Ezúton tudatom veled, hogy megkaptad tőlem az univerzum leghülyébb topicindítójának járó KukacAV díjat.
Mindegy, legalább röhögtem egy jót...
Amúgy juttass kormányra olyan erőket, akik majd jól átnevelik azokat a bolsevik gyerekeket, akik ilyen keresztényellenes propagandát folytatnak az óvodában.
Én is olvastam. Egy angol Giccs-kiállításon láthatóak. A bólogató-jézuska az első, második a felfújható templom, a 3. a kék-felhőcskés alapon ezüst keresztekkel ékesített alsónadrág.
A kiállítást egy angol egyházi alapítvány rendezi.
Nekem erről az jut eszembe, hogy a múltkor hallottam a rádióban, hogy ajándékként lehet kapni felfújható, kivilágítható templomot és a kocsi hátuljába bólogató Jézuskát.
Igazad van.
A népszabadságban csak hülye közhelyet írnak vagy hazugságot.
"PÖCSE VAN A MENYASSZONYNAK"
Gondolom ez a liberálisoknál hülye közhely,
míg a konzervatívoknál hazugság.
Az is lehet, hogy megkérdezték szegény kissrácot, hogy "A Jézuska egy mókusféle, akinek hosszú, mókusfarka van?" és ő azt mondta, hogy igen.
Mindenestre elég szomorú lenne, ha ennyit tudnának a gyerekek a Jézuskáról.
A cikk pedig szar, de ezt mát megszoktuk.
Ehh, simán rövidre lehetne zárni ezrt a vitát, csak a szemellenzőket kéne levenni:)
Egyfelől a cikk érdekes, nem provokatív szerintem. Csodállom, hogy ilyet volt képes kipréselni magából az index.
Másfelől a címe egyértelműen az; ballibek ne legyetek ennyira naívak! Indexék minden alkalmat megragadnak arra, hogy bosszantsák a "keresztényeket", picit odagyalázzanak egyet, hagy dühöngjön a rohadt szalon náci pedója!
Nekem is ez jutott eszembe. Ez a társaság sem különb a politikusoknál. Aki amit akar félreért, és olyasmit is belemagyaráz, amire a szerző nem is gondolt. (talán még jót is röhög rajtunk, ezen össze lehet ugrasztani embereket) Engemet a magyar órákra emlékeztet, a verselemzésekre, mit akart a költő kifejezni. :-)
Meg aztán az is valószínűsíti ezt, hogy szakálla is van neki, és a szakállasoknak általában farkuk is van. Bár biztosra sosem lehet venni az ilyesmit isteni leszármazottak esetében.
Minthogy Jézus férfi volt, kukival bizonyára rendelkezett. Hogy egyéb nyúlványokkal rendelkezett, nem látom bizonyítva.
ú
Az már más kérdés, hogy az 5 éves Balázska mit gondol minderről.
Ha nsch az 5 éves véleményét politikai kinyilatkoztatásnak véli, az ő baja.
Képzeld, nyáron lerottyantotta a pólómat egy madár. Szerinted is jól tettem, hogy sérelmemet orvoslandó és a madarak bűnös tetteit megtorlandó az összes madarat lelőttem, amit megláttam?
Jaj nem kéne már mindíg zsidózni!
Még jó pár dolgot meg kell beszélnünk zsidóknak meg nem zsidóknak itt az indexen és én remélem, hogy lassan egymásra találunk, miközben előjönnek sérelmek és indulatok is. De ez már hallucináció!