Nem tudom olvassa-e még valaki ezt a fórumot, de azért megpróbálom.
Szeretnék barátságos meccseket játszani az NBA 2003-al, hogy kipróbáljam mit tudok, ehhez keresek partnert. Ha valakinek van kedve játszani, akkor kérem, hogy itt jelezze, vagy ICQ-n. A számom: 294773831.
Köszi Freeman sikerült! már csak egy dolgot nem értek, ugye a players.dbf-ben vannak a játékosok értékei de egyik érték sem egyezik meg ezek közül azzal amit az editorban látok!! ez most hogy van akkor??
Freeman: az ok hogy excel-el lehet szerkeszteni és tudom hogy ki kell jelölni az oszlopot de én azt kérdeztem hogyan lehet az oszlopokban lévő számot egyszerre átirni??? Ugy hogy pl mindegyikból 10 egységet szeretnék levonni..
Haliho, nem vagyok egy sportprogram zseni (inkab szimezek), de NBA az bejovos.
Nem tudom szentsegtores e, de csinaltam egy kepet ami eleg jo lett (szvsz). Sorry ha itt nem szokas kepet belinkelni..de szimes topicba nem rakhatom..ott nem ertekelnek..remelem itt igen :))
(ha nem sorry!)
player dbf-et siman lehet szerkeszteni akarmilyen adatbaziskezelöprogival (pl access)
zenet kapcsold ki indits egy winampot es kesz
gazdasag: csereld el az öregeket fiatal tehteseges ujoncokra és 2 viszonylag rosszabat egy joert a helyere meg huzz be waiverröl. A draft picket is eladhatod ugyse kerülsz olyan helyre ami érne is vmit
Sziasztok!
Ahogy látom, ez a topic főként az online-ligáról szól, ezért bocs, de lenne néhány kérdésem, ha valaki tudna segíteni, megköszönném...
1.A gazdasági részt (franchise) nem nagyon értem ezzel az idétlen pontszámolgatással.. :/
2.Ki lehet cserélni a zenéket valahogy(nagyon uncsi már ez a nyafogós-rep)?
3.Ez a player.dbf - szerkesztés engem is érdekelne...
a player.dbf-ben lehet ugye megváltoztatni az értékeket? gondolok itt a field goals-ra vagy a blokkolásra. de melyik oszlopban vannak ezek mert elég sok adat van együtt!