Sport Sziget part I.
2001 nyár indtító bulija volt ez -így is reklámozták már akkor is- és tényleg jól indult az a nyár akkor még nem voltam szar a suliban nem, buktam meg meg, hasonlok. Mégis dumáltuk hogy akkor kinézünk egy napra legalább és megnézzük a Fresh Fabrikot. Mivel akkor először rendezték meg ezt a bulit nem, tudtam, hogy mit keresek, azaz azt nem tudtam, hogy hol is keresem. Eleinte azt hittem, hogy valami szigeten lesz..... Gondoltam a hajógyárin de pár nap alatt kiderítettem, hogy a népstadion szobor parkban lesz, hehe mekkora ész vagyok mi?:) Még a tudakozót is felhívtam, de ők sem tudták hogy lesz. Ennyit róluk. Szoval tudtam jól mostmár hogy az -akkor még népstadionban- lesz. Felhívtam haveromat, hogy akkor menjünk. Aznap felugrottam hozzá és kicsit még játszottunk a play stationon majd délután három - négyfelé elindultunk, ha jól emlékeszem 7re volt kiírva aznap a buli. Már ott, amikor elindultunk éreztem, hogy valami nem stimmel a gyomrommal kicsit görcsölt, de gondoltam majd elmúlik. Elmentünk a keletihez, mert oda megdumáltam egy gyerekkel hogy oda jöjjön. Ott várunk, ahol az öregek sakkozni szoktak, amikor egyre szarabb lett ez a hasfájás. Kértem gyorsan haveromtól egy 50est és bementem ott a keletiben a wcbe -amúgy nekem 1000sem volt de mire abból visszaadnak addig én ott szarok be:). De mondjuk így is sokáig tartott mire rendesen, teliraktam a WC deszkát papiral:)) Szóval ott üldögéltem és végeztem a dolgom, amikor beszólt a wc-s néni, hogy letett az időm, hehe.
Kb. 20 perc alatt végeztem aztán kimentem, de a srác még sehol. Mondtuk, hogy akkor haggyuk a faszba nem érdekes menjünk!! Bár ne mondtam volna. Kitaláltuk hogy még úgy is van egy csomó időnk, akkor menjünk gyalog -ez is hiba volt-
Ha azt nézzük, hogy mondjuk, ellehet jutni a népstadionhoz 3 - 4 féle képen akkor nekünk sikerült a leghosszabb utat választanunk:) Nem is meglepő mi?! Nézzük, mondjuk, ha megyünk metróval, akkor a keletitől max 2 - 3 perc, ha elindulnk gyalog a Thököly úton, akkor az kb. 1 Km az max 10 perc. De!! Ha elindulnk a Kerepesi úton, hehe akkor az már 4 Km:))) Feltehetek egy kérdést?? :) Szerintetek merre indultunk? :)) Ismertek engem nem kérdéses.
Na szóval elindultunk a Kerepesin és elmentünk majdnem a népstadion metró megállóig de akkor fogtuk magunkat és a pályaudvar síneit megkerülve a benzinkútnál vettünk egy kanyart és mentünk a Dózsa György útón vissza felé egészen majdnem a Thököly útig és onnan mentünk be a népstadionba. Szóval ez kb. 4 km-er és kb. 1 és fél óra út.
Na tehát megérkeztünk úgy hat fél hét felé, amikor valami előbanda játszott, akik nem voltak feltüntetve sehol, hogy ők is játszanak, de mind egy megnéztük. Jó szar volt, de sebaj. Láttunk, hogy a Fabrik már készülődik, ezért kicsit közelebb húzódtunk és pár perc múlva megint elkezdett fájni a hasam, de az ottani Toy Toy wck-ben még pisálni se éppen a legjobb nem hogy.... Szóval tartogattam hazáig:) Így ott álltam szinte végéig egy helyben és figyeltem a zenekart, mert féltem attól, ha mozgok vagy valami, akkor csak rosszabb lesz.
De aztán kicsit javult a helyzet magától és simán hazamentem már
metróval!!!
Amúgy lehet, hogy akkor még nem is gondoltam, hogy lesz ennél rosszabb.... de 2003. április 12. összejött :DD
Sport Sziget part II.
2002ben ismét csak részt vettem a nyárindító bulin de nekem ez már a nyárzáró buli is volt sajnos. :(
Nagyon vártam már ezt a hét végét, mert egyrészt sport sziget meg minden és vasárnap Slayer áááá isten volt:)
Szombat - Vasárnap mentem ki és ebből a két napból csak a szombat volt egy kicsit zűrös:)
Na szóval az volt, hogy megint csak felugrottam ahhoz a haveromhoz, akinél tavaly voltam és megint csak egy kis playstational kezdtünk:) Megint Frabrikra mentem ki, ami szombaton volt és szépen elindultunk most kivételesen metróval tanulva a tavalyi esetből és mégis érkeztünk de késtünk így is vagy fél órát, mert megdumáltuk ott egy másik gyerekkel egy találkozót de mind1 belefért. Na lényeg, az-az hogy elmentünk valami dobópályára, ahol tartották a koncertet és szépen leültünk a fűbe -ott nincs is fű:) de leültünk :DD bekajáltunk valami gyrost 500 forintért -összes pénzem rá ment- és elkezdődött a buli mentünk kicsit ugrálgattunk pogózgatunk szokásos:) És teljesen megszomjaztam meg meleg is volt meg por meg minden szar vérzett a kezem is szóval minden összejött és kimentem. Ott üldögéltem az sms falnál és vége volt a koncertnek elmentem valami piát kunyerálni de senki nem adott hát így vártam a többieket -3an voltunk- de nem jöttek. Már ott álltam fél órája, amikor még mindig semmi ekkor gondoltam, ha várok, még szomjan halok úgyhogy elmentem jól el lettem veszve:((
Amúgy találtam egy csapot úgyhogy két rossz dolog közül egy megoldott:) Másnap mesélték, hogy ott ordibálták a nevemet meg keresgéltek engem kb. 1 órán keresztül de nem jött össze nekik sajna. Na mind1.
Másnap aztán már nagyon be voltam zsongva, mert mégis csak a legjobb banda jött el ide megint és végre láthatom is, na szóval megint fel ugrottam ahhoz a haveromhoz, mint eddig mindig és megdumáltuk, hogy mi volt tegnap:)) Aztán egy kis playstation:)) És indultunk. Superbutt nagyon jó volt -bár akkor még nem tudtam, hogy ott látom őket utoljára és egy évig semmi, na persze az én hibámból:) tudjátok 2003.04.12:DD Szóval jó volt nem volt sok ember de nem is baj voltak elegen viszont Slayeren. Ja amúgy SB után Béci -a superbutt dobosa- eldobta a dobverőét és majdnem fejbe vágott vele -már fejben a pecsában voltam így nem is lett akkor SB dobverőm:(Szóval igen Slayer. Hát most mit mondjak?! Ti is voltatok, hehe tudjátok jól, hogy milyen volt bár azért az első sorokból elég jól lehetett látni: DD De ezzel vége is volt a nyaramnak, mert a koncertre egy héttel meghúztak matekból és egy gépelemeknek nevezett szakmai tárgyból, amit alapból utált az egész osztály. De a pótvizsgán átmentem:))
Sport Sziget part III.
2003! Itt már sok minden változott az előbbiekhez képest de egy maradt!! Ezt a szigetet is nyárindító fesztiválként reklámozták, hehe Tudjátok
100% zeeeneeee 0% beeelééépőőőő :DDDDD
Szóval, ami változott az az, hogy ugyebár én elkezdtem a történeteket leirogatni a fórumra és sikerült megszerettetnem magam egy-két nagyon kedves és jófej emberel:) Akikkel össze is futottam ott... Na de ezt még hagyuk:DD Bár ti ezt már ismeritek:))
Szóval xBalázsx -et és ATG úrat még egy koncerten volt szerencsém megismerni így már nem jelentet problémát, megkeresni őket Pénteken Blind Myselfen -na jó nem mintha ATG -t különösebben nehéz lenne nem ismerni:)- és olyan 21 óra 45 perc körül megkocogtattam a vállát és köszöntem, erre úgy képzeljétek el, hogy ez az örült fazon:) térdre borult és elkezdte mondani, hogy Borsó mester ohhh Borsó mester hehehehe. Micsoda fogadtatás. Mindjárt be akart mutatni xBalázsx -nek de őt már ismertem de jöttek szépen sorban az akkor még ismeretlenek vélt arcok, de innen a fórumról vagy chatről ismertem szinte mindenkit:) a koncert után jött az, akit már nagyon vártam, hogy megismerjek:) Kalasnyikov Vodka - Nyúl úr stb. stb. stb. hehehehe Hát ő is nem térde esik előttem?! :)) Aztán már 4 én is ááá csodás volt :))) Köszi srácok soha nem felejtem el.
Amúgy maga Blind Myself nagyon jó volt bár nagyon sajnálom hogy nem hallottam régi Horrifired By The Sun os számokat -pedig egy hammeres interjúban volt róla szó- de mind1 így is nagyon ott volt teljesen megörültem, ott elöl -szájba is vágtak kétszer:)- na végül is kár a szavakat halmozni ez a banda az egyik legjobb! :)
Említettem még, ott hogy tesz. Talán emlékeztek... Na az volt, hogy találkoztam a Fos Boyal tudjátok aki a kádba szart meg hasonlok :DDD És dumálgattunk és szoba jött a pisi ivás dolog. Erre mondta valaki hogy ő bedob egy ezrest csak versenyezünk már ugye 1deci volt az alap mert annyit már ittam és azt mondta hogy iszik kettőt és övé a pénz ha én nem iszok 3at és így tovább ameddig birjuk:DDD Mondom neki hogy oké legközelebb megcsináljuk hehehe De azért hiába akármi is lesz a végeredménye a dolognak tegyük hozzá hogy ő seggrészegen fogja csinálni én meg szín józanul :DDD Na melyikünk a nagyobb idióta?! hehehe
Vasárnap most van. Reggel 10.34 van az órán és kibaszott rossz idő, van, de sebaj ma is neki vágok ennek a nagy útnak :DD Szeriem nem lesz semmi különös, de ki tudja:))
Ja amúgy ezt a hétvégét úgy bulizom át, hogy hétfőn, azaz holnap szóbelizek nyelvtanból, angolból, fizikából, irodalomból és tőriből:)) Szóval szorítsatok nekem!! :DD Amúgy egy darab angol tételem nincsen :)) nem is tanultam remélem lesz egy kettes, hehe bár egy osztály másodiktól jobbat várnának nem?? Főleg hogy már feltaláltam legalább egy új szót, hehe Elephant Bone Beach :DDD
Sport Sziget part IV.
2004 nyara megint úgy indult, mint mindig az ingyenes nyárinditó fesztivál............. hehe na majd jövőre!!