vagy találunk valamit:)) Ötleteket ide vagy maiben várok!! :))))

Borsó_ Creative Commons License 2003.05.08 0 0 271
Sajnálom nem teszem eddig kibirtam mostmár nem adom be a derekam:))

Megasztán nem hallottad még azt a közmondást hogy kicsi a világ??? Egyik hülye osztály társam is igy jött rá hogy miket csináltam hogy olvasta a neten és még jo hogy nem mondta elneki.

Szoval nem!! :)

Előzmény: Gaark (270)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!