E6-7 környéke ,de az egy Rogues bázis !
Ilyen esetekre javaslom a : http://www.freeweb.hu/freelancer/
linkek/navigator -t vagy a letöltésből a DataStormot.
Lehet hogy az lesz, 1 óra alatt 0 profitot tudtam csinálni! Egyszerűen nem találom a térképen azokat az állomásokat ahol jó pénzért lehet eladni a cuccokat. Gondolom csak azt mutatja a térkép ahol jártam, viszont a szabványos útvonal mentén nem találom ezeket a helyeket, pl Alcatraz Depot / California. Holvan??????????
Ha itt még kevés a zsozsó, akkor csinálj pár fizetős küldit, és abból vegyél egy teherhajót, haladósabb a kereskedelem. Aztán ha hívnak vissza a fősztoriba, akkor szépen eladod a cuccost és veszel egy Patriotot +jól felcsicsázod, így már menni fog a 3. mission.
Ne aggódj, én is kifeküdtem először rajta. Patriottal már meg lehet csinálni... Az az idegörlő ebben a játékban, hogy ha elcseszi az ember a küldetést, akkor egészen a küldetés elejére vág vissza, és mindent újra (és újra) végig kell csinálni. Nagyon hiányzik a közbenső mentés lehetősége.
Mivel a kereskedelmi rész nem túl igényes (mondhatni másoltam szinte az egészet).
Ezért kereskedelemi útvonalakhoz szerintem a legjobb a TradePlanner : http://www.trixea.com/fltrader/
Bent van a linkek közt is. Nem online-ból pedig ott a cargo computer (a letöltésben megtalálható).
Ma tettem fel ezt a gémet, kicsit ronda a grafikája, de iszonyú jó, hozza a régi Elite feelinget! Próbálok utánaolvasni mielőtt zaklatnálak titeket a kérdéseimmel.
Lassabb, de jövedelmezőbb. Igy aztán pénz miatt hasznos, de nem annyira "izgalmas" mint a "gyors missio-vadészat, amik viszont nem hoznak annyit a konyhára egyszerre. Jo az egyensúly, válasszon a játékos milyen stilusban játszik =)
Koszonom a sok lelkesitest, /sze, hogy sikerult :))) Megis uberkiru vagyok ;-)
Amugy a banyaszas az azt jelenti, hogy kiallsz a nyitott ur bizonyos reszere - ahol ki van jelolve a banyaszat a terkep szerint- es mesz 10-el es szetlovod a kis genya csillag szeru bigyokat es begyujtod oket? Nincs banyasz lezer amivel fel lehetne apritani a nagyobb darabokat?
Amugy nekem a Nimo Codec Pack van neha fenn, azzal nem megy :(
Koszike meg1x
Re
Belső nézetből télleg könnyebb, és arra majd vigyázz a versenynél, hogy az utolsó kapunál ne hibázz, az ellenfeled ugyanis elrontja, te ne menj utána vakon. Ja és végig CEvel menj. Sok sikert =)
Csak annyit fűznék hozzá, hogy én is feltettem az ACE codec packot, és ment minden mint a karika csapás.. ill. proggit is újra installáltam.
Mind1, a lényeg hogy orvosolta a gondokat.
A versenyt próbáljátok ki belső nézetből. Sokkal könnyebb. Nekem elsőre sikerült. Pedig aggódtam hogy mi lesz :) A cruise meg lekepcsolhat attól is hogy walami objektnek a közelébe kerültél. Ami a kodekeket illeti nekem is az ace mega van fenn. Nincs vele gond, van hang meg nem áll meg, és nem bugzik. Ez tsoda! :) Szal valami más is lehet a dologban. De ebben egyetértünk, kurtára programozói amatőrizmus.
Hi ,
Kicsit furcsallottam, hogy itt sokan szapultatok az iranyitast, eddig nekem semmi kulonos bajom nem volt vele - azt hittem uberkiraly vagyok :))
Na de most ez a verseny...... Nem talalok bele a karikakba, mert olyan mintha huzat lenne, ott tenyleg fuj a szel vagy nalam nem stimmel valami?
A masik meg hogy mindig kikapcsol a Cruise Engine. Az mitol van? Lehet, hogy en is fogok majd kerni vkitol egy mentes a race utanrol.
Hmm lehet, hogy megse vagyok olyan uberkiru... :)
Re